Şimdi Ara

iPhone X mi Toplama PC Sistem mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar soru size saçma gelmesin lütfen sizce hangisi ? Bu konuyu iPhone bölümüne açtım PC bölümüne de açabilirdim ama ibre biraz iPhone dan yana çünkü. Lütfen mantıklı fikirler verin arkadaşlar kararsız kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olacaktır?

    Telefondan da bilgisayar dan da sadece oyun oynarım. Ve PUBG gibi sağlam PC oyunları mobillere çıkınca daha çok kararsız kaldım.
    Ve ara sıra YouTube dan video müzik dinlerim.
    Ve makele haberler yazılar okurum. Evet bilgisayar da da telefon da da bunları yaparım.

    Şimdi şöyle telefon rahat her an cebimde oluyor oyunu yazıları müzikleri videoları her yerde oynar izler dinler okurum. Yattığım yerde gittiğim yerde işte bu çok rahatlık.

    Masaüstü ise laptop değil istemiyorum, evet oyun konusunda resmen içinde hissediyoruz ama hantal masanın üstünden bir yere gitmiyor. Ama oyun keyfi açısından çok çok üstte.

    İşte böyle durumda hangisi daha doğrudur?
    Sadede biri.
    iPhone X mi RX 580 GPU lu ve 8. Nesil i5 işlemcili PC mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben olsam Pc'den yana kullanırdım.
  • Yav arkadaş pc kurup keyfine dalgana neşene eglenmene bak yaziktir günahtir milyar döküp cebine koyucaksin girdigin uygulamalar belli en azindan o parayla diledigin oyunuda oynar istedigin flimide izler eglenirsin apple lanetine kapilma haaaaa param var diyosann ikisinide topla:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

    Ben olsam Pc'den yana kullanırdım.
    Bence de artık hocam yani daha mantıklı gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Yav arkadaş pc kurup keyfine dalgana neşene eglenmene bak yaziktir günahtir milyar döküp cebine koyucaksin girdigin uygulamalar belli en azindan o parayla diledigin oyunuda oynar istedigin flimide izler eglenirsin apple lanetine kapilma haaaaa param var diyosann ikisinide topla:))
    Hocam gerçekten çok doğru açık konuşmuşsun. Evet bir WhatsApp bir PUBG mobil başka yok zaten telefonda.

    Yani evet ikisini kıyas ederek saçmaladım galiba mantıklı olan bilgisayar gibi.

    İkisi olmaz hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 si birbirinden çok farklı şeyler, 5M Migros’a girip 1 kilo Pirzola’mı alayım yoksa 1 Kilo Peynir mi alayımı düşünmek gibi birşey bu. 2 si de neticede karnını doyurur. Sen gerçek ihtiyacını kendin belirleyeceksin. Biz senin gerçekte neye ihtiyacın var bilemeyiz, sonuçta bilgisayarda yapabildiklerin ile iPhone 10’ da yapabileceklerin 1e1 aynı değil. Bir düşün, tart kafanda, o’na göre kendin karar ver. Bilgisar topladığında hangi parçaları alabiliyorsun, sana yetecek mi? Bütün bunları düşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc yi topla. Biraz para biriktirip 2.el ipad al olsun bitsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer cebimden 7k para çıkacaksa, en uzun süre kullanımı olana yönelirim. Fayda maliyet analizi yapınca Pc her zaman daha mantıklı. Diğer bir yönü iphone x sahibi de olmak isterim tabiki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extreme Victory

    2 si birbirinden çok farklı şeyler, 5M Migros’a girip 1 kilo Pirzola’mı alayım yoksa 1 Kilo Peynir mi alayımı düşünmek gibi birşey bu. 2 si de neticede karnını doyurur. Sen gerçek ihtiyacını kendin belirleyeceksin. Biz senin gerçekte neye ihtiyacın var bilemeyiz, sonuçta bilgisayarda yapabildiklerin ile iPhone 10’ da yapabileceklerin 1e1 aynı değil. Bir düşün, tart kafanda, o’na göre kendin karar ver. Bilgisar topladığında hangi parçaları alabiliyorsun, sana yetecek mi? Bütün bunları düşün.
    Hocam büyük çoğunlukla oyun oynarım. Sonra YouTube dan müzik video ve yazılar haberler okurum. Ve çok nadir video editler kurgularım.



    YouTube PUBG imovie iPhone da var ama işte yeterli olmayacak diye düşünüyorum evet her an cebimde olması iyi ama işte bir oyun oynarken PC kadar içinde hissettirmiyor.



    Video edit kısmında ise imovie çok iyi ama basit, bir PC deki Adobe premiere pro ya göre.



    Yani evet PC daha mantıklı olur gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.