Şimdi Ara

İphone kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, bu soruyu daha önce bir konu içinde sormuştum ama belki gözden kaçmıştır diye ekrar yazıyorum..

    daha yeni bir üye olarak ilk mesajımda size soru sorduğum için özür dilerim.

    bir sorun için yardım isteyeceğim sizlerden.

    telefonumu yaklaşık 1 aydr kullanıyordum herhangi bir problem yaşamamıştım ama bir gün telefonun kendi kendine kapanıp tekrar açıldığını farkettim.

    telefonun herhangi bir fiziki darbe vs görmedi.

    kimse sorduysam restore yap düzelir dediler.

    itunes la 114 restore yaptım daha sonra ziphone 3.0 la unlock yaptım ama hala aynı problem devam ediyor. çok sıkıldım artık hiç keyfim kalmadı.. acil durumlarda birden kapanıyor veya kilitlenip kalıyor. bu sizce donanımsal bir sorunmudur.

    ayrıca kırma yöntemiyle ilgili bir problem olabilir düşüncesiyle restore yaptıktan sonra telefonu 2 gün kırmadan kullandım aramaa yapabiliyorum ve çağrı alabiliyorum sadece emergeny call ekranında kaldım denemek için ve 2 gün boyunca kapanma olmadı.

    en son dün iplus 2.0 la kırdım sorun devam ediyor. ve kapanmaya basladığında durmadan üst üste açılıp kapanıyor.

    ziphone la refurbish yapıp restore yapmamı söyleyen arkadaşlar oldu ama ondanda sonuç alamadım.

    yardımlarınızı önerilerini bekliyorum.çok tesekkürler.







  • Sorununuz inanıyorum ki yazılımla ilgili bir sorundur ve önereceğim yolu denerseniz,bir şey kaybetmeyeceğiniz gibi kazancınızın da olacağına inanıyorum.
    İmzamdaki linke tıklayarak Ziphone 2.6b ile kırarsanız ve ilk etepta olmazsa olmaz programları yükleyip sorunsuz olduğuna inandıktan sonra diğer denenmiş programları da install ederek güvenle cihazınızı kullanabilirsiniz.Bu arada, yedek almayı unutmayınız.
  • evet ziphone 2.6b en saglıklısı gibi suan icin
    bencede 2.6b ile kırmayı deneyin
  • evet sizin yönteminizide denedim. hiç bir değişiklik yok.
    hersey normal görünürken birden kapanıyo cihaz.
  • Benim sayfadaki sadece olmazsa olmazları kurup dener misiniz?
    Bazı programlarda çakışma oluyor demek ki.
    15 dakikanızı alır bir dener misiniz?
  • bu programları kuracak kadar zaman kalmıyo çünkü telefon 15 dk içinde en az 3 defa kapanıyo.
  • DFU mode alarak refurbish yapmayı denediniz mi?
  • yeni bir yöntem deniyorum. bootneuter le bootloader 4.6 ya çıkardım ve daha sonra iplus.2.0 la kırdım ve şu anda herhangi bir problem görünmüyor bu akşam bu şekilde deneyeceğim sonucu size bildiririm. sonra sizin söylediğiniz yöntemi deneyeceğim.
  • Bu Bootneuter programını iyice bilmeyen lütfen kullanmasın.Ya da ne yapar ne yapmaz bunları öğrensin de öyle kullansın.İşlem bitmeden programdan çıkılması halindeya da beceremezseniz,şebeke problemi yaşamanız kaçınılmazdır. Lütfen dikkatli olunuz!
  • baha40n kardeşim sizin sayenizde inanki rahatlıkla iphonumu kullanıyor ve zevk alıyorum.bizlerde emeğin çok fazla.gerçekten yürekten teşekkürler ediyorum.sağolun.ilgili bilgilerin hepsini sizden öğrendim.ayrıca devamını diliyorum.kolay gelsin......
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cankart45

    baha40n kardeşim sizin sayenizde inanki rahatlıkla iphonumu kullanıyor ve zevk alıyorum.bizlerde emeğin çok fazla.gerçekten yürekten teşekkürler ediyorum.sağolun.ilgili bilgilerin hepsini sizden öğrendim.ayrıca devamını diliyorum.kolay gelsin......



    Teşekkür ediyorum.
    Bilgi paylaştıkça faydalıdır.
    İnsanlığa faydalı olmayan bilgi "yük" tür.
  • problem devam ediyor maalesef..söylenenlerin hepsini yaptım. baska bir fikriniz varmı? donanım problemi ihtimalimi kalıyor sadece?
  • Ziphone'den başka unlock işlemi yapan programlar var.Son çare bi de onları denesen.Sonra donanımsal bir arızadan söz edebiliriz ama seninkisi yazılımsal bir hataya benziyor.Donamısla olabilmesi için daha farklı bir hata olması gerekiyor.Yani parça değişimi vs gibi.
  • en son iplus 2.0 la kırmayı denemiştim. ve ziphone 2.6 ve 3.0 sürümleriylede kırdım defalarca. bana msn den adım adım yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba? tahminim sanki cihazı zorlayıcı işlemler yapmaya çalışınca kapanıyor,ama şöylede birşey var bu ssabah yarım saat telefonla konuştum kapanmadı sevinmiştim konuşurken kapanmadığı için ama telefonu kapattıktan sonra wireles i açmayı denedğimde yine gitti :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mylmaz

    en son iplus 2.0 la kırmayı denemiştim. ve ziphone 2.6 ve 3.0 sürümleriylede kırdım defalarca. bana msn den adım adım yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba? tahminim sanki cihazı zorlayıcı işlemler yapmaya çalışınca kapanıyor,ama şöylede birşey var bu ssabah yarım saat telefonla konuştum kapanmadı sevinmiştim konuşurken kapanmadığı için ama telefonu kapattıktan sonra wireles i açmayı denedğimde yine gitti :(


    Acaba bu kapanma bataryanla ilgili olmasın? o zaman donanımsal olmuş oluyor
    Bu gece online olursan,ben de maç'tan sonra msn'mi açarım oradan konuşur yeni bir strateji geliştirir durumu bi değerlendiririz.Ben yine de inanıyorum ki yazılımsal bir hatadan sözediyoruz.İnşallah öyledir.




  • msn adresini nasıl öğrenebilirim?
  • pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.