Şimdi Ara

iPhone 7, su geçirmezlik ve 3 GB bellek iddiaları ile gündeme gelmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben iphone 61 i bekliyorum gelise alirim yoksa yok arkadaş

  • İyi sallamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 de kesinlikle 3gb bellek olmaz. halihazırda 6s serisinde yeni kullandıkları 2gb rami bu kadar kolay yükseltmezler. Kasa ve Tasarım anlamında ise büyük değişiklik yapacaklardır diye düşünüyorum.
  • Swager kullanıcısına yanıt
    aynen. s li modelden bi üst s siz modele geçerken dış görünüşü değiştirmek milyonlarca satması için zaten yetiyo. 3 gb ram koyupta cihazın ömrünü 1-2 yıl artıramaz apple. 2gb olmak zorundaki ömrü diğer iphonelar gibi max 3 sene olsun güncelleme alınca yavaşlasın. apple kendi bacağına sıkmaz öyle. s serisinde ise koyacak bişey bulmakta zorlandıkları için 3 e geçerler en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    İphone 6 ile çok başarılı bir kamera ortaya koydular özellikle renkleri çok doğal veriyor benim 7den beklentim daha gelişmiş bir kamera ve iosda pc seviyesinde kullanım rahatlığı sunmaları.


    Sen herhalde İphone'dan başka telefon kullanmadın. Başarılı mı ? eh 3 yıl öncesi için çok başarılı.

  • amoled ekran olacak ama 2018-19 yıllarında :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY


    quote:

    Orijinalden alıntı: MultiCore

    Ne kadar da gerçekçi bir haber

    Apple kendi kendine cihaz içindeki suyu boşaltan bir su geçirmezlik icadının patentini satın aldı geçen günlerde. Yani RAM konusunda olmasa da su geçirmezlik konusunda yeterince gerçekçi merak etme.

    Güldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ram degilde su gecirmezlik gelebilir ki yazin insanlarin en cok istedigi ozellik oluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MultiCore


    quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY


    quote:

    Orijinalden alıntı: MultiCore

    Ne kadar da gerçekçi bir haber

    Apple kendi kendine cihaz içindeki suyu boşaltan bir su geçirmezlik icadının patentini satın aldı geçen günlerde. Yani RAM konusunda olmasa da su geçirmezlik konusunda yeterince gerçekçi merak etme.

    Güldüm

    Sorunlu musun kardeşim sen?

    http://www.teknokulis.com/haberler/mobil/2015/03/06/appledan-su-gecirmezlik-patenti

    Bunun gibi kaç tane link var kaç tane haber var nette. Bir halt bilmediğin konular hakkında nasıl konuşabiliyorsun böyle? Sen gülmeye devam et. Ne cins insanlar var yahu.




  • plus modelinde 3 gb bellek olabilir deniyor haber sitelerinde şimdilik 6s plus ile hanıma bir sürpriz yaptık belki seneye 7 ile bir de kendime sürpriz yaparım

  • uzun yıllar 2 gb ramde kalınır bence, gerek de yok 3'e.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2GB rama yeni geçti 3GB Rama kadar en az 3 nesil geçer

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    Hı Hı lazer klavye safir ekran falanda olacak hı hı.

    O söylenti iphone 5'ten beri var sanırım
  • 3GB ram olması imkansız, yani 2GB ve yeni tasarım olması garanti.

    Apple neler sunacak tam kestiremesem de şahsi olarak isteklerim şunlar: En az %25 daha fazla kullanım süresi.

    BaÅŸka biÅŸey istemiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle steve jobs doneminde iphone'un bize sundugu ile suanki iphone'un bize ne sunduguna bakarak tahminlerde bulunabiliriz.

    steve doneminde iphone, kesinlikle donanima ozenmiyordu. ben telefon alirken ram nedir islemci nedir bilmezdim ki oyle olmasi gerekir. ne bu bilgisayar mi aliyoruz? telefon basit olmali, kullanilabilir olmali. eglenceli olmali ve islemler hizli olmali. Iste steve jobs bunlari sundu. Ve basarili oldu. Iphone 4'teki anten problemine ragmen, deli gibi insanlarin almasinin sebebi bu. Emin olun fiyati biraz dusuk olsa. ikinci el fiyatida uygun olsa, android ulkemizde cok duramazdi. tabi bu benim fikrim. iphone her zaman donanim olarak gerideydi ama dedigim gibi, kullanici yok islemci yok kamera yok iviri ziviri... o tarz seylerle ugrastirmiyordu. bence basariliydi

    gelelim tim cook donemine; Tim cook'un ilk hamlesi ios7 ile tum tasarimi ve renkleri degistirdi. Android tarzimsi oldu. ve telefon kendini cok cabuk eskitti. Niye eskitti. Bende iphone 3g vardi tam 4 yil kullandim. Hiz sorunu yasamadim. Suanda bende iphone 6+ var. Ve son cikan ios ile kasilmaktan oluyor. Androidin sundugu cafcafli gorsellik(kullanislilikta var burada) ciddi donanim gerektiriyor. Tim cook bu cafcafli ozellikleri(bence yeniliklerin(yazilim bakimindan) %90u gereksizdi) ios ortamina tasimak istedi. iphone 6 yeni telefon. ve cihazin bu kadar kasilmamasi gerekirken, tikanmalarin olmasinin sebebi donanim olarak isletim sisteminin ihtiyacina yetisememesi.

    Steve jobs olsaydi kesinlikle ios 7ye onay vermezdi. ve iosun suanki sekilde evrimlesmesini istemezdi. Az maliyetle cok kazanc sagliyordu. Suanda Tim cook android adimlarini takip ediyor. ve iphone 7'de 3gb ram olacagini dusunuyorum. hatta gelecek sene cikacak olan bir cok telefondan daha guclu bir cihaz bile olabilir. Cunku isletim sistemi bu yonde gelisiyor.

    tabi buda benim icin kotu haber. Telefon aldim mi 3-4 yil kullanan biri olarak. bu sefer 2 yil anca yetecek gibi duruyor...




  • 6.1 mm kasa. 4.7 ve 5.5 inç ekran. Tasarım aynı fakat arka kısmında ufak nüanslar ( örneğin cam vesair ) olabilir. Ovallık biraz değişebilir ama çok değil. Bu işlemciden biraz daha hızlı bir işlemci, ram 2 yine. Ekran çözünürlüğü 1080p ve 1440 p olabilir. Ayrıca ekran çizilmez ama bu sefer gerçekten çizilmez olabilir. Ve kaldı ki, bu çizilmezlikle tüm ilgiyi üzerine toplayabilir. Son olarak, batarya konusunda çığır açabilirler, bildiğiniz üzere bataryadan herkes şikayetçi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 22 Kasım 2015; 1:03:37 >
  • En az 3 nesil daha 2GB RAM devam eder. IP sertifikası olacağını da hiç sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Pardon ama nerenle okudun haberi, senin için haberden 1e1 copy paste yaptım ''Son olarak büyük boyutlu ve performans odaklı iPad Pro tabletinde ise 4 GB sistem belleğini görmemiz şirketin bu konuda elini iyice bollaştırdığının bir kanıtı."
  • Kolay kolaybram de 3 gb a geçmez

  • YAV HEHEHE

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.