Şimdi Ara

İphone ve Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta Pazartesi 15.07.2013. Tarihinde vodafonedan bir adet iphone4 cihazı satın aldım fakat cihaz sorunlu çıktı . İlk gün herşey normaldi fakat 2.gün hat çekmemeye ve sevis yok demeye başladı . Değişim için vodafone a gittiğimde değişim yapamayacaklarını servise vermeleri gerektiğini ve büyük ihtimal sıfırı ile değişecek dedi. İnternette bu tip durumları araştırırken swap(değişim) olayını okudum şimdi sizce bana sıfır jelatinli çihazmı gelir yoksa tamir edilipte sıfır gibi gösterilen bir telefon mu? Ben eğer sıfır cihaz gelmezse almamayı düşünüyorum sizce o tip bi durumda nasıl davranmalıyım sonuçta garantiye verdiğimde cihaz 4 günlüktü . Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • 30 gün içinde çıkan ciddi sorunlarda (anakart, anten, ekran vb.) cihazı yenisiyle değiştirmek zorundalar, değiştirmedikleri takdirde yargıya başvurabilirsiniz. Yeter ki telefonun sorununu günü ve tarihiyle belgeleyin. Değişim talebi rededilirse, firma ile irtibata geçin ve istediğinizi tekrarlayın, olumsuz yanıt verirlerse, yapmayacaklarına dair mail ya da kağıt isteyin. Sizi 30 gün oyalamaya çalışırlarsa, direk dilekçenizi hazırlayıp mahkemeye sunun, ayrıca sizi beklettiklerini dilekçenize altı çizili şekilde belirtin.
  • Şans işi birazda. Muhtemelen yenidiyle değişir garantiye gidipte anten sorunu tamir olan iphone görmedim heleki teleservis değiştirir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim geçen hafta home tuşu arızası ile teleservise verdim. Cihaz swap olarak değişti. Swap demek sıfır ürün demek. Benm sıfır jelatinli olarak değişim oldu. Sadece kutusuz veriolar o kadar. O da kutu maliyetinden dolayı. Merakk etme . Ben çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaca209

    Kardeşim geçen hafta home tuşu arızası ile teleservise verdim. Cihaz swap olarak değişti. Swap demek sıfır ürün demek. Benm sıfır jelatinli olarak değişim oldu. Sadece kutusuz veriolar o kadar. O da kutu maliyetinden dolayı. Merakk etme . Ben çok memnunum.

    Kardeşim ben telefonu verirken kutusuyla şarj aletiyle kulaklığıyla herşeyiyle verdim ve 4 günlük bir cihaz verdim ben neden açılmış kutulu sıfır denilen bir cihazı kabul edeyim ki ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocker13

    Arkadaşlar geçen hafta Pazartesi 15.07.2013. Tarihinde vodafonedan bir adet iphone4 cihazı satın aldım fakat cihaz sorunlu çıktı . İlk gün herşey normaldi fakat 2.gün hat çekmemeye ve sevis yok demeye başladı . Değişim için vodafone a gittiğimde değişim yapamayacaklarını servise vermeleri gerektiğini ve büyük ihtimal sıfırı ile değişecek dedi. İnternette bu tip durumları araştırırken swap(değişim) olayını okudum şimdi sizce bana sıfır jelatinli çihazmı gelir yoksa tamir edilipte sıfır gibi gösterilen bir telefon mu? Ben eğer sıfır cihaz gelmezse almamayı düşünüyorum sizce o tip bi durumda nasıl davranmalıyım sonuçta garantiye verdiğimde cihaz 4 günlüktü . Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

    Bende vodafonedan iphone 4 aldım 1.5 yıl önce. aynı gün ahizeden ses gelmediğini farkettim. naptım ettimse servise vermem gerektiğini söylediler. gittim altunizadedeki teleservise verdim. değişim istiyorum dedim resmen ayıplı ürün dedim. muhtemelen değiştirecekler dedi.
    15 gün sonra swap ibaresi gördüm. aslına bakarsanız bu sıfır cihaz gibi görülse de benim ahize sorunlu diye giden cihazım apple tarafından tamir edilip sana veriliyor, senin sinyal yok diye gönderdiğin cihazın bana gönderiliyor. olay bundan ibaret, çöpe mi atacaklar :)
    içiniz rahat olsun muhtemelen aldığınız cihazda bir swap cihazdı, çünkü artık iphone 4 üretimi ya sonlandı ya da yavaşladı.
    anakartı değiştiriyorlar kasa da çizik varsa onu da değiştirip gönderiyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.