Şimdi Ara

İphone mu Sony mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • apple
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    quote:

    Kanıtlayamam istanbul dışına çıkıyorum bu gece. Ama çok istiyorsan git bak. Ya da herhangi bakan biri sana yazsın. Alanın niçin suçu olsun? Bunun araştırmakla ne ilgisi var? Araştırma yaparak Sony'nin ürettiği eksiltilmiş cihazları mı tamamlayacaksın? Gereksiz bir konuşma. Tamam Sony'cisin belli oldun.


    Kanıtlayamazsan daha hiç benimle tartışmaya girişme. Bir şey söylüyorsun o, ortaya atıyorsun destekli bir kanıtın olması gerekir ki insanlarda inansın. Ben her ikisinede baktım, siz kafanızı yormayın bir farkta göremedim. hem öyle bir durum var kameranın kalitesi telefonun ekranına bakılıpta bir kerede anlaşılmaz. çektiğiniz videoları pc ' de incelemeniz , croplamanız gerekir ki asıl fark ortaya çıksın. telefonun ekranından çekilen resme bakıp kekolar gibi aaa bunun kamerası çok güzelmiş gibi bir telkinde bulunursanız yanlış telkinde bulunursunuz. İnsanları da tamam sony ' cisin bilmem necisin gibi fanboylukla suçlamaktan vazgeç artık. öyle imzana sony ' nin cihazını koyup sistem tercihlerine sony logosunu koymakla kendine insanların gözünde anti sony ' ci değilim yakıştırması yapmaktan vazgeç hiç değilse.

    quote:

    Ayrıca lens kayması kasa açıklığı xda ya kadar gitmiş şeydir bunu sadece bizler konuşmuyoruz. Gel gelelim önemsiz olsun yine insan istemez mi parasını yatırdığı şeyin güzel olmasını? Bir tarafı yıpranmış koltuğu alıp özenle düzenlediğin salona koyar mısın? Tabiki hayır ya da emeğinle kazandığın paranın sorunlu mala gitmesi içine sinir mi? Bu nasıl bir savunuculuktur sendeki? Anlamak zor.


    Lens kayması ve kasa açıklığına tamam birşey demiyorum , demedim de zaten. ama 2000tl para veren insan da mal değil herhalde ki bunu gözünden kaçırmasın. ha kaçırıpta yine cihazı alıyorsa bu onun aptallığıdır bunu hiçbir şekilde inkar etme, kronik problemi olan marka bir tek sony değil. daha bunun ayrımını yapamıyorsan zaten benim bu durumu neden savunduğumu hiç anlayamayacaksın. ancak fanboy diyerek öteleyeceksin.

    quote:

    Tekrar tekrar yazıyorum ama cevaplar sonradan geliyor aklıma. Ayrıca ve ayrıca teknoloji mağazasına girip tüm ürünleri elinden bırakmayan bir deliyim ki diğer markalarda henüz bir farklılık görmedim. He samsungun bir aralar exynos işlemci ile bize kakaladığı cihazlar olmadı değil ama bu bir dönemdi ve geçti. Sony, Ericsson'u bıraktı bırakalı büyük sıkıntılara gebe oldu.


    Anlaşılan o ki yazdıklarım sende bir acı his uyandırmış 10 defa tekrar tekar alıntı yapmışsın , buna gerek yok. bende teknoloji mağazalarına gidip çok çok araştırma yaparım hatta ki telefonların tamiratından astronomik derecede anlarım, içinde hangi yarıiletken firmalarını kullanış, bu kullandığı yarıiletkenlerin özellikleri nelerdir vs. o kadar derinden araştırmaya giren biriyim yeri geldiğinde. öyle bir iki teknoloji mağazasına gidip aaa bunun kamerası güzel çekiyor , ekranı kötü vs. deyip buraya yorum yazanlardan değilim. sen her mesajında olduğun gibi bu mesajında da anti sony fanboyu olmaya devam et tamam mı? hiç geri durma.

