Şimdi Ara

iPhone6 Da yanlış hizalanmış ön Kamera (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı problem bendede mevcut bugün apple türkiye ile telefonda görüştüm kronik bir problem olduğunu ve teknik servise yönlendireceğini söyledi ankarada olduğum için başarı teknik servis bilgileri verdi buraya cihazı götürmem gerektiğini söyledi...Değişim yaparlar diye düşünmüştüm ama teknik servise gönderdiğine göre tamir edecekler...benim istemediğim bir durum yetkili serviste olsa telefonun içinin açılmış olması hoş değil...küçük bir problem belki ama dünyadaki çoğu iphone da var bu problem bu yüzden değişim çok mümkün görünmüyor kıyamet gibi iphone değiştirmesi gerekir o zaman...Şimdilik teknik servise gitmeyi düşünmüyorum telefonu açsalarda ne yapacaklarını soracaktım ama telefonu açmadılar yolum kızılaya düştüğünde uğrarım...

    henüz yeni telefon gerçi ama iphone6 yı swap yaptıran varmı aranızda yani hangi şartlarda yapıyorlar merak ediyorum benzer bir problem olur olmaz apple ın yolunu tutalım :D




  • Ayni sorun bende de var. Ama hicbir sikinti yok. On amera duzgun cekiyor. Apple bu gibi sorunlarda yardimci oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ön kamera benim kin de de sağa kayık 1 hafta oldu daha 14 günlük değişim hakkım var. Şimdi ne dersiniz değiştireyim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar. ve öyle ön kamaraya odaklanmanız falan da gerekmiyor gayet net bir şekilde kaydığı Görülüyor. kameranın çekim konusunda bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. görmedim de bi sorun . fakat bu cihazlara o kadar para veriyorsak böyle bir haya olmamalı çok bariz bi hata. 700 tl lik telefon değil . arkadaşlarında dediği gibi o kadar övüp o kadar para alıyorsan böyle bir sorun çıkıyorsa değiştireceksin . ki bi daha senden alalım. yok tamirmiş falan olmaz. değişim yapacaklarını teyit etmeden götürmem telefonu garantiye . ama boş bi vaktimde bende değişim talep edeceğim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir acayiplik görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple store da olsa degisim yapmak istemeyecektir bu kadar kucuk bir durum icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On kameralarda otofokus olmadigi icin sorun yaratmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lafım yanlş anlaşılmasın ama böyle sebebsiz şeyleri cihazda problem olarak görüp cihazları servise gönderip değişim isteyen sonra cihaz alıp 2-3-4 defa bunu şusu var busu var diye telefon değiştiren insanlardan dolayı telefonunda gerçekten problem olan cihazlarla artık garanti firmaları ve apple ilgilenmiyor ve değişim yapılması gereken cihazları değişim yapmıyor afedersiniz ama ülkemizde bu kalitede hizmet veren firmanın içine ettik adamlar cihaz değişim oranını %70 düşürdüler ve ben inanıyorumki bunun nedeni böyle gereksiz yere problem olmayan şeyleri sorun arıza olarak görüp servise verilmesi değişim istenmesidir. ön taraftan bakınca rahatsız edicek bir durum yok bence kameranın işlevindede sorun yok kaldıki samsungun konuşma hoparlörlerine bakarsanız hiç birisi düzgün durmuyor ama kimse bunu çıkıpta yazmıyor söylemiyor bu sadece benim dikkatimi çeken eminim diğer markalardada böyle milimetrik kaymalar var ama insanlar bu durumdan rahatsız olmuyor neden çünkü garantiye gönderse birşey olmıcak telefonu satsa sıkıntı olmıcak ama durum apple olunca firma değiştirir nasıl olsa okadar para verdik bu cihaz kusursuz olmalı yapmayın arkadaşlar şuan bütün üst seviye cihazlar 2000tl üzerinden satışta lütfen böyle şeylere takılmayın hem şahsi hem toplum olarak kendimizi insanları güldürmeyelim




  • zorlu apple store da neredeyse tüm teşhir iphonelarda bu durum var. bazılarında az bazılarında çok bariz. telefonumu alırken özellikle açtım orda sırf o kamerayı kontrol etmek için. hatta söyledim çalışanlarada sanki hiç görmemişler gibi takmadılar beni. neyse açtım kutuyu baktım problem yok. ama şu an çok az kaymış bir görüntü var bendede. muhtemelen kullandıkca artıyor bu kayma.

    orda taşhirdekilerde baya baya kayanların kamera çekimlerinde herhangi bir problem olmuyordu ama görüntü olarak çok çirkin gözüküyor.

    bu sorun neden oluyor bilmiyorum ama tahminimce telefonun sallanmasından biyerlere çarpmasından sonra içeride kayma oluyor.

    göze battığı için ve çirkin bir görüntü oluşturduğu için hakkaten can sıkıcı bir durum. burda olumsuz yorum yapan kişilerin başına bu durum gelse eminim onlarında canı çok sıkılır. çünkü telefonun ekranına her bakıldığında insanın gözüne gözüne giriyor orası..

    yukarda bi arkadaşta apple ile görüşüp kronik sorun olduğunu öğrenmiş. cidden kronik bir sorun bu. yolu zorluya düşünler gidip teşhirdekilere baksınlar. özellikle siyah modellerde çok belli oluyor.

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Aralık 2014; 1:14:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: godzilla34

    b..... nda boncuk ariyorsunuz kim takar okadar milimetrik hatayi sorun yoksa resim cekerken bukadar incelemeyin hasta olursunuz valla

    2 bin tl veren herkes takar sonuçta 800 tlye samsung almıyoruz













    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.02 mm hata payı ile üretim yapıyor apple, ulan arkadaş adamlar 0.05lik hata paylı robotları kabul etmemekle haklılarmış. Dünyanın en kıl müşterileri apple kullanıcıları anlaşılan.. (bende dahil)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pek bir acayiplik yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.