Şimdi Ara

Iphone'dan Soundcloud'a bağlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bildiğiniz gibi soundcloud adlı siteye erişim engellenmiş durumda. Sadece müzisyenlerin kendi orijinal eserlerine yer verilen, telif hakkının sonuna kadar gözetildiği bu site, kimin yüklediği belli olmayan siyasi bir konuşma kaydı nedeniyle tüm Türkiye'ye yasaklanmış durumda.

    Bu durumu tartışmayacağım, zira yeri değil.

    Benim merak ettiğim; bu siteye dns değişikliğiyle bilgisayarlardan erişmek mümkün. Ama iphonedan 'dns ayarlarını (google, open, comodo vs) değiştirmeme rağmen' soundcloud aplikasyonuna bağlanamıyorum. "Oops! There seems to be a connection problem. Please try again shotly" diye de bir uyarı veriyor. Bu sorunu, SİYASETLE HİÇ İŞİ OLMAYAN ÇOK SAYIDA MÜZİKSEVER ADINA DİLE GETİRMEK İSTEDİM!

    Bağlanabilen, bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?



  • Ben souncloud uygulamasına dns değiştirmedende girebiliyorum.hatta şimdi safaridende denedim açıldı.dns falan değiştirmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamayla girdiğinize emin misiniz? safariden siteye giriliyor evet. ama appstore dan indirilen uygulamasından bağlanamaıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caymana

    uygulamayla girdiğinize emin misiniz? safariden siteye giriliyor evet. ama appstore dan indirilen uygulamasından bağlanamaıyorum.

    Evet hocam.şimdi açtım baktım hesabıma normal giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ilginç gerçekten. iki haftadır bağlanamıyorum ve bu sorun çevremde çok yaygın. uygulamayı yeniden yükledim ve evet. şuan bağlanıyor. teşekkür ederim ayyan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caymana

    çok ilginç gerçekten. iki haftadır bağlanamıyorum ve bu sorun çevremde çok yaygın. uygulamayı yeniden yükledim ve evet. şuan bağlanıyor. teşekkür ederim ayyan.

    Rica ederm pek bşy yaptım sayılmaz :) Bu soundcloud'a bağlanamama olayını bende bi türlü anlayamadım.kimisi sizin gibi bağlanırken sıkıntı yaşıyo kimiside problem olmadan giriyo.ilginç gercekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.