    Az konuş dememe rağmen çok konuşmuşsun yaşlı insanım ben gözler gidiyor uzun yazılar okuyunca. Buyur arkadaşımın biri gittigidiyordan biri n11 den alınma iki farklı z1c ile üretim bandı farklılığının kameraya direk etkisinin gösteren bir kanıtı. İkisi de süper oto ayarda hiç bir şeyi ile oynanmamış halidir. Biz sony severiz arkadaşım sistem tercihi de imza da öyle olduğu için orada durmakta fakat teknolojisinin eksiklerini pazar payını düşürerek kafalarına dankt ettiririz sony kötüleyip hiç bir markanın savunuculuğunu yapmadım yalnızca m8'in duruşunu ve htc'nin androidi gerçekten iyi kullanmasını severim o kadar. Yalancı da olduk iyi mi? Ama bu fotoğraf beni kurtaracak sanırım kahramanım benim.
     İphone mu Sony mi ?

    Ne oldu kalbin mi kırıldı ben çok konuşunca ya da gerçekleri söyleyince? Madem yaşlısın artık bence bırak bu işleri , çünkü senin gözler falan gidiyor ya, olmadık hataları insanlara hata diye lanse edebilirsin. pisti gençlere bırak artık, anlaşılan artık senin muadilin dolmuş.

    Birde şu tarz resimsel bir kanıtla kanıt gösterdiğinizi zannediyorsunuz ya sadece gülüyorum. şimdi ben nereden bileyim o z1c ile ötekinin ekran rgb ayarları ile oynanmadığını , hadi bunu geçtim. bunların pc ' de aynı sahnede ve aynı anda çekilmiş fotoğrafları nerede? ben diyorum ki bir şeyi savunuyorsan sağlam kanıtların olması gerekir sen kanıt diye aynı modelden ekran kontranastı farklı iki cihazı resmederek kanıt sunduğunu zannediyorsun. Hiç birşeyi oynanmamış hali diyorsun peki ama ben tek bir resimden bunu nasıl anlayacağım?

    Sen sony severiz diyorsun ama başkalarını sony fanboyu olmakla suçluyorsun , kusura bakmada sen nasıl bir sony seversin? ben çözemedim. sen buradan istediğin kadar yazıp dur sony ' nin ne kadar pazar payını düşürebileceğini zannediyorsun , bu nasıl bir felsefe, nasıl bir anlayıştır bunu da çözemedim.aklıma geldi, bir mesajında olmadık yere z1 ' in ekranına sövüyorsun tft miş diye. tft ekran olan telefonlar adam yerine konulmuyormu tft çok aşağılık bir teknoloji mi ne? bu konuda daha yazardımda kısa keseceğim. bu zamandır sony 'i kötüledin pazar payı düştümü ya da senin eline birşeyler geçtimi çok merak ediyorum , bunu açıklarsan sevinirim. Senin gibi yaşlıları uğraştırıyorum ama ne edersin bizim gibi gençler senin tabirinle bunun için var, kusura bakma bizim kafamız almıyor , biz ekran kalitesi farklarını anlayamıyoruz ya da kamera lensinin kaydığını , kasada açıklık olduğunu siz yaşlılar gibi göremiyoruz.

    Senden farklı bir marka konusunda yorum istemedim ,seni yalancılıklada itham etmedim sadece bu kadar sony ' i kötülüyorsun ama neden sistem tercihlerinde ve imzanda sony yazılı onu merak ettim konu buraya geldi. burada sony ' i konuşuyoruz ama m8 ' i nereden çıkarttın onu da anlamıyorum. ben anlamadıysam da herhalde anlayan çıkar ya da sen açıklarsın , yorulmazsan...




