Şimdi Ara

Iphone için FM Transmitter öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malüm Iphone u olunca insanın içindeki müzikleri arabada da dinleme isteği doğuyor. Nette yapmış olduğum araştırmalarda USBFever diye bir markayla karşılaştım. Aranızda bu markanın Fm Transmitter larını kullanan var mı acaba? Yorumlarınızı bekliyorum

    Link te bu _http://usbfever.com/index_ecat.php?cPath=126_132

    Not: Bu arada resim koymaya çalışıyorum ama sistem kabul etmiyor, resmin boyutu ve uzantısı olması gerektiği gibi olmasına rağmen bu sıkıntıyı yaşıyorum. Sizlerde bu sorunu yaşıyor musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeTheKid -- 22 Ağustos 2008; 9:44:34 >



  • bu tarz cihazlar genelde tam performans vermiyor.Neden?
    Benim tomtom go 720 navigasyon cihazım mevcut.Ve Fm transmitter özelliği ile mp3 lerimi yada araç kiti özelliğini araç radyosundan herhangi bir temiz frekans bulabilrsem kullanmaya çalışıyorum.Ancak büyük şehirlerde oturuyorsanız (ki ben Ankaradayım) temiz ve boş fm frekansı bulmak oldukça zor.Bu yüzden cızırtılı alıyorum çoğuz zaman sesi.
    Ama bulursanız temiz bir fm frekansı onu kullanıyorsanız gayet başarılı ürünler.
    Sevgiler..
  • tomtom 720 bendede vardi dedigin gibi yeterli performans alamiyordum yetersiz kaliyordu. ama simdi iphone ile belki tunebase yi birilikte kullaniyorum cok mennunum ozel ses ayarlari ve clearscan ozelligi ile ses kalitesini cd kalitesinden ayirmak oldukca guc tavsiye ederim .
  • ben dealextremeden bi tane aldım 10$'a geyat güzel kullanıyorum.
    tabi dediği gibi büyük şehirde temiz frekans bulmak zor ama ses gayet başarılı.
    çok para verip aldığın aletle arasında fark tabi olacaktır ama dağlar kadar olcağını sanmam.
  • Yanıtlar için teşekkürler, sanıyorum bu söylediğim siteden alışveriş yapan olmamış. Neyse ben bir tane alıp sonra burada deneyimleri mi yazarım.
  • hocam ben ebayden aldim 2 tane, cin mali.. uzaktan kumadasida var..

    biri iphone icindi, digeri ipod... cihazin 5 tane kanal secenegi vardi..

    cihaza ipod takinca: cok temiz calisyor, kumandadan da kontrol edilebiliyor..
    ayni cihaza iphone takinca, cizirti kacinilmaz oldu.. ses kalitesinide begenmedim.. kumandada calismiyor..

    birde ek olarak 1.1.4 ve 2.0 yazilimlarinda, bu cihazlar iphonu sarj edebiliyor,, fakat 201 den itibaren, sarj olmamakta.. `iphone bu aleti desteklemiyor diyor..` muzik caliyor, ama ayni anda sarj olmuyor... apple bu konuda buyuk calim atti. orjinal charger aldirmaya yonlendirdi insanlari..

    ipodlu arkadasim cihazi kullanmaya devam ettide, ben teyp icin jack kablosu aldim.. cakmagin ordan cikis baglattim.. kablo ile, cd kalitesinde muzik caliyor simdi.. fakat sarj olma ozelligini kaybetti dedigim gibi.. yazilimsal bisey yapmis apple, onada bi patch bulurlar insallah..

    bana sorarsan kablo ile bagla,, auto teyp icin ipod kabosu diye arat, sanayide taktirirsin.. istedigin yerden cikis verirsiin. daha iyi olur..

    bu arada sormak isterim, kullanan arkadaslar, 201 yazilimina yukselttilerse, sarj ozelligi devre disi kalmadimi.. bende iki iphone var 2g 3g ve ikisindede durum ayni.. arabada suan sarj edemiyorum meredi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 23 Ağustos 2008; 0:25:25 >




  • Resimde görülen Fm Trasnmitter ın siparişini verdim. Linkide buradahttp://www.usbfever.com/index_eproduct_view.php?products_id=393

    Güzel yanı evde, arabada yani fm yayınlarının alınabileceği her yere götürebilme olanağınız var. Pile felan gerek yok, iphon a takar takmaz çalışmaya başlıyor. Youtube da viceolarıda var bu cihazın.

    Bakalım performans olarak tatmin edecek mi? Birde merak ettiğim iphone un pil ömrünü nasıl etkileyeceği ama alt kısmında kablo bağlantısını yaparak iphone u hem şarj edebiliyoruz. Neyse ürün elime geçtiğinde bir yorum yazarım.

    İyi günler





  • istanbulda frekans sorunu yaşayan arkadaşlar arabadan anteni söksünler. cızırtı mızırtı kalmıyor.
    denendi onaylandı =)

    lakin anteni sökmeden çakmak girişine fm transmitteri bağladığınızda anten bağlantısını kesen bi çözümde okumuşumtum bi yerde..ama nerde :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.