Şimdi Ara

iPhone eSIM hakkında (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.299
Cevap
33
Favori
157.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • başka bir arkadaşta e-sim almaya gittiğinizde bayi size imei numarasını soruyor gibi bişeyler yazmıştı.

  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt

    hocam buradaki mantık e-sim deki imei nin 120 gün süresi dolan imei olmaması. bunu da hakkında kısmından kontrol edebilirsiniz. e-sim alırken turkcell imei falan sormadı ve sorması da mantıksız.

  • yemre2000 Y kullanıcısına yanıt

    Ben Vodafone kullanıyorum.


    Ancak şu videoyu gördüm, o nedenle herhangi bir eSIM silme işlemine girişmek istemiyorum. Bir daha bir kağıt parçasına 75 TL vermek istemiyorum şahsen. Çünkü bizim namussuz operatörlerimiz kendilerine 5 kuruş gideri olmayan bu servis için hat değiştirme ücreti talep ediyorlar. Tüketiciyi nereden yolacaklarını şaştılar!



    Kerem Enginaryoutube
    Bu videoda amacım, Türkiye'de yeni kullanıma açılan E-SIM 'e geçen ilk insanlardan biri olmak ve bu deneyimi merak edilenlerle sizle paylaşmaktı. Öyle de oldu ama Vodafone Müşteri Hizmetlerinin yetersizliği sağolsun günün sonunda pazartesi gününe kadar hatsız kaldım. Tüm deneyimlerimi videoda izleyebilirsiniz. KATIL butonu ile bana destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCwu4mUPdLYuXWwFWyfyZtIg/join Sosyal medya hesaplarım: https://twitter.com/KEnginar https://www.instagram.com/kenginar/
    https://www.youtube.com/watch?v=lOFNfBxIcxA&feature=youtu.be
  • steamboatmice kullanıcısına yanıt

    Aynı arkadaşımız 2. videosunu yüklemiş, e SIM için... Faydalı olmuş.



    Kerem Enginaryoutube
    E-SIM teknolojisi geçtiğimiz aylarda ülkemizde kullanıma açıldı. Ancak bazı yanlış ve eksikliklerden dolayı bu teknolojiden tam manasıyla faydalanamadığımızı düşünüyorum. Bu sebepleri de videoda anlatmaya çalıştıım. İyi seyirler! KATIL butonu ile bana destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCwu4mUPdLYuXWwFWyfyZtIg/join Sosyal medya hesaplarım: https://twitter.com/KEnginar https://www.instagram.com/kenginar/
    https://www.youtube.com/watch?v=PtyP1lI_OtU&feature=youtu.be
  • steamboatmice kullanıcısına yanıt

    Evet ios 16 ile geldi e sim den başka telefona esim aktarma umarım sorunsuz Turkcelle gitmeden olur.

  • yemre2000 Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Sonraki çözümünüzü okudum ama merak ettiğim kapandıktan sonra mı e sime geçtiniz. Benimde dün akşam Turkcell hattım kapandı. Bugün Turkcell e gittim. E sime geçmek istiyorum dedim ama şu an 120 gün geçtiği için kapandı dedim, kapalıysa e sime geçemeyiz dediler. Dedim geçenler var, hattım sadece bu telefona kapalı başka telefona takarsam açık, ama yok olmuyor diye ısrar ettiler ben de e sime geçemeden döndüm eve. Bence olabilmesi lazım sanırım bilgili değiller bu konuda. Bilgilendirirseniz sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 21 Eylül 2022; 19:46:34 >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt

    hocam alakası yok türkceldeki arkadaşların coğu bilgi olarak yetersiz e-sim in imei numarası fiziksel simden farklı yani cihazda 2 adet imei numarası var türkcell çalışanları bile bilmiyor doğru düzgün siz kulak asmayın sizin fiziksel sim kartın takılı olduğu imei kapanmış e sim daha önce hiç türkiyede kullanmadıysanız hala 4 ay kullanabilirsiniz

  • sa_vas S kullanıcısına yanıt

    Evet tabiki biliyorum imei ler farklı. Geçersem 120 günüm olacak. Ama işte söyledim yapmadılar.2-3 kez söyledim daha fazla ısrar edemedim. Koca mağaza, pek fikirleri yok gibi zaten konuşmalarından. Yarın başka Turkcelle gideceğim artık.