  • Tft eski teknolojidir gelişmiş hali ips tft dir, amoled farklı bir teknolojidir. Tft nin diğer ekranlara göre tek avantajı enerji tüketimi nispeten azdır ips e göre ancak amoled daha verimlidir. Tabi ki görüntü kalitesi ve görüş açılarından tft diğerlerine göre başarısızdır her pixel başına tek transistör olduğundan parlaklık açısından da diğerlerine göre soluk görüntü verir. Her markanın üretmiş olduğu aynı marka model cep telefonları arasında bile parlaklık renk dolgunluğu farkları olabilir bunun nedeni farklı ekran üretici firmalarından ekran tedarik edilmesindendir. Hatta forumda bu nedenle birçok kez acaba bu ekran ips değil tft mi diye konular bile açılmıştır. Aynı marka model iki cep telefonun da bile yanyana konulduğunda ekran farkı bulunabilir. Sony nin tft ekran kullanmasına gelince; diğer tüm firmalar daha parlak görüntü (özellikle beyazda) daha dolgun renkler sunduğundan tft ekran dışındakilere yönelmiş, sony ise ucuz üretim maliyeti az enerji tüketimi nedeniyle tft ekranı geliştirmeyi ticari olarak seçmiş ancak ekranların başarısızlığından ve eleştirilerden dolayı artık doğru bir biçimde tft ekran kullanmayı terketmiş gözükmektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 5s al , z2 ucuzlayınca satarsın z2 ye geçersin fazla fark ödemezsin
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle sp kullanıyosunuz onu bende kısa bir süre kullandım ana konu da mesajlarım var biraz zaten.Arkadaşın bahsettiği ürün xperia z2.Sp ye oranla çok çok üst model hocam her anlamda.Sp den geçtiğim için söylüyorum.Xperia z2 kullanıyorum.Evet iphone yazılım alanında en iyi firma kabul ediyorum.Ama sony de gerçekten çok iyi en ufak bir kasma bakın altını çizerek söylüyorum z2 de en ufak bir kasma yaşamadım.Ekran olarak bence iphone 5s den biraz daha iyi kamera olarak 20 olması önemli değil demişsiniz evet belki 20 mp in hakkını vermiyor ama 5s den iyi olduğu kesin 5s in ahım şahım bir kamerası yok arkadaşım ile karşılaştırmalar yaptık 5s kullanan bir arkadaşım var.Birisi noise falan demiş geceleri z2 de böyle birşey yok z1 kullanmadım ne desem yalan olur ama z2 de yok.4 inch oyuncak gibi geliyor bana ufacık birşey.Bu tabi herkesin kendi fikridir değişebilir.Siz iphone sevebilirsiniz her yerde övüyorsunuz fark ettim.Ancak sony bu kadar yerden yere vurulacak bir firma değil.Z2 de sorun falan da yok ilk başlarda kasa açıklığı lens kayması muhabbetleri geçti onların da ne görselliğe ne de kullanıma bir zararı olmadı çok abartıldı sonraki partilerde düzeltildi bende yok mesela.Z2 kamerası ile ekranı ile çok temiz ve yüksek ses veren stereo hoparlor ile yağ gibi akan arayüz ve suya dayanıklı yapısı ile kesinlikle bence 5s den iyidir.Kötü olduğu yön yazılım anlamında 5s kadar olmamasıdır bunu bende kabul ediyorum ama ona yakın bu benim şahsi fikrim çünkü hiç kasma donma yaşamadım cihazda.Ekran boyutu bence muzzam elde fazla rahatsızlık vermiyor hatta iphone kullanan arkadaşım bile kendi telefonundan soğudu(4s).5s kullanan da baya heveslendi :) Fiyat olarak da biraz olaya bakın.Z2 daha şimdiden 5s den daha ucuza satılıyor sizce gerçekten iphone tarafından kazıklanmayı hak ediyor muyuz iphone 5s in en pahalı satıldığı 2.ülkeyiz varın gerisini siz düşünün.İphone iyi telefon olabilir ama onun parasının yarısı malesef arkasındaki elmadır ve yazılımdır.Bence onun dışında ahım şahım birşey yok.Fan boyluk yapmadan güzelce saygı ve sevgi çerçevesinde açıklamaya çalıştım.Benim fikrim arkadaşım iphone 6 yı bekle beklemeyeceksen 5s alma.Şu an alacaksan z2 al.İyi forumlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 3 Ağustos 2014; 22:44:40 >




  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    Harikularide aciklama yapmissin. İste bilincli kullanici diye ben buna derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecelik85

