Şimdi Ara

iphone'dan otel odası satınalma yardım...........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,
    otelsondakika diye bir mobil applikasyondan oda satın alacagım ama kredi kartı istiyor.Daha once bu siteyi kullanan arkadaslarımız varmıdır.Websitesi degil web'den alınmıyor.applikasyon yanda linkini veriyorum.Lutfen kullanan yada arkadası kullanmıs olan varsa soylerse cok sevinirim.

    https://itunes.apple.com/tr/app/otel...577778077?mt=8



  • Ben booking.com kullaniyorum yogun bi sekilde ve cok memnunum. Eger isini gorurse kesin tavsiye ederim ama senin bahsettigin uygulamayi hic bilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onuruno99

    Ben booking.com kullaniyorum yogun bi sekilde ve cok memnunum. Eger isini gorurse kesin tavsiye ederim ama senin bahsettigin uygulamayi hic bilmiyorum.

    merhaba onur çok teşekkurler bende booking.com kullanıyorum ama burdakı fiyatlar bookıng.com bile daha iyi.Otelsondakika yeni bir siteymiş google search'te baktım webrazzi'de bile haberleri var sadece daha once kullanan var mı ? sorunsuz mu onu merak ettim.Uygulama iphone'umda yuklu hem fiyatlar hemde uygulama çok guzel ama cesaret edemedim.İstersen sende bir bak :) tekrar ilgin için teşekkurler.
  • Hipmunk var cihazlarımda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Hipmunk var cihazlarımda

    HİPMUNK direk satın almana izin vermiyor.Bu ^^otelsondakika^^app baya guzel gozukuyor.Gecenlerde reklamda gordum indirdim,webrazzi'de haberleri var iyi firma herhalde.Kullanmak istiyorum ama kredi kartı istiyorlar.Daha önce kullanan var mı ? yeni firma ama fiyatları booking.com'dan çok daha düşük fiyatları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.