Şimdi Ara

iphone ile pc den aramalara cevap vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Nokia nın pc suite programı gibi telefon bluetooth ile pc ye bağlıyken ve telefon çaldığında pc den msn iletisi gibi bir bildirim çıkıyor.. Arayan kişinin adı soyadı ve telefon numarası gibi.. iphone için böyle bir herhangi program varmı yardımcı olursanız sevinirim.. Devamlı pc başında tasarım yaptığım için mouse ile o çıkan iletiye tıklayıp direk cevap vermek benim için çok işe yarar bir şey, Şimdiden teşekkür ederim.. Selamlar..



  • iPhone için o tarz bir program yok malesef.
  • Bütün hayallerim yıkıldı :( İnanılmaz bir eksiklik bu benim için, Sırf bu yuzden tekrar nokia telefonumu kullanabilirim :( Teşekkür ederim ilginize..
  • Yanlız sizin için çok gerekli bir özellikle şöyle birşey yapabilirsiniz. Telefonunuz jailbreak'li değilse jailbreak yapıp, telefonla bilgisayar arasına bir vnc server kurar, böylece iPhone'u direkt olarak pc'den kontrol edebilirsiniz. Ama dediğimi de yapabilmeniz için iPhone'un sürekli olarak bir wireless ağ'a bağlı olması ve vnc programının hem iphone'da hem de pc'de sürekli arkaplanda çalışması gerekiyor. Bu işlem pc için sorun teşkil etmez ama iPhone uzun süre wireless'a bağlı kalıp, sürekli işlem yaptıkça ısınma problemi ortaya çıkacaktır. Yani bu dediğim yöntem pratik olmasa da işinizi görebilir ama iphone maksimum kaç saat böyle bir işlemi kaldırabilir söylemek güç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 13 Nisan 2010; 3:11:44 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38015648/mpage_1/f_/key_//tm.htm

    benim paylaştığım bir pc suite var, deneyin bir çok güzel belki işinizi görebilir (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylargray

    Yanlız sizin için çok gerekli bir özellikle şöyle birşey yapabilirsiniz. Telefonunuz jailbreak'li değilse jailbreak yapıp, telefonla bilgisayar arasına bir vnc server kurar, böylece iPhone'u direkt olarak pc'den kontrol edebilirsiniz. Ama dediğimi de yapabilmeniz için iPhone'un sürekli olarak bir wireless ağ'a bağlı olması ve vnc programının hem iphone'da hem de pc'de sürekli arkaplanda çalışması gerekiyor. Bu işlem pc için sorun teşkil etmez ama iPhone uzun süre wireless'a bağlı kalıp, sürekli işlem yaptıkça ısınma problemi ortaya çıkacaktır. Yani bu dediğim yöntem pratik olmasa da işinizi görebilir ama iphone maksimum kaç saat böyle bir işlemi kaldırabilir söylemek güç.


    Çok teşekkür ederim ilginize ama bu benim için hem zahmetli hemde daha çok şarj olayına girmemi isteyecektir. Yinede çok sağolun..

    Carnadormania arkadaşım sizinde ilginize teşekkür ederim.




  • iMac ya da MacBook kullanıyorsanız Mac OS X'de bu özellik var. PC'de var mı bilmiyorum
  • Sanırım yok çünkü ben bayadır arıyorum ve bulamadım ama bana göre çok büyük eksiklik bana göre..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.