Şimdi Ara

İphone'dan Androide Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar dilerim. İphone 7 kullanıyorum ve oneplus 9 cihaza geçiş yapıcam. 2 sorunum var. 1.cisi Fotoğraflar ve videoları eksiksiz bir şekilde aktarmak istiyorum. Bunun için saatlerdir youtubeden videolar izledim ama yapamadım olmuyor mutlaka bir uyarı veriyor. Bende 50 gb 12.99 TL karşılığı icloud satın aldım. Şimdi her şeyi oraya yedekleme yapıyorum. Sorum şu ben şimdi icloud a yedekleme yapıyorum. Daha sonra telefonu falan her şeyi sıfırlayıp ufak kardeşime vericem. Ben bu dosyaları bilgisayarıma indirebilir miyim sıfırladıktan sonra kayıpsız bir şekilde ? Daha sonra bilgisayara aldıktan sonra aboneliği iptal edicem böyle bir şey mümkün mü?

    2.sorunum ise whatsapp yedeklemesini nasıl yapabilirim androide kayıpsız bir şekilde taşımam gerekiyor.

    Uzun oldu kusuruma bakmayın ama neredeyse 6 saattir uğraşıyorum şimdiden teşekkürler




  • Android telefonu kurarken sana yedekten yuklensinmi diye soracak ve daha sonra Androidmi iPhonemu diye soracak. Androide Switch To Android uygulamasi kurarakta yapilabilir. Daha sonra aktarmaknistediklerini secip iPhone ile Androiddeki karekodu okutup aktarmak istedigin secenekleri secip aktariyorsun. Her iki telefonda evde ayni Wlan agina bagli olmali.
    Bosuna iCloud satin almissin, ustelik kullanmayacagin bir hesap icin. Androide iCloud uygulamasi yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    anladım hocam bu dediğiniz fotoğraflar için mi geçerli whatsapp için mi ?

  • Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt
    Fotograf video mesajlar kisiler vs. Whatsaapp artik yedeklemeden diger cihazada veri aktarma ozelligini devreye soktu. Whatsaapp uygulamasiyla yapiliyor bir arastir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    o özelliği araştırdım tam anlamıyla giden hiç görmedim samsung telefonlarda işe yarıyormuş. İncelemesi zaten çok yok ama bazı videolar var alttaki yorumlar iç açıcı değil. Ayrıca sizin tavsiye ettiğiniz örneği youtube de yapan hiç görmedim. Yedek alımı bitsin fotoğrafları bilgisayara sorunsuz bir şekilde indirdikten sonra kurulum yapıcam ve tavsiye ettiğiniz özellik çıkıyor mu çıkmıyor mu bakıcam. Teşekkürler hocam.

  • Fotoğrafları herhangi bir pcden icloud.coma girerek bilgisayara indirebilirsiniz. Bunun için;

    icloud.coma giriş taptıktan sonra fotoğraflar bölümüne girin. Fotoğrafları seçin. Sol alt köşede 3 noktaya basıp indire tıklayın.

    Whatsapp için de iclouda yedek aldıktan sonra ayarlar-sohbetler-sohbetleri androide taşı derseniz, tüm mesajlar medyalarla birlikte android telefonunuza aktarılır. Veya sohbeti dışa aktar deyip, kendinize mail atarsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 10 Eylül 2023; 23:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C. S C kullanıcısına yanıt

    evet hocam 2 saattir de 0 dan yedekleme için uğralıyorum 2500 fotoğraf 160 videodan 1000 foto 60 videosunu yedekledi sonra yedekleme bitti. Şimdi fotoların ve videoların hepsini seçip paylaşa tıklayıp icloud seçtim ve tek tek yedekliyor buraya. Şuan icloud üzerinden yavaş yavaş artıyor resim ve videolar. Whatsappı denicem fotolar bitince. Teşekkür ederim.

  • Whatsaap ta whatsappi androie tasi diye secenek var. usb bagla zaten butun fotograflari kopyala.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.