Şimdi Ara

iPhone satışlarında son 7 yılın en sert düşüşü, Android yükselişte (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Mutlaka farklar var,olacaktır elbette ancak tüm gün kamerayla o poz benim bu manzara senin bir hayatım olmadığı için çok lazım olduğunda xs max portresi,kamerası 2024 yılında dahi gayet yeterli geliyor.Apple eski cihazlarına kısıtlama getirmediği veya yeni cihazlarına eskilerden çok daha fazla özellik koymadığı sürece Samsung’un 6.1 ai yapay zeka zamazingosunun sadece s23 ve s24 lerw getirilmesi gibi farklılıklar olmazsa benim gibi düşünen birçok Apple kullanıcısı hali hazırdaki telefonuna batarya değiştirip devam eder.Çok iyi hatırlarım zamanında 3GS vardı iphone 4 çıkmıştı nasıl heyecanlanmıştım almak için kullanırken vs farklarını bariz görüyordum hatta 4S çıktığında da 4 ile farklılıkları vardı geçiş yapmaya çalışırdık ve geçerdik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ve iPhone 11 gibi çok eski modellerin bile bugün sıkıntısız kullanılabilmesinin değişim döngüsünü çok uzattığına dikkat çekiliyor."


    Inşallah bu yüzden Apple artık çabuk eskiyen telefonlar yapmaya başlamaz ama böyle giderse onlar da öyle yapmaya başlayacak.

  • Dengeyi tutturamadı para para derken telefon sirkülasyonu o kadar olmadı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7 senedir ibon kullanmıyorum

  • ayfon ala enayidir iPhone satışlarında son 7 yılın en sert düşüşü, Android yükselişte 

  • Hayatımda ilk defa tableti iPad almıştım. En büyük pişmanlığım olmuştu. Android'in özgürlüğüne alışan biri için Apple ürünleri tam bir hapishane.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesele kaliteyse apple her zaman kaliteli oldu lakin aynı kalitede androidler de mevcut fiyatları da aşağı yukarı yakın oluyor ama genelde android olanlar ucuz.
    Eğer yazılım ve güvenlik ise konu o zaman android burada abartmayayım ama önde. Eskisi gibi değil artık android. Apple da sık sık açık bulunmasına dair haberler görüyoruz. Zaten çoğunlukla da apple tarafından kendilerinin de kullandığı arka kapılar oluyor. Bulan da kullanıyor belkide şirketten de sızıyor ola bilir bu arka kapılar.
    Lakin android açık kaynak bir yazılım ve bu yazılımın bakımını aslına bakarsan tüm dünya yapıyor. Herkes katkı yapıyor ve daha açık keşfedilmeden kapanmış oluyor.
    Tabii ki apple da normal kullanıcı için yeterince güvenli ama madem karşılaştırıyoruz o zaman android açık ara önde. Üstelik applenin baya veri topladığını da unutmamalıyız. Androidde de toplanıyor ama mesela lineage os gibi romlara geçerek bundan tamamen kurtula biliyorsunuz. Apple de bu seçenek yok.
    Yani applenin düşüşü mantıklı. Toplum yavaş yavaş iyi olanı seçiyor. Burada avrupanın son zamanlarda apple'a yaptığı baskı kaynaklı durum. Sonuç olarak iyi gelişme

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Adamlar bizden daha bilinçli kullanıcı olduğu için normaldir. Amerika da Apple kullanan prestij sahibi olduğunu düşünmediği için en mantıklı model neyse onu alıyordur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exadious kullanıcısına yanıt

    Instagramda paylaşım yapmıyorsanız bu da çok önemli birşey değil, ayrıca Samsung'da da bozulmuyor olması lazım Instagram ile geçenlerde anlaşma yaptı.

    Bu teknik bir eksiklik değil, Instagram'ın hususi olarak Apple ile yaptığı anlaşma kaynaklı. Diğer cihazlardan gelen görüntüleri bilerek düşük kalitede işliyor.

  • Fİyatlar yükseldi.

  • “iPhone 11 gibi çok eski modellerin bile bugün sıkıntısız kullanılabilmesinin“

    Bu cümle tehlikeli, kendim iPhone 13’ümü iOS 17.4.1’e güncelledim hala performansı ve pil süresi iyi denilebilir lakin kesinlikle ilk yılındaki gibi değiller. Çok uzakta maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların çoğu iPhone cihazlarıını yıllarca sorunsuz kullanabiliyor. Daha dün arkadaşa A25 aldık. Hani o sözde 12k lık cihazlarda bile 120 hz dedikleri olay, evet var . Ama takıla takıla var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefon dedin mi ya son model iphone ya android. İphone çok kısıtlayıcı. Tablette apple ürünleri sağlam bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Mi 8 kullanıyorum. Performans kaybı yok pilide 3 senede değişmedi halen orjinal ve 1 gün rahat çıkarıyor. 6 senelikte cihaz bizde cihaz değiştirmiyoruz. O nasıl olacak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone satışlarında son 7 yılın en sert düşüşü, Android yükselişte
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    5-6 yıl performans kaybı olmuyor öyle mi? yıllarca kullanmamış olsam inanacağım iPhone satışlarında son 7 yılın en sert düşüşü, Android yükselişte 

  • Tamam her sene telefon değiştirilmez ama bu android için geçerli elindekini satsan para etmiyor çünkü yada yarı fiyatına zor satıyosun ama iPhone 2 yada en geç 3 yılda bir güncellenmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

    Şuan xs var evde yedek hiçbir sorun yok. İphone 11 kullanan bir sürü arkadaşım var onlarda da bir sorun yok. Sen yıllarca ne kullandın,nasıl kullandın onu bilemem. Dandroidli çöp kameralı s23'ün ile mutluluklar dilerim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Bende yakınlarına sabır diliyorum, zor gerçekten zor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt

    Sen hayatında kaliteli bir telefon kullanmadığın için elindeki sana süpermiş gibi geliyor kardeşim durum bundan ibaret. Onu ben biraz kurcalasam eminim fırlatasım gelir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 28 Nisan 2024; 10:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.