Şimdi Ara

İphone Garantisi hiç bakmıyor heralde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda görüyorum telefon yere düştü,yamuldu,büküldü,ekran kırıldı garantiye götürsem bakarmı değiştirirmi gibi konuları sanırım yamulunca değiştirmiyor ekran kırılınca parayla yapıyor yani herşeyi paraylamı yapıyor bu apple garanti? Samsung Galaxy Tab 3 tabletimin ekranı kırılmıştı düşürüp kırmıştım götürdüm garantiye adamlar 5 kuruş almadan yenisini taktılar helal olsun dedim iphone 6 alcaktım ama bu garanti konularını okudukca canım sıkılıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sen apple alma boşver apple çok kötü samsung al onların garantisi süper. Apple storeye gidiyosun adamlar yüzüne bile bakmıyo insanın hatta niye geldiniz kardeşim diyolar. Telefonada göstermelik garanti veriyorlar telefonu yenisiyle felan değiştirmiyolar hep zorluk çıkartıyorlar. Ama samsung öylemi dev firma ürettigi cihazların emsali yok hatta tablette 1 numara güncelleme destegi sorunsuz garanti desen bi o kadar şahane ki tableti kaybettim diyosun sorgu sual olmadan yenisini veriyorlar kardeşim. Samsung is the best tablet on the world diyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flowles kullanıcısına yanıt
    adam gibi sormuş arkadaş ne diye boş yapıyorsun kardeşim ? bende de iphone 6 var garanti sorun yaratmaz yamulma harici diye düşünüyorum. umarım yamultmayız hocam yoksa bizde yamuluruz. :)
  • Flowles kullanıcısına yanıt
    2 kere kendim gittim.Burası Amerika değil aldıkları eğitime rağmen kalaslıklarından ödün vermemiş bir çalışanlar ordusuna sahip apple.Kendimde apple kullanıyorum ama garanti konusunda çok kötüler.Sıfır telefonun ekranındaki ölü pıksel için 1100 tl ücret cıkardılar gözümün önünde.Su forumda apple babasının şirketi gibi gibi atıp tutanlara sinir oluyorum.Bende ios kullanıyorum ama bundan sonrada 3bin veripte yeni telefon olmam kimse kusura bakmasın.Meizu mx5 alırım o fiyata iphone gene almam.Ben mi kazanıyorum arakdaş? Hangisi işimi görüyosa hangisi bütçeme uygunsa onu alırım.Paranız cok olur o ayrı konu ama o kadar paraları sadece telefona ayıracak kadar saf olmayın.
  • Aynen kardeşim darkwood0 birtek sen anlamışsın beni forever samsung . Cboy60 kardeşim boş boş cevap yazmam ben dogrular acıdır gerçek olan ise samsung. Tablette samsungu tek geçerim üstüne firma tanımam . Apple kimmiş yaa dünkü firma çok küçük bir firma . Sermayesine bile bi baksana 3-5 kişi birleşsen alırsın. Forever samsung foreever android diyorum sizleri öpüyorum arkadaşlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flowles

    Aynen kardeşim darkwood0 birtek sen anlamışsın beni forever samsung . Cboy60 kardeşim boş boş cevap yazmam ben dogrular acıdır gerçek olan ise samsung. Tablette samsungu tek geçerim üstüne firma tanımam . Apple kimmiş yaa dünkü firma çok küçük bir firma . Sermayesine bile bi baksana 3-5 kişi birleşsen alırsın. Forever samsung foreever android diyorum sizleri öpüyorum arkadaşlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Samsungdan başka android cihaz yok bu ülkede sanki.Cahil işte eksiler gecerim kardeşim.bu arada 3-5 ortak cıkarsa yarın gidip apple firmasını alalım bu ne böyle ya servis işlerine hemen bir el atalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.