Şimdi Ara

iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
610
Cevap
25
Favori
46.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan True Tone açık olabilir kontrol et. O yüzden renkler farklı gözükebilir.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kapatmıştım
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    O zaman diğer ayara bak. Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Puntosu > Renk Filtreleri bölümüne gir. Oradan uygun renk ayarını yapabilirsin.
  • fiyatı o kadar yanlış ki 3.nesilin , millet bunu alacağıma gider 11 alırım diyor haklı olarak .

  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Apple bu cihazı iPhone 8 Plus kasasında çıkarmalıydı. Haliyle çift kamera, günümüzün standardı olan FHD ekran ve uzun pil ömrü gibi özelliklere sahip olacaktı ve bu fiyatıyla iPhone 11 karşısında kesinlikle alınabilir durumda olurdu. Şahsen iPhone 14 Plus almaktansa bu cihazı alırdım.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    hocam se cihazlar her zaman iphone un en küçük ekranlı cihazı olur. ya da denk…


    bu hep böyleydi. se serisi, bütün dünyadaki “yoh yeğenim o para verilmez iphone a, ben zaten alo mesaj falan yapuyorum” diyen insanları çekme politikasıdır

  • qlidqyi Q kullanıcısına yanıt
    O yüzden mi en güncel güçlü işlemci ve güncel ios surumu ile geliyor
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Eski işlemci ve ios sürümü ile gelse, eski serilerden ne farkı olurdu? Bu kasayı alan kullanıcıların yeni nesil işlemci/ios kullanmasını istemişler belli ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 30 Nisan 2023; 13:49:34 >
  • Oneplus 9 dan yeni iphone SE ye geçilir mi. Oyun oynamıyorum. Op9 da maks 4.30 saat ekran süresi alıyorum. Daha önce hiç iPhone kullanmadım. Değer mi yoksa daha ileriye doğru ip12 ile mi giriş yapayım.
  • Joseph4 kullanıcısına yanıt
    4.7 inç ekran çağ dışı bence hocam. Pişman olursun
  • Joseph4 kullanıcısına yanıt
    iPhone 13 mini almanız çok daha mantıklı olur. Gerek pil ömrü gerek kamera olarak daha iyi.
  • Joseph4 kullanıcısına yanıt

    Telefonla çok az işim oluyor. En fazla alo, bankacılık uygulamaları ve yazışmalar yapıyorum o da çok uzun süreli değil. Küçük telefon arıyordum ve mini serisi yerine hem daha ucuz hem de beni 1-2 yıl idare etse yeter diyerek SE 3 aldım.


    Ancak sizi tatmin edeceğini hiç sanmıyorum SE serisinin.


    En azından 13 mini almanızı tavsiye ederim.

  • kyibe kullanıcısına yanıt
    E hani telefondan beklentisi olmayanlar alıyordu bu cihazı beklentisi yoksa o zaman bu dediğiniz eski cihazları alırlar ucuza, niye se 3 e para versinler iPhone 6 ile bile alo deniyor hala çalışıyor mis gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 30 Nisan 2023; 23:16:49 >
  • Joseph4 kullanıcısına yanıt
    Androidden sonra iphone 7’ye bile geçilir se3 yada 12-13 e de misler gibi geçirilir, se3 en güncel işlemci yüksek performans ama eski kasa olacak beş yıl kafa rahat kullanılır, diğerleri kasa güncel ama 3-4 yıl ömürlü olur, çok temel işler için alacaksanız se2022, 8, x, xr gibi cihalar uzun dönem hala işinizi görür
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Hayat felsefen bozuk hocam, gereksiz bir takıntıya odaklanmışsın.

  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

    Kime ve neye göre çağdışı?

  • Bu telefon ucuza iphone alabilmeyi sağlıyor. Bunun yanına ipad alırsan, telefon parasına iki cihazın olur ki zaten webde gezinmek ipadde çok keyifli.
    Misal; 17.400 se 3 + 7600 ipad 9 = 25.000₺ iphone 13 fiyatı.
  • Joseph4 kullanıcısına yanıt

    Amacınız sadece “iphone olsun” ise her hangi bir İphone modelini alabilirsiniz. Ama öncelikleriniz varsa; örneğin büyük ekran istiyorsanız İphone SE ve Mini serisi son teknoloji bile olsa size uygun olmaz. Çünkü bu serinin ekranı gerçekten küçük. Ben büyük ekranlı bir Android telefonu cebimde taşımak konusunda zorlandığım için özellikle SE 2022 aldım örneğin. Aynı paraya, bugün piyasadaki en pahalı Iphone 14 modelini verseler kullanamam, çünkü boyutu büyük. Telefondan beklentiniz önemli.

    Diğer taraftan, Apple ekosistemi Android gibi birçok ücretsiz uygulamanın bulunduğu ve kafamıza göre apk uzantılı uygulama indirip kurulum yapabileceğimiz bir sistem değil. Bu durum kişiye göre avantaj veya dezavantaj. Telefonu minimum ihtiyaçlarınız için( Telefon görüşmesi, internet, mail vb) kullanıyorsanız sorun değil hatta çok avantajlı çünkü stabil çalışan bir telefon fakat extra ihtiyaçlar için uygulama aramaya başlayınca biraz zorlanıyorsunuz.





  • maaart M kullanıcısına yanıt

    iphone 6 ikinci el, garantisi olmayan ve her an bozulabilecek bir cihaz, seneye 10 yılını dolduracak cihazdan bahsediyorsunuz.

    onu geçsek bile ios 13 bile desteklemiyor whatsapp şu an ios 12 ve üstünü destekliyor seneye bunu 13 istemeyecekleri belli değil, bugün whatsapp kullanmayan kullanıcı yok 60 yaşındaki dedeler nineler bile whatsapp kullanıyor.

    1 sene kullanmak için kim cihaz alır? bu cihazı alacak kesim zaten "alayım 10 sene kullanayım" kafasında ben 2016 aralııktan beri yani neredeyse 6.5 senedir iphone 7 plus kullanıyorum bozulursa bir sonraki cihazım iphone se olur.

  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.