Şimdi Ara

iphone tercih hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi forumlar arkadaslar.. Iphonun hangi modeli secmekde kararsiz kaldim ve ilk defa kullanacam.. Sizden ricam yardim etmeniz benim kullanim alanim fotoraf cekmek muzik. Cok nadirdir oyunla alakam ia geregide konusma tellefonla konusma ve mail.. Excel. Tablolari geneliklede ip6 mi 6s mi 6s+ hangi modeli alacagimi cozemedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle Yazdığınız üç cihazdan hangisini alırsanız alın hiçbirisi sizi üzmez. Şahsi önerim ise 6s+ almanız yönünde. Resim çekmeyi seviyorsanız Hem kamera olarak en iyi cihaz olması hem de büyük ekranlı olması Excel tablolama ve iş gereçlerinizi kullanmanız anlamında fazlasıyla ideal gelecektir. Diğer yandan bütçeyi biraz daha kısmak isterseniz iPhone 6 da alsanız bu dediklerimin aynısını yine yaparsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama pluslarda belli bi sure sonra kasma gibi skntilar var gibi solentiler var..... Alirken neye dikkat etmeliyim.. Hangi seri numarasi uretim modeli filan gibi... Ben pek al satci degilim aldimmi 3 5 sene kullanmak isderim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isleriniz icin ipad alin muzikte dinlersiniz. telefonda nokia 1110

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence plus cok büyük. Eger büyük telefon kullanırım diyorsan 6s+ eğer kullanamazsan 6s al. Kasma donma hiç birinde yasamazsın iki telefondan istediğini al en az 4 sene götürür seni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mar00N

    Bence plus cok büyük. Eger büyük telefon kullanırım diyorsan 6s+ eğer kullanamazsan 6s al. Kasma donma hiç birinde yasamazsın iki telefondan istediğini al en az 4 sene götürür seni.

    Ins bugun alacamda nelere dikkat etmek gerikior seri filan yada bu samnsung islemci tmc islemci olsugunu nasil anlayacaz.. Ne kadar sarjda durmasi lazim ilk alindiginda. Amdroidden anlioruz ama bunda acemyim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.