    Hocam öncelikle sp kullanıyosunuz onu bende kısa bir süre kullandım ana konu da mesajlarım var biraz zaten.Arkadaşın bahsettiği ürün xperia z2.Sp ye oranla çok çok üst model hocam her anlamda.Sp den geçtiğim için söylüyorum.Xperia z2 kullanıyorum.Evet iphone yazılım alanında en iyi firma kabul ediyorum.Ama sony de gerçekten çok iyi en ufak bir kasma bakın altını çizerek söylüyorum z2 de en ufak bir kasma yaşamadım.Ekran olarak bence iphone 5s den biraz daha iyi kamera olarak 20 olması önemli değil demişsiniz evet belki 20 mp in hakkını vermiyor ama 5s den iyi olduğu kesin 5s in ahım şahım bir kamerası yok arkadaşım ile karşılaştırmalar yaptık 5s kullanan bir arkadaşım var.Birisi noise falan demiş geceleri z2 de böyle birşey yok z1 kullanmadım ne desem yalan olur ama z2 de yok.4 inch oyuncak gibi geliyor bana ufacık birşey.Bu tabi herkesin kendi fikridir değişebilir.Siz iphone sevebilirsiniz her yerde övüyorsunuz fark ettim.Ancak sony bu kadar yerden yere vurulacak bir firma değil.Z2 de sorun falan da yok ilk başlarda kasa açıklığı lens kayması muhabbetleri geçti onların da ne görselliğe ne de kullanıma bir zararı olmadı çok abartıldı sonraki partilerde düzeltildi bende yok mesela.Z2 kamerası ile ekranı ile çok temiz ve yüksek ses veren stereo hoparlor ile yağ gibi akan arayüz ve suya dayanıklı yapısı ile kesinlikle bence 5s den iyidir.Kötü olduğu yön yazılım anlamında 5s kadar olmamasıdır bunu bende kabul ediyorum ama ona yakın bu benim şahsi fikrim çünkü hiç kasma donma yaşamadım cihazda.Ekran boyutu bence muzzam elde fazla rahatsızlık vermiyor hatta iphone kullanan arkadaşım bile kendi telefonundan soğudu(4s).5s kullanan da baya heveslendi :) Fiyat olarak da biraz olaya bakın.Z2 daha şimdiden 5s den daha ucuza satılıyor sizce gerçekten iphone tarafından kazıklanmayı hak ediyor muyuz iphone 5s in en pahalı satıldığı 2.ülkeyiz varın gerisini siz düşünün.İphone iyi telefon olabilir ama onun parasının yarısı malesef arkasındaki elmadır ve yazılımdır.Bence onun dışında ahım şahım birşey yok.Fan boyluk yapmadan güzelce saygı ve sevgi çerçevesinde açıklamaya çalıştım.Benim fikrim arkadaşım iphone 6 yı bekle beklemeyeceksen 5s alma.Şu an alacaksan z2 al.İyi forumlar :)

