Şimdi Ara

İphonla ilgili yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ;
    sizlerden yaşadığım bir problemle alakalı olarak yardım rica ediyorum. fabrika çıkışlı 1.1.2 olan telefonu yaklaşık 20 gün önce ziphone ile 1.1.4 versiyona yükselttim. Fakat 1.1.4 de smsd programını çalıştıramadığım için tekrar 1.1.3 versiyona düşürmek istiyorum sizlerden ricam smsd 1.1.3 de sorunsuz çalısıyormu ve çalışıyorsa şayet restore için iPhone1,1_1.1.3_Restore.ipsw dosyasını nereden temin edebilirim. 1.1.4 de smsd yi çalıştırabilen var fakat uğraşmama rağmen bir türlü çalıştıramadım ben . Lütfen bu konuda yardımlarınızı eksik etmeyin.

    Teşekkürler...



  • teşekkürler jamboree fakat smsd 1.1.3 de çalısıyormu bunu biliyormusun ? 1.1.2 de sorunsuz çalısıyordu 1.1.3 dede bu sekıldemı acaba ?
  • Sanmıyorum,
    installerda 0.2.1 sürümü var,
    Smsd v0.2.3beta1 1.1.3 de çalışıyormuş.
  • Hemen bir altdaki konuda 1.1.4 de nasıl çalıştırıldığı anlatılıyor>
    http://forum.donanimhaber.com/m_21290585/tm.htm


    Ayrıca Smsd nin indirilebilir tüm sürümleri de bu linkte >
    http://amrut.joshi.googlepages.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamboree -- 16 Nisan 2008; 15:03:55 >
  • jamboree vermiş olduğun linkteki yazıları okudum fakat benim sorunum winscp ye bağlanamama sorunu hata veriyor halbuki Open ssh ve bsd subsystem de kurulu. senin bu vermiş olduğun indirilebilir versiyonlarındaki nasıl yükleyebilirim bununla ilgili bir bilgin varmı ?
  • jamboree şimdi smsd programını kurdum 1.1.4 de gözüküyor ama tıkladıgın zaman sayfa dekstop a gerı donuyor İphone browser la içine gırdım telefonun orada SMSD klasorunu goruyorum senın verdiğin yerdeki linkten indirip replace demek istiyorum fakat klasorde replace cıkmıyor kafayı yıyecegım
  • bağlanamamasının sanırsam bir açığını buldum. Ama sorunu gideremedim İnstallerdan unistall yapıp tekrar kurayım dedim bsd subsystem i fakat unistall tuşu yerine yukarıda reinstall diye bir tuş cıkıyor ve tıkladıgımda package download failed cıkıyor anlıyacagınız hiçbirşey yapamıyorum bu şekilde kaldı telefon kapadım actım yıne aynı yazı cıkıyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar .
    jamboree nın vermiş olduğu linkten SMSD-v0.2.2 indirdim fakat nasıl yükleyeceğim iphone browser üzerinden nasıl yapıldığını size zahmet anlatabilirmisiniz
    Herkese Teşekkürler...
  • \applications\smsd.app
    yi sil, indirdigini koy oraya çalışması gerek


    quote:

    Orjinalden alıntı: shadowsuz411

    bağlanamamasının sanırsam bir açığını buldum. Ama sorunu gideremedim İnstallerdan unistall yapıp tekrar kurayım dedim bsd subsystem i fakat unistall tuşu yerine yukarıda reinstall diye bir tuş cıkıyor ve tıkladıgımda package download failed cıkıyor anlıyacagınız hiçbirşey yapamıyorum bu şekilde kaldı telefon kapadım actım yıne aynı yazı cıkıyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar .
    jamboree nın vermiş olduğu linkten SMSD-v0.2.2 indirdim fakat nasıl yükleyeceğim iphone browser üzerinden nasıl yapıldığını size zahmet anlatabilirmisiniz
    Herkese Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.