Şimdi Ara

İpod almak üzereyim yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..
    Ben ipod touch 8gb ile ipod nano 8gb arasında kalmış bulunmaktayım.
    Bana bu makinaların iyi kötü yanlarını anlatacak bilgili birisini aramaktayım kısaca..
    daha önce ipod kullanmadıgım icin biraz cahilim bu konuda.. aklıma gelen bazı soruları sorayım fakat bunların dısında seylerde yazarsanız memnun olurum bilmem gereken..
    örnegin itunes nedir?!
    bir merak ettigimde touch icin sanırım jailbreaker diye bir programa ihtiyac varmıs. bunu kurmak zormudur veya bunu kurarken pspdeki gibi brick etme olasılıgı varmı?!
    touch cepte taşımak için uygunmudur. çünkü ben bunu ilk olarak mp3 çalar amaçlı düşünüyorum diğer özellikleri biraz daha ikinci planda benim icin. bu sebepten boyut olarak tasıma olarak bir sorun yaratırmı(daha once orite 2200 ve adını bilmedigim su sonyyi kullandım bunlarla karsılastırırsak boyutu ne kadar olur?! (http://cache.gizmodo.com/gadgets/images/sony%20walkman.jpg ))?

    simdilik aklıma gelenler bunlar.
    tesekkur ederim yardımcı olacaklara..







  • iTunes ipodla ile ilgili yapacağın işlemlerin bir kısmında kullanacağın apple ın yazılımı olan bir programdır. Alternatifleri mevcut.
    Jb ihtiyaç değildir. Tercihe göre ister yapar ister yapmazsın. Çok kolay bi işlem.
    Sony e göre baya bi büyük. Ama taşımak bence çok da problem değil. Yazın zor oluyo tabi ama kışın montun cebine rahatlıkla girer.

    Dostum bu iş tamamen tercih meselesi. İnternete de gireyim, geniş ekranda film de izliyeyim, oyun da oynayayım falan diyosan kesinlikle touch alman gerek. Ama işin genelde müzikleyse nano al ki yeni nanolar çok güzel omuş gerçekten.
  • ya ben bir tanıdıgıma yurt dısından getirtecegim icin fiyatları arasında 100 ytl gibi cüzi bir ücret var. o yüzden i touchu düşündüm. yoksa nanoyu çok beğenmiştim..
    yani 100ytlye bir dolu özellik. gerçi pspimdede var ama insanın 100 ytlye bu kadar cok fark gorunce kafası karısıyor :D
  • ipod touch 8gb güzel seçim.. Amerika'dan mı getirtiyorsun? fiyatı kaça?
  • hayır ingiltereden 158 pounda.. 2.1ytl sanırım paund 335ytl gibi bir sey oluyor touchun fiyatı..
    yani o aradaki farka bakarsak touch avantajlı gibi duruyor..
  • Multimedia konusunda harika bir cihaz. Teknoloji harikası diyorum ben touch için
    Ya benim yeni nanolarda çok gözüm kaldı adiler mükemmel tasarlamış
  • evet yeni nanodan birkac sarkı dinledim herseyiyle mukemmel. hele son kullandigim orite2200le karsılastırınca ..
    bu arada yurt dısı fiyatları ile ilgili bilgim yok ama iphone ile touch arasında kamera ve tel dısında fark varmı?! bide iphonelarda turkcell vb calısıyormu kırdırmak filanmı gerekiyor yada?!..
  • birde siteyi arastırırken gordum bu versiyon olayı ney tam olarak?! 2.01 1.4 filan..
    sabit bir versiyonlamı geliyor ipod touch yoksa farklı farklımı? eger sabitse sanırım biz yapabiliyoruz guncellemeyi..
  • Evet istediğin sürümü kullanabiliyosun.
  • bu arada yurt dısı fiyatları ile ilgili bilgim yok ama iphone ile touch arasında kamera ve tel dısında fark varmı?! bide iphonelarda turkcell vb calısıyormu kırdırmak filanmı gerekiyor yada?!..
  • @sixers3

    Ek olarak sadece dediğin özellikler var. Geri kalan herşey -hatta daha fazlası :p - ipod touch ta var. Turkcell şu sıralar iphone lu hatlarını dağıtmak üzere. Başvurularını internet üzerinden aldı hatta. Yakın zamanda çıkacaktır ama bugüne kadar kullananlar kırarak kullandı.
  • tesekkur ederim yani ben oradan getirtsem yine kırdırmak zorundayım. trdeki fiyatını düsünemiyorum iphoneun :)
    asagi yukarı istedigim cevapları aldım tesekkur ederim bugun teknosada canlı olarak baktıktan boyutunu inceledikten sonra i toucha kesin kararımı verecegim..
    yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederim..


    quote:

    Orjinalden alıntı: sheckhin

    @sixers3

    Ek olarak sadece dediğin özellikler var. Geri kalan herşey -hatta daha fazlası :p - ipod touch ta var. Turkcell şu sıralar iphone lu hatlarını dağıtmak üzere. Başvurularını internet üzerinden aldı hatta. Yakın zamanda çıkacaktır ama bugüne kadar kullananlar kırarak kullandı.
  • yeni nesil ipod touch 2g ler kırılıyormu peki...
  • quote:

    olarak sadece dediğin özellikler var. Geri kalan herşey -hatta daha fazlası :p - ipod touch ta var. Turkcell şu sıralar iphone lu hatlarını dağıtmak üzere. Başvurularını internet üzerinden aldı hatta. Yakın zamanda çıkacaktır

    daha geçen gün engadget den okudum kırılabildiğini arkadaşim

    bu kadar yazmışken kendi reklamımı yapamadan geçemeyeceğim
    SATILIK YENİ NESİL İPOD TOUCHLAR
  • paran varsa touch al ne düşünüyosun :D
  • ipod nano yu hiç kullanmadım ama ipod touch hakkında avantajları dez avantajları nelerdir söyliyeyim.bir kere ne amaçla aldıgın önemli oyun oynamayı düşünüyorsan oyunları biraz basitce kalıyor. wi-fi özelligine gelince biraz sıkıntılı cok iyi ve güçlü baglantı bulursa cekiyor.itunes programını kafana takma kullanımı oldukça kolay yabancı dilin varsa rahatlıkla çözersin şayet yoksa 1-2 gününü alır çözmek avantajlarına gelince müzik ve video kalitesi süper kullanmayı ögrendikten sonra vazgecilmezin oluyor.8 gb yetmiyor bana beklentilerini fazlasıyla karşılıcak bir cihaz ha son olarak şarzı ilk etapta 2 saat dayanıyor ama zamanla kullandıkca şarz kendini göstermeye başlıyor ilk aldıgında kesinlikle tam doldurmadan şarzdan çekme...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sixers3

    evet yeni nanodan birkac sarkı dinledim herseyiyle mukemmel. hele son kullandigim orite2200le karsılastırınca ..
    bu arada yurt dısı fiyatları ile ilgili bilgim yok ama iphone ile touch arasında kamera ve tel dısında fark varmı?! bide iphonelarda turkcell vb calısıyormu kırdırmak filanmı gerekiyor yada?!..


    Yeni İpod 4G'nin sesi nasıl ? Eminim yüksektir ama sony'lerin sesi gibi dolgun ve kaliteli mi ? Yoksa sadece yüksek soğuk bir ses mi var ?
    Mesela o kullandım dediğin mor sony mp3 ile karşılaştırırsan hangisi daha iyi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.