    Üslubunu sevdiğim için seni dikkate alma gereği duydum, teşekkür ediyorum insanlığına :) Benim sp'den başım yandı bir kere. Kamerası fabrika çıkışı hatalı mıdır nedir bilmem? Ama paralel aldık bunu arkadaşımın Sp'sinden daha kötü bir kameraya sahip 2 kez servise gönderdik kamera değişti dendi fakat hala ama hala aynı. Neyse dedim yenisini alana kadar devam etsin böyle. Bunun yanında kamera arayüzü iyi değil yavaş işliyor bu da rahatsız ediyor ister istemez. Z2 kullanmadığım ama Sony'nin iyi yazılım yönü olmaması nedeniyle Sp'de yaşadığım kasılmalar doğrultusunda yorum yapmaya çalıştım ki bir ara baktığım teşhir ürünündeki Z2 takılıyordu. Belki teşhir diyedir. Yukarıda da Ss olarak sunduğum arkadaşımın 2 kuzenine biri gittiidiyordan biri n11 den alınma olan Z1C lerin kameraları birbirinden farklı. Üstelik Beyaz dengelerinde hiç bir oynama yok bunu facebook xperia sayfasında da paylaşıp bilgisi olanlardan cevap almaya çalıştık ama cevap gelmedi. Bunu yapmamızın amacı insanları Sony'den soğtmak değil ama böyle bir durumun olduğunun farkına varmaları. Aynısı benim Sp de başıma geldi ve Z1Cde de olduğunu görünce paylaşma ihtiyacı hissettik. Bir telefonda öncelik olark benim için yazılım gelir o nedenle arkadaşın androidin klasik sıkıntılarını çekmemesi için Iphone önerdim. Soru Sony üzerine olduğu için Sony'yi android yerine koyarak yorum yaptım ama bazı arkadaşlar Sony'yi sürekli kötülediğimi söyleyerek aslında kötülediğimin android olduğunu anlamadan sadece yüklendiler :) Android art motora geçmeden Sony'imiş Htc imiş Lg imiş hepsi benim gözümde aynıdır. Sadece birbirinden ufak tefek yazılımsal farklar vardır o kadar. Zaten Sony'yi sevdiğimi tasarım olarak en klas duran model olduğunu k750i den beri arada kısa süreli elime geçen telefonlar hariç Sony kullandığımı da söyledim. Ama arkadaşlar verdiğim Ss ye rağmen bunun yalan olduğunu söylediler ve o noktadan sonra cevap yazma gereği duymadım durum böyledir. Bundan sonra da isteyen istediğini alsın. İnsanın parasını insanın değerini o insandan fazla düşünmek erdem değil de suç olan ülkede söz söylemeye gerek kalmadığını anlamış oldum buradaki insanlar sayesinde sana sırf üslubun ve anlatım şeklinden dolayı teşekkür ederim. İyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Harikularide aciklama yapmissin. İste bilincli kullanici diye ben buna derim.

    verdiğim ss tamamen aynı ayarlara sahip cihazlardır. Söyleceğim tek şey var sana o da insanları kandıracak kadar şeref yoksunu olmadığımdır. Gerisi sana kalır. İyi günler iyi forumlar.
  • Kardeş ben senin sonuna kadar arkandayım ne demek istediğini çokda güzel anlatmışsın bende xperia s kullanacısı olarak soylurum aynı senin sp de yasadıgın sorun bendede var kamera sıkıntısı neyse senin tavsiyenle iphone 5s alıyorum Pazar günü gündüz alcam akşam ss atarım buraya verdiğin bütün bilgiler için teşekkür ederim.Kendi adıma iphone 5s alarak doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum.
  • 5s iyi karar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    Kardeş ben senin sonuna kadar arkandayım ne demek istediğini çokda güzel anlatmışsın bende xperia s kullanacısı olarak soylurum aynı senin sp de yasadıgın sorun bendede var kamera sıkıntısı neyse senin tavsiyenle iphone 5s alıyorum Pazar günü gündüz alcam akşam ss atarım buraya verdiğin bütün bilgiler için teşekkür ederim.Kendi adıma iphone 5s alarak doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum.

    Eyvallah kardeşim almadan bir daha güzelce düşün sen yine de, teşekkür ediyorum desteğin için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    Kardeş ben senin sonuna kadar arkandayım ne demek istediğini çokda güzel anlatmışsın bende xperia s kullanacısı olarak soylurum aynı senin sp de yasadıgın sorun bendede var kamera sıkıntısı neyse senin tavsiyenle iphone 5s alıyorum Pazar günü gündüz alcam akşam ss atarım buraya verdiğin bütün bilgiler için teşekkür ederim.Kendi adıma iphone 5s alarak doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum.

    Eyvallah kardeşim almadan bir daha güzelce düşün sen yine de, teşekkür ediyorum desteğin için.

    Kardeşim açıkca düşünülcek bişey kalmadı konuyu açtıgım günden beri mesajlara bakarak ve kendi yaptıgım araştırmaların sonucunda kesinlike iphone 5s almaya karar verdim. Bikaç arkadaş z2 al falan demiş onuda araştırdığımda kronik hataları oldugunu öğrendim buda reziillik doğrusu ben bi telefona 2 milyar vercem ve kronik hatası olcak tam bi saçmalaık! Apple de kesinlikle boyle bi durum soz konusu değil . İncelemelerimde olağanüstü bi internet giriş hızına vardım 5s de. Nerdeyse benim bilgisayardan hızlı giriyo :) buda bnm aradıgım bi özellik. Pazar günü alıyorum inş. Bi sorum daha olcak kardeş. Sizce telefonu nerden almayalım. Vatan bilgisayarda taksit secenegi yok ordan alamam teknosada aynı şekilde ? sizce nerden alınmalı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    5s iyi karar

