Şimdi Ara

İphone4s Hakkında Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler 1 - 1.5 ay içinde iphone4s alacak parayi biriktirmiş olacağim, fakat
    1)Temmuz ayı için 5 dedikodulari çıktı, 4s alsam 5 çıktığı zaman satip yükseltmek istersem çok zarara gider miyim? 3gsler bile şuan 750-800den gittiği için maximum 200 lira zarara girerim diye düşünüyorum.
    2)Genpa garantili ikinci el iphone4 mu almaliyim yoksa yurtdışı 0 veya ikinci el iphone4s mi? kolay kolay sorun çıkartip garantilik duruma düşeceğine inanmiyorum telefonumun fakat bir sorun çıkarsa yurtdışına göndermekte veya servisten gelirken gümrükte sorun yaşar miyim?
    3)Pasaport kaydı için akrabalarimdan pasaport alip kaydettirmeyi düşünüyorum, En son kaç ay önce yurtdışına çıkmış olması gerekiyor? ve sadece pasaportu yeterli mi? kendisini evrak işleri ile uğraştirmak istemiyorum.
    4)Yeni gelen güncelleme ile şarj süresinde bir iyileşme var mi? 1günden fazla gidiyor mu?
    Şuan aklima bunlar geldi başka geldikçe eklerim :)







  • 3- yurtdisindan turkiyeye donus yaptiktan sonra 1 ay sureniz var pasaport kaydi icin. Daha once kayit yapildi ise 2 sene boyunce cihaz kaydi o pasaport'a kayit yapilamaz.

    4- iyilesme var fakat bu kullanimiz ile alakali bir sey. Kendimden ornek vereyim. En son 6 saat 23 dk kullanimim olmus. wifi tum gun neredeyse acikti. 3g yi 2 saat acik kulllanmisimdir. Bekleme suresi ise 13 saat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.