Şimdi Ara

IPhone um acilmiyor lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iphone a bir suru program yukledim. Son yukledigim bi program vardi ismini de suan hatirlamiyorum. Onu yukledikten sonra Installer da donen sey surekli donmeye basladi. Ben de Home be Acma tusuna 7 saniye basarak kapattim. Ve suan acilmiyor. Apple amblemi cikip kaliyor. Ne yapabilirim. ITunes tan restore etmek istemiyorum. Cunku icinde bir suru sey vardi. Yardim ederseniz cok memnun olurum.



  • winscp yada iphonepcsuite yada iphonebrowser ile bağlan son yüklediklerini sil hatırlamıyorsan kurduğun tüm programları sil cihazın açılmasına gerek yok arka planda işletim sistemi ve wifi çalışıyor bu işlemi yaptıktan sonra reset at cihaza yada winscp ile komut satırı bölümüne reboot yaz kesin çözüm bu başka bir alternatif yok yada bilgin varsa installer - cache - log dosyalarının içinde son yüklediklerin yazar onları sırayla sil veya veya kernel hatasına hangi program neden olmuş loglardan onu bul hangi dosya olduğu aklımda değil log dosyalarına tek tek bakman lazım başka bir çözümü yok ya bunları yapacaksın yada restore edeceksin.
  • Bu yazılanlardan sonra bu arkadaşın kesin olarak bunları yapmaktansa Restore ederim diyeceğini sanıyorum :) Aslında azmedip dediklerini en azından denemiş olur.Kurtarırsa ne ala ama kurtaramazsa kaybedeceği de bir şey yok :)
    Ellerine sağlık güzel bir anlatımla çözümü sunmuşsun ama bunun akabinde gelecek sorulara da cevap vermeye hazırlan :) Tabi bu arada biraz daha fazla bilgisi olan arkadaşlara faydalı olacaktır buna şüphem yok.Kolay gelsin :)
  • Devamında gelecek her soruya hazırım :) iphone'u o kadar çok restore ettimi o kadar çok program kurdum ki anlatamam. hatta hangi dosyalarda çökecek diye tek tek sistem dosyalarını bile sildim applicationların yerini adını değiştirdim hangisinde ne tür problemler çıkıyor diye. Yani yedim yuttum bu cihazı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.