    Kesinliklee :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    Kardeş ben senin sonuna kadar arkandayım ne demek istediğini çokda güzel anlatmışsın bende xperia s kullanacısı olarak soylurum aynı senin sp de yasadıgın sorun bendede var kamera sıkıntısı neyse senin tavsiyenle iphone 5s alıyorum Pazar günü gündüz alcam akşam ss atarım buraya verdiğin bütün bilgiler için teşekkür ederim.Kendi adıma iphone 5s alarak doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum.

    Eyvallah kardeşim almadan bir daha güzelce düşün sen yine de, teşekkür ediyorum desteğin için.

    Kardeşim açıkca düşünülcek bişey kalmadı konuyu açtıgım günden beri mesajlara bakarak ve kendi yaptıgım araştırmaların sonucunda kesinlike iphone 5s almaya karar verdim. Bikaç arkadaş z2 al falan demiş onuda araştırdığımda kronik hataları oldugunu öğrendim buda reziillik doğrusu ben bi telefona 2 milyar vercem ve kronik hatası olcak tam bi saçmalaık! Apple de kesinlikle boyle bi durum soz konusu değil . İncelemelerimde olağanüstü bi internet giriş hızına vardım 5s de. Nerdeyse benim bilgisayardan hızlı giriyo :) buda bnm aradıgım bi özellik. Pazar günü alıyorum inş. Bi sorum daha olcak kardeş. Sizce telefonu nerden almayalım. Vatan bilgisayarda taksit secenegi yok ordan alamam teknosada aynı şekilde ? sizce nerden alınmalı ?

    Media markt güvenilir diye biliyorum. Ama onun dışında gittigidiyor n11 bizdeuygun tarzı yerlerden önermiyorum telefonu nereden getirttikleri pek de belli olmuyor açıkçası. Ama bilindik mağazalardan alman daha güvenilir olacaktır keşke vatanda taksit olsaydı en güvendiğim yerdir kendisi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    Kardeş ben senin sonuna kadar arkandayım ne demek istediğini çokda güzel anlatmışsın bende xperia s kullanacısı olarak soylurum aynı senin sp de yasadıgın sorun bendede var kamera sıkıntısı neyse senin tavsiyenle iphone 5s alıyorum Pazar günü gündüz alcam akşam ss atarım buraya verdiğin bütün bilgiler için teşekkür ederim.Kendi adıma iphone 5s alarak doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum.

    Eyvallah kardeşim almadan bir daha güzelce düşün sen yine de, teşekkür ediyorum desteğin için.

    Kardeşim açıkca düşünülcek bişey kalmadı konuyu açtıgım günden beri mesajlara bakarak ve kendi yaptıgım araştırmaların sonucunda kesinlike iphone 5s almaya karar verdim. Bikaç arkadaş z2 al falan demiş onuda araştırdığımda kronik hataları oldugunu öğrendim buda reziillik doğrusu ben bi telefona 2 milyar vercem ve kronik hatası olcak tam bi saçmalaık! Apple de kesinlikle boyle bi durum soz konusu değil . İncelemelerimde olağanüstü bi internet giriş hızına vardım 5s de. Nerdeyse benim bilgisayardan hızlı giriyo :) buda bnm aradıgım bi özellik. Pazar günü alıyorum inş. Bi sorum daha olcak kardeş. Sizce telefonu nerden almayalım. Vatan bilgisayarda taksit secenegi yok ordan alamam teknosada aynı şekilde ? sizce nerden alınmalı ?

    Media markt güvenilir diye biliyorum. Ama onun dışında gittigidiyor n11 bizdeuygun tarzı yerlerden önermiyorum telefonu nereden getirttikleri pek de belli olmuyor açıkçası. Ama bilindik mağazalardan alman daha güvenilir olacaktır keşke vatanda taksit olsaydı en güvendiğim yerdir kendisi.

