Şimdi Ara

iPhone icloud kişiler ile ilgili bir soru (iki farklı hesap tek rehber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iphone 6 kullanmaktayım, iphone 12 alacağım, iphone 12 ye farklı bir icloud hesabı oluşturacağım ama iphone 6 daki rehber ile senkronize olmasını istiyorum yani iphone 12 ile iphone 6 rehberi nasıl senkron çalıştırabilirim iphone 12 ye ikinci hesap olarak iphone 6 nın icloudunu tanımlayıp rehberi gördürtebilirmiyim... iki telefonu da kullanmak istiyorum


    umarım aklınızı karştırmadan anlatabilmişimdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 4 Haziran 2021; 13:4:2 >



  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt
    6 daki rehberi uygulamalar sayesinde dışa aktarıp aynı uygulamayı 12 ye kurup dışa aktardığınız dosyayı mailden indirip 12 de kişilerinizi kullanabilirsiniz. AppStore da uygulamalar bolca var. Kişi yedekleme vs diye aratırsanız çıkar muhtemelen.

    Edit
    Yalnız 12 ye kaydettiğiniz kişileri 6 da göremezsiniz 2 farklı hesap olduğu icin. Ancak icloud hesabındaki kişileri kullanmak yerine Gmail kişileri kullanırsanız ve iki telefonda da aynı gmail hesabini açıp senkronize ederseniz o zaman olur hangi telefona kişi kaydederseniz diğerinde de gözükür ama Kişiler e girdiğinizde üstte gruplar yazan yerden sadede gmaili seçili bırakmanız gerekir. Ayrıca hesap ayarlarından da Gmail bölümünde kişileri aktif etmeniz gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 4 Haziran 2021; 13:11:32 >
  • kişileri icloud'dan google ye taşımak istemiyorum ama başka bir çözüm olmadığını anladım, cevabınız için teşekkürler

  • Arkadaşım aynen dediğin , yeni telefona rehberin olan iCloud hesabınla giriş yap.
    Rehber geldikten sonra , icloud hesabından çıkış yapıp(çıkışta soracak kişiler silinsin mi , iPhoneda kalsın diyeceksin) , yeni iCloud hesabınla giriş yapıp (kişiler birleştirilsin mi diye soracak evet diyeceksin)kullanırsın.

    Yada bunu manuel bilgisayar üzerindenden de yapabilirsin. rehberli icloud hesabınla , tarayıcıdan icloud.com a girer , kişilere tıklayıp sol attan tümünü seç deyip , dışarı aktar masaüstünü seç.
    Yeni icloud hesabınla , tarayıcıdan icloud.com a girer , kişilere tıkla ,masaüstüne kaydettiğin rehberi sürükleyip içeriye bırak . İşlem tamamdır. Yeni iCloud hesaplı telefonundan kişileri kontrol ettiğinde senkronizasyonun gerçekleştiğini kontrol edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.