Şimdi Ara

İphone ile ürün fiyatlarına hızlı erişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone ile ürün fiyatlarına hızlı erişim
    Ucuzu.com barkod okuma ile fiyat karşılaştırma hizmeti

    Ucuzu.com, Türkiye'nin en popüler fiyat karşılaştırma sitelerinden bir tanesi, iPhone barkod okuma teknolojisine dayalı ürün fiyatlarına erişimi hizmetini başlattı. Artık iPhone kamerasını barkod okuyucu olarak kullanabilir ve Ucuzu.com'un veritabanındaki ürünlerin online fiyatlarına erişebilirsiniz. Geleneksel mağazalarda beğendiğiniz ürünlerin online fiyatlarına kolay ve hızlı bir şekilde erişerek fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

    Ucuzu.com iPhone uygulaması ile mağazalarda beğendiğimiz ürünlerin barkodunun resmini çekerek, ürün bilgilerine ve fiyatlarına hızlı bir şekilde ulaşabilir ve alışverişlerinizde anında kolay karar verebiliriz. Bu şekilde menü kullanarak veya isim yazarak vakit kaybetmeden istediğiniz bilgilere hızlıca erişebilirsiniz.

    Ucuzu.com Genel Müdürü Roland Biro program hakkında şunları belirtti:“ Barkod-okumalı fiyat karşılaştırma hizmeti Türkiye online fiyat karşılaştırma pazarında yeni bir dönüm noktası olacak. En uygun fiyatlara saniyeler içerisinde erişebilecek. Mobil fiyat karışılaştırma online ve offline fiyatları karşılaştırmamızı sağlayacak bir adımdı. Bu işlemin daha da kolaylaşması ile kullanımının yaygınlaşmasını bekliyoruz. Uygulamanın geliştirilmesinde iPhone kullanıcılarını hedefledik ve uygulamanın hızlı ve pratik olarak kullanılması için fiyat karşılaştırma portalımızda bulunan tüm fonksiyonları dahil etmedik.”

    Ucuzu.com'un iPhone uygulamasında 10.000 ürün barkodu kayıtlı olarak bulunmaktadır ve artmaya devam etmektedir. Bu sayı genel olarak bilgisayar ürünleri, yazıcılar, dijital fotoğraf makineleri, video kameralar, LCD TV ve Plazma TVler, MP3 çalarlar, cep telefonları, mutfak aletleri ve beyazeşya ürünlerinden oluşmaktadır. Sistemin yeni ürün kategorileri ve ürünler ile sürekli olarak genişletilmeye devam edilmektedir ve uygulamaya yeni özellikler eklenecektir.

    Yeni hizmet Apple hayranları için özel olarak tasarlanmış olup, iPhone haricinde iPod'larda da kullanılabilir. Bununla birlikte, Ucuzu.com diğer cep telefonu kullanıcıları için de çalışmalar yapmaktadır. Birkaç aydır Ucuzu.com'un mobil versiyonu kullanıcıların hizmetindedir. Android, Symbian tabanlı ve diğer tüm cep telefonlarında kullanılarak ürün fiyatlarına erişilmektedir.

    Ucuzu.com online mobil versiyonu :http://m.ucuzu.com/

    Detaylı bilgi için:
    Ucuzu.com
    Tel.: +36-1-3700553
    E-mail: bilgi@ucuzu.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.