  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt

    yapmama gibi bir altarnetifleri olamaz ki hocam bir müşteri olarak e-sim istiyorum dedikten sonra arkadaşların yorum yapma lüksü yok ki zaten yapacakları birşey de yok ya ellerindeki tabletten kare kod veriyorlar ya ufak bir kagıda basılmış kare kod veriyorlar siz okutup işlemleri yapıyorsunuz çalışır yada çalışmaz onları ilgilendiren bir durum yok benimde geçen ay gece uyurken kapanmış fiziki sim sabah kalkınca farkettim iş çıkışı gittim aldım e simi 1 aydır kullanıyorum 3 ayım var daha

  • sa_vas S kullanıcısına yanıt

    Evet imei ile ilgisi yok birşey yok. Ama ısrar etsemde bugün gittiğim yapmayacaktı eminim. Yarın farklı yere gideceğim onlar yapar. Sizinde aynısı işte kapandıktan sonra yapmışsınız. Birde nasıl eminler, maalesef bilmiyorlar birde iddia ediyorlar. Teşekkürler cevaplarınız için.

  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende gittiğim bayide yaşadım çünkü arkadaşlar konu hakkında bilgisiz iPhone da çift imei olduğundan bile haberi yok ben söyleyince sattıkları cihazın kutusuna bakıp aaa evet 2 tane imei var diye şaşırdı yurt dışı cihazlarda sıkıntı oluyor eşleşmiyor filan diye söyledi ama konu hakkında bilgisizler pek dikkate almayın söylediklerini

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sa_vas S kullanıcısına yanıt

    Anladım, maalesef öyle. Deneyeceğim yarın bakalım.

  • steamboatmice kullanıcısına yanıt

    teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa_vas S kullanıcısına yanıt

    nasıl yaptınız. Fiziki sim takılı iken mi? çünkü benim fiziki takılı değilken yükledim. E-simde imei 1 gözüküyor.

  • ScorpionMust S kullanıcısına yanıt
    Aynen fiziki sim takılıyken yaptım yapanların büyük kısmı fiziki sim takılı değil ken yapıyor herhalde çünkü istenirse iki adet e sim olarakta kullanıbiliyor fiziki sim takılı olmayınca e sim direk 1 ci imei gidince olmuyor o yüzden yurtdışı cihaza e sim olmuyor sanıyor Türkcell çalışanları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt

    merhaba, ben de fiziki sim kapandıktan sonra e-sime geçtim. Bayinin kapalıyken e-sime geçilemez demesi tamamen yalan ve iş bilmemezlik. siz bayiden sadece e-sim istiyorum deyin ama mutlaka fiziki sim takılı olsun ve ehücresel-sim ekleden qr kodu okutun ve ekleyin bu kadar. 55 tl ücreti var o kadar.

  • yemre2000 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kapalı bile olsa takılı olacak sim anladım. Bugün gideceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar. Bu akşamüstü Zorlu Center daki Turkcell e gittim.2 kişi vardı 5 dk da halletti e-sim e geçtim anında açıldı hattım. Bu seferki gayet bilgiliydi. Qr kodu verdi kağıt olarak. Sordum, farklı telefonlara geçebileceğimi söyledi. Önceden olmuyordu ama şimdi 20 cihaza kadar geçebilirsiniz dedi kod ile. ios 16 da aktarma özelliğide oluyor onu destekliyor mu dedim Turkcell. Evet oluyor dedi. Yani görüldüğü gibi nasıl farkediyor iki ayrı mağazada çalışanlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 22 Eylül 2022; 20:46:38 >
  • Merhaba arkadaşlae yurtdışı İphone 11 promax cihazım var 2 fiziksel sim girişi var ilkinin süresi bitti diğer slota taktım oda bitmek üzere esim alsam telefon açılır mı? Çünkü *#06# yaptığımde 2 adet imei 1 adet meid çıkıyor. 1 imei esim ile ortak olabilir mi bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
    Ayrıca benim telefonumda da esim ekleme yeri gözükmüyor. Ancak şuan için önemsiz eğer derseniz esim imeisi bunlardan birisi değil e sim takarsanız hattınız açılır bu sorunun üzerine odaklanacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Benim 120 günü geçmesine rağmen kapanmadı hattım. Nasıl olabilir? 24 Mayıs’ta aktif etmişim cihazı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.