Şimdi Ara

iphone recovery modeddan nasıl çıkartırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 4, 4.1 02.10.04 jbli telefonu restore etmek istiyordum. Telefon takılı iken limera1n'i çalıştırdım, make it rain'e bastım. Telefon recovery modda şu an. Versiyon-baseband güncellemek istemiyorum. Ne yapmalıyım? Acil yardıma ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *beto* -- 23 Temmuz 2011; 0:22:48 >



  • Baseband'in yükselmesinde sorun yok. Zaten yazılımsal olarak kırılamayan baseband. 04.10.01 olmasında bir sakınca yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    Baseband'in yükselmesinde sorun yok. Zaten yazılımsal olarak kırılamayan baseband. 04.10.01 olmasında bir sakınca yok.


    Versiyon yükseltiyrsem jb yapamayacağım, bundan çekindim. Telefonu recovery moddan çıkardım. Bu kendi telefonum değil, o yüzden stresleniyoruum açıkçası.
    Bu arada bu bölümde siz de olmasanız birşey öğrenemeyeceğim. Buraya bir soru yazıpta farklı kişilerden çözüm aldığımı hatırlamıyorum. Teşekkürler. Versiyon yükseltirsem jb yapamayacağım, bundan çekindim. Neyse telefonu recovery moddan çıkardım. Bu kendi telefonum değil, o yüzden stresleniyorum açıkçası. Tekra bir jb yapmak gerekiyor, yapan kişi hatalı yapmış.
    Bu arada bu bölümde siz de olmasanız birşey öğrenemeyeceğim. Buraya bir soru yazıpta sizden farklı bir kişiden çözüm aldığımı hatırlamıyorum. Teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.