Şimdi Ara

İphone'den Blackberry'ye Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum. Ama çok sıkıldım bu işletim sisteminden. Kasma takılma derken android istemiyorum. Telefonda standart uygulamaları ve yoğun olarak mail kullanıyorum iş gereği. Blackberry'ye geçeyim diyorum. Tavsiye edecek, hata edersin diyecek ya da Blackberry modeli önerecek var mıdır aranızda? Teşekkürler şimdiden. Bu arada tüm işletim sistemlerini kullandım, sadece Blackberry kaldı.



  • Nacizane tavsiyem öncelikle OS 10 destekleyen cihazlardan birini kullanıp öyle karar vermeniz. BB 10 işletim sistemi oldukça kullanışlı olmasına rağmen senelerdir iphone kullanan bir bayan tanıdığım telefonumu elimden alıp resim galerisine girmek istedi ve telefonda şifre olmamasına rağmen ana ekrana gelip galeriye giremedi. Aldıktan sonra ortalama 1 haftada alışırsınız . Uygulama bolluğu sizin için önemliyse tavsiye etmiyorum. Android uygulamalarını çalıştırıyor ve bu şekilde uygulama yokluğunu biraz giderebiliyorsunuz fakat bazı uygulamalar (periscope gibi) halen daha çalışmıyor. İleriki güncellemelerle bu problemi gidereceklerdir.
  • feymi F kullanıcısına yanıt
    Androidi bir de blackberry priv ile deneyebilirsiniz yahut zevkinize göre BlackBerry Z30 ya da blackberry Passport silver edition'ı inceleyiniz derim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gün önce iPhone 5S'den Blackberry Passport'a geçiş yaptım. Eskiden çok uzun bir süre Bold 9000 kullanmışlığım var ve bu yüzden BlackBerry'e uzak değildim. 2 günde de yeni işletim sistemine arayüzlere alıştım. BlackBerry kullanımı gereği sabır gerektiren bir telefon. Özellikle hiç kullanmadıysanız alışmanız için zaman gerekecektir. Fakat alışırsanız bu sefer de elinizden düşürmezsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: West Coast

    İki gün önce iPhone 5S'den Blackberry Passport'a geçiş yaptım. Eskiden çok uzun bir süre Bold 9000 kullanmışlığım var ve bu yüzden BlackBerry'e uzak değildim. 2 günde de yeni işletim sistemine arayüzlere alıştım. BlackBerry kullanımı gereği sabır gerektiren bir telefon. Özellikle hiç kullanmadıysanız alışmanız için zaman gerekecektir. Fakat alışırsanız bu sefer de elinizden düşürmezsiniz.

    hocam app world nasıl instagram twitter facebook nasıl bilgi veririmisiniz sana zahmet. bende 6dan geçmeyi düşünüyorum. açık söyle pişmanlık varmı ;) ya 2bin lira para vercez az değil.




  • Blackberry için instagram uygulaması resmi olarak yok. Ama işletim sistemi android uygulamalarını çalıştırıyor. Ben instagramı android uygulaması ile kullanıyorum. Instagram için resmi olmayan uygulamalar da mevcut ama pek kullanışlı gelmedi bana. Facebook uygulaması yetersiz, messenger yok. Daha doğrusu messenger, facebook uygulaması içinde var. Eski tipte yani. Facebook ile hesap ayarlarına falan girdiğinizde sizi web sitesine yönlendiriyor. Twitter uygulamasında hiçbir sıkıntı yok ama. E-posta olarak çok hızlı çalışıyor. Zaten bir iş telefonu olduğu için hangi modeli olursa olsun acayip hızlı yazıyorsunuz. Ben de iphone 4 kullandım bir ara. Klavyesi tırt yani. Tahmin konusunda blackberrynin üstüne yok. Eksi yön olarak diyebileceğim sadece aradığınız birkaç uygulama olur. Snapchat falan da kullanamıyorsunuz. Özellikle kullandığınız uygulamaları söylerseniz daha net yardımcı oluruz. Bunun dışında her şeyi var.
  • hkn87 kullanıcısına yanıt
    App World'de Facebook Twitter WhatsApp Skype bulunuyor. Onun dışında üçüncü parti Instagram uygulaması olan iGrann var. Derseniz ki ben orjinallikten yanayım illa Instagram'ın kendisini kullanmalıyım, o zaman da Snap adlı Android eklentisini kurup Google Play Store'dan Instagram'ı da indirip kullanabilirsiniz. Şahsen ben öyle yaptım ve hiç bir şekilde sorun yaşamadan kullanıyorum. Kaldı ki sadece Instagram değil bir çok Android uygulamayı kullanabilirsiniz. Benim herhangi bir pişmanlığım yok yine olsa yine değiştiririm
  • değişik bir başlık olmuş
  • Iphone 5S ile normal Passport arasındayım ben de. Passport daha cezbedici geliyor ama işte ah şu uygulamalar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maceraya atılmanın gereksiz olduğu kanısına vardım araştırmalar sonucu. İphone 6'yı satıp 6S aldım. İlgilenenlere teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.