    Ama şöylede bişey mediamarkt distbürütör garantilimi ithalatçı firma garantili mi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: celciuss1453

    Kardeş ben senin sonuna kadar arkandayım ne demek istediğini çokda güzel anlatmışsın bende xperia s kullanacısı olarak soylurum aynı senin sp de yasadıgın sorun bendede var kamera sıkıntısı neyse senin tavsiyenle iphone 5s alıyorum Pazar günü gündüz alcam akşam ss atarım buraya verdiğin bütün bilgiler için teşekkür ederim.Kendi adıma iphone 5s alarak doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum.

    Eyvallah kardeşim almadan bir daha güzelce düşün sen yine de, teşekkür ediyorum desteğin için.

    Kardeşim açıkca düşünülcek bişey kalmadı konuyu açtıgım günden beri mesajlara bakarak ve kendi yaptıgım araştırmaların sonucunda kesinlike iphone 5s almaya karar verdim. Bikaç arkadaş z2 al falan demiş onuda araştırdığımda kronik hataları oldugunu öğrendim buda reziillik doğrusu ben bi telefona 2 milyar vercem ve kronik hatası olcak tam bi saçmalaık! Apple de kesinlikle boyle bi durum soz konusu değil . İncelemelerimde olağanüstü bi internet giriş hızına vardım 5s de. Nerdeyse benim bilgisayardan hızlı giriyo :) buda bnm aradıgım bi özellik. Pazar günü alıyorum inş. Bi sorum daha olcak kardeş. Sizce telefonu nerden almayalım. Vatan bilgisayarda taksit secenegi yok ordan alamam teknosada aynı şekilde ? sizce nerden alınmalı ?

    Media markt güvenilir diye biliyorum. Ama onun dışında gittigidiyor n11 bizdeuygun tarzı yerlerden önermiyorum telefonu nereden getirttikleri pek de belli olmuyor açıkçası. Ama bilindik mağazalardan alman daha güvenilir olacaktır keşke vatanda taksit olsaydı en güvendiğim yerdir kendisi.

    Ama şöylede bişey mediamarkt distbürütör garantilimi ithalatçı firma garantili mi ?

    Ürün onarımı nedir ve nasıl yapılır?

    Kullanmakta olduğum ürünüm arızalandı, onarımı için ne yapmalıyım?

    Satın aldığınız ve "Garanti Belgesi" ne sahip ürünler, teslim aldığınız tarihten itibaren ürünün Garanti Belgesi'nde belirtilen "Garanti Süresi" kapsamında, üretici ya da ithalatçı firma garantisindedir. Bu sürede yaşayacağınız arıza durumlarında ürününüze ait size en yakın Media Markt mağazası veya Yetkili Servis'i çağrı merkezimizden (0850 222 15 00) öğrenebilir ve ürünün faturası ve garanti belgesi ile tamir ettirebilirsiniz. Ayrıca, ürünlerinizi direkt olarak mağazalarımıza ya da Yetkili Servis'e ulaştırmanız, size kargoda geçen süreden zaman kazandıracaktır.
    Kullanıcı hatasından kaynaklanan arıza veya kusurlarda ve kurulumu Yetkili Servis tarafından yapılmayan ürünlerde, garanti süresi kapsamında ücretsiz onarım hizmeti verilmez.

    Media markt sitesinde yazan metin bu hocam.

    Onun dışında bu mağaza teşhir ürünlerini kapalı kutudan açarak koyuyor diye biliyorum firmadan ayrıca bir teşhir istemiyor. Çalışan arkadaşım böyle söylemişti. Ama tabi güvenmek gerekir mi bilemiyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Harikularide aciklama yapmissin. İste bilincli kullanici diye ben buna derim.

    verdiğim ss tamamen aynı ayarlara sahip cihazlardır. Söyleceğim tek şey var sana o da insanları kandıracak kadar şeref yoksunu olmadığımdır. Gerisi sana kalır. İyi günler iyi forumlar.

