Şimdi Ara

iPhone için akıllı bileklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iPhone 11 kullanıyorum, daha önce hiç akıllı bileklik kullanmadım. Alma nedenim alarm, nabız ölçme ve daha sportif bi hale gelmemde fayda sağlaması. Apple Watch için şu anda bütçem yok o yüzden Hepsiburada'dan annem ve kendim için Mi Band 4 aldım ama annem iP5S kullandığı için şarjı yetmez düşüncesiyle iade etme kararı aldım. Honor Band 5 ve Mi Band 4 düşünüyorum, başka bildiğim yok. Kulllanan deneyimi olan ve önerebilecek olanlar varsa yorumlarını bekliyorum.



  • Hocam direk hatta en direk honor band 5 alin . Mi band 4 den gomlek gomlej ustun . Kullandigim bir cihaz ve gercekren guzel honor band 5

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi band 3 kullanıyorum, sadece aramaları bilmek için. Bunun yanısıra adımsayar vs. uygulamalarını da takip ediyorum iyi oluyor lakin telefon ile senkronize olmasında epey bir güçlük çekiyor. Verilerin işlenmesi, senkronize edilmesi falan biraz sıkıntılı geldi bana. Ama temelde alma nedenim olan, çağrıları kolumda titreşim şeklinde hissetme işimi gördüğü için devam ediyorum.
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt
    epey.com/akilli-saat/karsilastir/168201-199249/xiaomi-mi-band-4_honor-band-5/

    Ne bakımdan üstün, ben burada bir üstünlük göremedim de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxco

    epey.com/akilli-saat/karsilastir/168201-199249/xiaomi-mi-band-4_honor-band-5/

    Ne bakımdan üstün, ben burada bir üstünlük göremedim de.
    bir honor band 5 kullanıcısı olarak Şahsi fikrimi söyledim. kağıt üstünde yazılandan öte kullanıcı üzerindeki deneyimi ve verimi önemli diye düşünüyorum.ama mi band 4 de kötü değil tabi ki tercihe bağlı. ben olsam honor band 5 tercih ederdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayypc -- 25 Kasım 2019; 0:43:16 >
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt
    Ben honor hiç kullanmadım, sen çok çok üstün deyince bir bakayım dedim, üstünlük olmadığı gibi bir çok eksiklik var görünüyor. Mi band kullandınmı hiç?
    Hayır honor daha iyiyse bende ona geçeyim diyorum, yanlış anlama.
    Ben aslında memnunum, işimi de fazlasıyla görüyor. 1 ay da pili dayanıyor. Tek sıkıntı senkronazisyonun biraz sıkıntılı olması ve ekranın güneş ışığında zor görülmesi.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Hocam mi band 4 kullanmadim durust olmak gerekirse bende mi hand 2 vardir bir ara. Ama cevrem de kullanan 4 kullanicilari var onlardsn aldigim geri donutlere gore ifade etmek istedim . Ayrica pil performansi olarak mi band 4 onde tabi ki . Ama honor da gordugum gelen mesajlari kimin gonderdigi ve ne yazdigini 40 karaktere kadar gorebiliyorsunuz ve 10 mesaja kadar geride donup gecmis mesajlara bakabiliyorsunuz. Arayan kisinin adini da direk gosteriyor. Bu acidan bakinca mi band 4 den daha iyi oldugunu dusunuyorum. Diger fonksiyonlar da mi band 4 ile ayni hemen hemen .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayypc -- 25 Kasım 2019; 8:35:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendim için band 5 aldım. peki 5s için mi band 4 uygun mu? sürekli bluetooth açık kalmak zorunda mı? annem kullanacak şarj sorunu yaşamak istemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.