Şimdi Ara

iPhone, iPad, Mac ve PC'ler için Windows uygulaması yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone, iPad, Mac ve PC'ler için Windows uygulaması yayınlandı
    Microsoft, iOS, iPadOS, macOS, Windows ve web tarayıcıları için yeni bir Windows App veya Windows Uygulaması geliştirdi. Windows Uygulamasının önizleme sürümü şu anda Android için mevcut değil. Uygulama temel olarak önceki Windows 365 uygulamasının yerini alıyor. Yeni Windows uygulaması, sizi Windows cihazlarına ve uygulamalarına güvenli bir şekilde bağlayan Azure Sanal Masaüstü, Windows 365, Microsoft Dev Box, Uzak Masaüstü Hizmetleri ve uzak bilgisayarlara açılan ağ geçidi olarak görev alacak.



    Yeni 'Windows Uygulaması' çıktı



    iPhone, iPad, Mac ve PC'ler için Windows uygulaması yayınlandı
    Windows uygulaması masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar gibi farklı platformlarda ve form faktörlerinde birçok farklı cihaz türünde ve bir web tarayıcısı aracılığıyla kullanılabilecek. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarda bir web tarayıcısı kullanırken, herhangi bir yazılım indirmek ve yüklemek gerekmeyecek.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, yapay zeka için Copilot’a ağrılık vererek Bing arka plana itti



    Şimdilik Microsoft'un iş hesapları yelpazesiyle sınırlı olduğu görülen uygulamanın gelecekte tüketicilere de sunulacağına dair emareler bulunuyor. Bununla birlikte uygulama aracılığıyla birçok özellik sunuluyor: Çoklu monitör desteği, özel ekran çözünürlükleri, dinamik ekran çözünürlükleri ve ölçeklendirme, Web kamerası, ses, depolama aygıtları ve yazıcılar gibi aygıtların yeniden yönlendirilmesi gibi destekler bunlardan bazıları. Microsoft onlarca yıldır bilgisayarlara uzaktan bağlanmak için benzer uygulamalara sahip. Yine de özel bir "Windows Uygulaması" alışılmadık bir durum ve Microsoft'un Windows'u tamamen buluta taşıma konusundaki daha geniş hedeflerinin devam ettiğine işaret ediyor olabilir.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/11/16/23963568/microsoft-windows-app-ios-ipados-macos-web







  • Teknik hiç bir detay yok ama büyük ihtimalle Webview2 temelli bir deneme.

  • Mevvuy uygulamasi berbat. Fitik eder adami.

  • microsoft böyle boş işler peşinde koşacağına windows phone'u canlandırsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.