    Farklı part ürünleri olmasın?
    Sony bazen sevilmeyen ekran, kamera vs. Geliştirerek yeni partlara sürebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkhanBalta


    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Harikularide aciklama yapmissin. İste bilincli kullanici diye ben buna derim.

    verdiğim ss tamamen aynı ayarlara sahip cihazlardır. Söyleceğim tek şey var sana o da insanları kandıracak kadar şeref yoksunu olmadığımdır. Gerisi sana kalır. İyi günler iyi forumlar.

    Farklı part ürünleri olmasın?
    Sony bazen sevilmeyen ekran, kamera vs. Geliştirerek yeni partlara sürebiliyor.

    Bunu kesin yapıyor zaten aynısı benim kullandığım Sp'de de geçerli kamerası piyasadakilerden daha kötü. Eleştirdiğim yönü de bu zaten niçin bunu yapıyorsun ki insanlar neden tek tip bir ürüne sahip olamıyor? Benim Sp'mdeki farkı ilk gördüğümde paramın telefonun kamerasının ederi kadarının çöpe gittiğini düşündüm ve bu benim için büyük hayal kırıklığı oldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: BerkhanBalta


    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Harikularide aciklama yapmissin. İste bilincli kullanici diye ben buna derim.

    verdiğim ss tamamen aynı ayarlara sahip cihazlardır. Söyleceğim tek şey var sana o da insanları kandıracak kadar şeref yoksunu olmadığımdır. Gerisi sana kalır. İyi günler iyi forumlar.

    Farklı part ürünleri olmasın?
    Sony bazen sevilmeyen ekran, kamera vs. Geliştirerek yeni partlara sürebiliyor.

    Bunu kesin yapıyor zaten aynısı benim kullandığım Sp'de de geçerli kamerası piyasadakilerden daha kötü. Eleştirdiğim yönü de bu zaten niçin bunu yapıyorsun ki insanlar neden tek tip bir ürüne sahip olamıyor? Benim Sp'mdeki farkı ilk gördüğümde paramın telefonun kamerasının ederi kadarının çöpe gittiğini düşündüm ve bu benim için büyük hayal kırıklığı oldu.

    Açıkçası benim kamera da şu kötülerden
    Kamera bi mükemmel çekiyor, bi rezalet çekiyor.
    Oto ayarlarda biraz iyi çekiyor fakat anlamadığım oto ayarlarda neden 5 mp? Croplayınca hesap makinesi gibi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkhanBalta


    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: BerkhanBalta


    quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Harikularide aciklama yapmissin. İste bilincli kullanici diye ben buna derim.

    verdiğim ss tamamen aynı ayarlara sahip cihazlardır. Söyleceğim tek şey var sana o da insanları kandıracak kadar şeref yoksunu olmadığımdır. Gerisi sana kalır. İyi günler iyi forumlar.

    Farklı part ürünleri olmasın?
    Sony bazen sevilmeyen ekran, kamera vs. Geliştirerek yeni partlara sürebiliyor.

    Bunu kesin yapıyor zaten aynısı benim kullandığım Sp'de de geçerli kamerası piyasadakilerden daha kötü. Eleştirdiğim yönü de bu zaten niçin bunu yapıyorsun ki insanlar neden tek tip bir ürüne sahip olamıyor? Benim Sp'mdeki farkı ilk gördüğümde paramın telefonun kamerasının ederi kadarının çöpe gittiğini düşündüm ve bu benim için büyük hayal kırıklığı oldu.

    Açıkçası benim kamera da şu kötülerden
    Kamera bi mükemmel çekiyor, bi rezalet çekiyor.
    Oto ayarlarda biraz iyi çekiyor fakat anlamadığım oto ayarlarda neden 5 mp? Croplayınca hesap makinesi gibi oluyor

    Onu Sony'ye sormak lazım niçin piksel kısıtlaması yapıyorsunuz diye. Telefondan görüntüleyince biraz idare ediyor. Ama o 5mplik otomatik modda çekilen fotoğrafı pcye atınca rezalet bir şey ortaya çıktığını görüyorsun. Croplamaya bile kalmıyor yani. Ben yaşadıklarımı ve yaşananları kanıtlarla sununca yalancı oluyorum ama durum bu isteyen inansın inanmayan da özgürdür bir şey diyemem alan arkadşların da inşallah başına gelmez de ben yine yalancı çıkarım sorun değil.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.