Şimdi Ara

IPHONE/IPAD'LERLE İLGİLİ TÜM SORUNLARIN ÇIKIŞ NOKTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Forumda yapılan yorumlara baktığımızda bizde olmayan, ilk defa duyduğumuz hata, bug vb. sorunlar okumaktayız. Tüm bunların çıkış noktası yapılan kurulum ve güncellemedir. Kurulum veya güncellemenin eksiksiz şekilde yapılması çok önemlidir. Çağrı merkezini arayan arkadaşlarım da bu konuya aşinadır çünkü sorulan ilk soru güncellemenin ve kurulumun OTA yoluyla mı yoksa Wi-Fi üzerinden mi yapıldığıdır.

    KİLİT NOKTA 1.) OTA/WİFİ: OTA ile yapılan güncellemede şebekede anlık olarak yaşanabilecek kopma veya gecikmeler sunucundan alınan dosyaların eksik/yanlış kurulmasıyla sonuçlanır. Fakat sorunsuz bir Wi-Fi ağından yapılan güncelleme veya kurulum kesinlikle daha sağlıklıdır.
    KİLİT NOKTA 2.) İTUNES: Wi-Fi ağında karar kıldıktan sonra güncelleme veya kurulum yapılırken kesinlikle Itunes kullanılmalıdır. Sunucudan çekilen dosyalar öncelikle telefonunuza değil bilgisayarınıza indiği için inen dosyanın kayıp/eksik olma ihtimali ortadan kalkar.
    KİLİT NOKTA 3.) YENİ BİR IPHONE OLARAK KURMA: Wi-Fi üzerinden ve Itunes kullanarak yaptığımız güncellemenin ardından telefonumuzu [yedekleme işlemlerini önceden mutlaka halledelim bu aşamaya gelmeden] kesinlikle "Yeni Bir Iphone Olarak Ayarla" seçeneğini kullanarak başlatalım. Kaybımız belki kısa vadede şifreler ve uygulamalar olacak ama stabilite isteyen kullanıcılar olarak uzun süreli sinir harplerinden kurtulmuş olacağız.

    Şimdi tüm bunları yaptıktan sonra o eskiden başımızı ağrıtan, kafamıza takılan hatalardan kurtulmuş oluyoruz..
    Sevgiyle kalın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.