Şimdi Ara

iphone skype

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone için skype yada benzeri bi program kullanabilen varmı ben ne denediysem yapamadım s4iphone.com dan arama yapılmıo daha doorusu yapılıo ama karşı taraf açınca konuşma başlamadan kapanıo aynı şekilde diğer taraf sizi arayıncada durum aynı soonr.com die bi siteden yapmaya çalıştım wireless üzerinden kendi bilgisayarına bağlanıp yapıosun ama ondada durum aynı mesajlaşma özelliği gayet güsel iphonedan mesaj yazınca windowsda yeni konuşma penceresi açılıo yazdıklarını görüosun ama iş aramaya gelince oda fosladı Mytogo for skype denedim ondanda bişey anlamadım kısaca dene allah dene ben wireless üzerinden konuşma yapamadım iphonela yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim...



  • sen yine bağlanmışsşın ben s4iphone.com dan bir türlü bağlantı kuramadım skype kullanabilen arkadaşlar önerileriniz varmı acaba
  • Ben kullaniyorum, ancak ucretli bir servis bu. Siz birini aradiginiz zaman, bekleme moduna geciyor ve geri araniyorsunuz. Skype kredilerinizden parasi kesiliyor. Maalesef. Ancak chat etmek ucretsiz.
  • xman958 arkadaşım... sources var mı bu skype için acaba ekleyebilir misin?
  • Bu web tabanli bir program. Safaride s4iphone.com adresini yazin.
  • teşekkür ederim...
  • Hortlamış gibi olacam konuyu ama başka bir başlık açmamak adına direkt iphone yüklenebilen bir skype var mı acba?
  • Merhaba Arkadaslar ,

    Frings diye bir program var.Bu programı kullanarak MSN , ICQ , SKype , AOL , Google Talk ve SIP Client'a sahip olabiliyorsunuz.Eğer amacınız sadece konuşmaksa size soyle bir tavsiyem olacak.

    Ben iş yüzünden Yeni Zelanda'dayım ve yaklaşık olarak 1 sene burada kalacağım.Buraya geldikten sonra sizde takdir edersiniz ki Türkiye'deki numaraları buranın local hatlarından aramak çok külfetli.Bende Türkiye'yi internetten ucuza arama yollarını araştırırken Poivy diye bir program buldum.(http://www.poivy.com/en/index.html )
    Bu Program skype yada voipwise benzeri bir program.Programı bilgisayarıma kurdum ve program vasıtasıyla kendime account oluşturdum.
    Account oluşturduktan sonra 90 gün bedava local hatları arayabiliyorsunuz.Daha sonra ise Türkiye'deki local hatları aramanın dakikası 0.010 Euro.
    Şimdi gelelim Poivy'i iphone üzerinde nasıl kullanacağınıza.

    1 - Poivy'den bir account oluşturdunuzda Poivy sizin için kendi SIP serverinda bir kullanıcı adı oluşturuyor ve SIP servera register için bilgileriniz aşağıdaki gibi oluyor.


    SIP port : 5060
    Registrar : sip.poivy.com
    Proxy server : sip.poivy.com
    Outbound proxy server : leave empty
    Account name : your PoivY username
    Password : your PoivY password
    Display name/number : your PoivY username or voipnumber
    Stunserver (option) : stun.poivy.com

    SIP account bilgilerimizi halletikten sonra iphone'umuza SIP Client kurmak gerekiyor.

    2 - Benim kullandığım SIP Client programının ismi Siphone.Iphone'unuza bu programıda kurduktan sonra Internet'e erişimizin olan her yerden bedava (90 Gün) Türkiye'deki local hatları arayabilirsiniz.

    Arkadaslar , çok uzun ve detaylı bir yazı yazamadığım için kusura bakmayın lütfen.Malum iş , güç biraz yoğunum.Ama zaman buldukça sorularınızı yanıtlamaya çalışırım.

    Herkese Kolay gelsin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: orkunsenturk

    Merhaba Arkadaslar ,

    Frings diye bir program var.Bu programı kullanarak MSN , ICQ , SKype , AOL , Google Talk ve SIP Client'a sahip olabiliyorsunuz.


    Arkadaşımız güzel anlatmış, Frings kurun yeter, sip hesabımı fringsden kullanıyorum, yurtdışındaki lokal numaraları bile wi-fi üzerinden telsiz telefon kullanır gibi bedavaya arayıyorum, artı msn vs cabası. Poivy 90 değil 120 gün arama veriyor size...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 28 Temmuz 2008; 3:01:58 >
  • voipwise kullaniyorum ben de, laptopta kurulu yurtıdısından arıyorum lokal hatları beles...
    ben bu prgyi iphone'a kurmak istiyorum...
    nasil yaparim bunu?iphonedan login olup arayabilir miyim var mı boyle bir imkan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.