Şimdi Ara

Iphonumdaki uygulamaları transfer edebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Yeni iphone aldım ve eski iphonumdaki programları transfer etmek istiyorum bu mümkünmüdür? Ücretli veya ücretsiz aldığım programların yedeğini alıp yeni telefona aktaramam mı? Bir de eskiden indirdiğim programı şimdi bulamıyorum, Freememory diye bir program vardı ram boşaltıyor, diğer telefonumda var fakat şimdi app storedan aratınca çıkmıyor, bu kaldırılmış mı demek oluyor?



  • Bir öneri çünkü daha önce iki tanede denemedim.

    Eski iPhone'undaki uygulamalarını sync edip iTunes Library altındaki Applications kısmında gördükten sonra bağlantını kesip yeni iPhone'u bağlayıp sadece Applications sekmesinde tekrar sync et, sana iPhone'daki uygulamalrın silinip kütüphane altındakilerin yükleneceği mesajını verecek, OK dersen yenisinde de mevcut uygulamalarını görebilirsin diye düşünüyorum.

    Denediğinde sonucunu yazarsın, kolay gelsin
  • Sanırım aktarma yapılmıyor, fakat daha önce para verip indirdiğin uygulamaları aynı aboneliğin ile yeni telefonunda para ödemeden indirebilirsin.
  • @sceptic, dediğin şekilde olmuyor, bağlantıyı kesip tekrar takınca zaten tekrar sync yapmak gerekiyor, dolayısı ile library boşalıyor.

    Önceden ücretli indirdiğim uygulamayı tekrar nasıl indirebilirim? aynı abonelik ile deniyorum fakat para istiyor?
  • Jb varsa ipa uzantili dosyalari bilgisayarinda tutabilir ve installaous ile istedigin zaman istedigin iphone a yukleyebilirsin tabii ifunbox vasitasiyla
  • eski iphonunu bağla ve iphone üzerinde iken sağ tuşa basıp itunes üzerinden bir backup al (gerçi bunu iphone u bağlayınca kendisi otomatik olarak yapıyor galiba) sonra yine iphone üzerinde iken sağ tuşa basıp transfer purchased app'i seç, bu işlem iphonedaki legal olan tüm uygıulumalrını itunes'a aktaracaktır. Sonra yeni iphone'u bağladığında sana zaten eskisi ile bu yenisini replaca edeyimmi gibi bir şey soruyor olmalı sormaddıysa yada bu bölümü geçmiş bulunduysan yine iphone üzerinde sağ tuşa basıp restore ile son aldığın backup'ı yeni iphone 'a dönebilirsin.
  • Kovboy Saolasın oldu ((: aldım programlarımı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.