Şimdi Ara

İphone a bazen çok sövüyorum ama...(samsung s8 içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş s8 almış. Cihazı ilk alıp baktığımda öncelikle uzun-dar tuhaf tasarımı dikkatimi çekti.

    Neyse uzatmıyım.
    Kameraya baktım direk, bende ip6 var. Karşılaştırmadan önce kendi kendime bizimki bunun yanında e250 kamerası gibi kalır falan diyorum.

    3-4 tane resim çektim. İphone renkleri daha orjinal veriyor, Samsungla çekilen bir resme baktığınızda; eğer çekilen nesneyi kendi gözünüzle görmediyseniz, o nesnenin gerçek renk tonunu bilemezsiniz.
    Hareketli görüntüde yüzde yüz daha başarılı çekiyor. Yani salıncakta sallanan bir çocuğun yüzünü samsungla (samsungun tüm modelleri için gerçerlidir) net çekme imkanı sıfıra yakınken iphone anlık net görüntü yakalıyor.

    Samsungun ön kamerası yağlı makyajlı montajlı değişik bir görüntü verirken iphone neyse onu gösteriyor. Durum sadece bu değil, yüz rengini, yüzdeki detayları, saçı-sakalı daha net ve daha orjinal detaylandırıyor.

    Tasarım olarak tabi görecelidir ama samsungun üst kısmındaki 6-7 tane sensör-kamera vs delikleri hiç hoşuma gitmedi. İphone sadeliğiyle daha karizmatik görünüyor.

    Kıyasladığım cihazlar arasındaki nesil farkını söylemeye bile gerek yok tabi..

    Apple yeni cihaz satmak için güncellemelerle cihazı öldürmek yerine performans arttırmayı denese, 4 yıl önce çıkan cihaz abartısız her yönüyle rakibinin en güçlü cihazından daha önde olacakmış.







  • apple cihazları gerçekten de kaliteli ürünler. Bunu apple samsung nokia blacberry casper kullanan biri olarak söylüyorum. Adamlar android cihazlara göre kısıtlı ama cihazlar çok stabilite bir biçimde çalışıyor.
  • İphone oldum olası gerçek renkler verir ıps ekranda buna katkıda bulunuyor tabiki , amoled ekranlar renkleri patlatıyor genelde olduğundan daha canlı sanki makyajlı gibi gösteriyor...Bildiğim kadarıyla iphone 6 da optik imaj sabitleyici yok , s8 de var ...Gözün samsung ekranlarına alışsa emin ol samsung kamerasıda güzel..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.