Şimdi Ara

Ipod Classic 80 GB ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,80 gb kapasiteli ipod'um dün durduk yere sorun çıkarttı,ekranın sol üstünden aşağıya ve sağa doğru siyah bir çizik oluştu,bu çiziğin üst kısmında kalan sağ üst köşe ve etrafında beyaz bir bölge oluştu,dikine siyah çizgilenmeler var,o kısım hiç okunmuyor.Enine siyah çizginin altında ise ekrana paralel 4-5 tane ince siyah-beyaz çizgiler çıktı.
    Ürünün garantisi bildiğim kadarıyla yok,bu ekranı en uygun fiyatla nerede değiştirtebilirim ya da tamir oluyorsa kim anlar bu işten.Boluda yaşıyorum ve burada yapabilecek birini tanımıyorum açıkçası.Özellikle ankarada bu işlerden anlayan bir yer varsa oraya ürünü kargolarım onlar da bakar sorunu tamir etmeye çalışır ya da ekranı değiştirir.Müzik dinlememe pek engel teşkil etmiyor ama beyaz kısım giderek büyüyor,yakında tüm ekranı kaplayacak gibi duruyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Akşamüstü ekranın fotosunu da çekerim.







  • konumu güncelledim,yardımcı olabilirseniz sevinirim.Ekranın durumunu gösteren fotoları da ekliyorum.1 aydır bu şekilde kullanıyorum,çok can sıkıcı bir durum aldı.

     Ipod Classic 80 GB ekran sorunu

     Ipod Classic 80 GB ekran sorunu
  • Merhaba :) baya uğraştım ben de 6g calssic 80gig makinemle önce batarya değiştirdim, kapağı yamuldu açarken ekranı daçatladı. Sonra da ekranı değiştirdim bu sefer de audio jack bağlantı soketindeki metal dişler düştü :) Onun gelmesini bekliyorum. Neyse ekranını ebay'den aratıp çok uyguna bulabilirsin 12 dolar civarınma satılıyor zaten. İçini açıp değiştireceksin lakin 6thgen ve sonrasında açılmasın diye kastırmış apple. Yani öyle youtubedan izlerim yaparım olmuyor; ayrıca heryerde plastik çubukalar göreceksin onlar yerine de bir bıçak kullanman gerekecek. Şu an kafam meşgul manasız gelmiş olabilir bu konuyu cevaplarsan detay veririm.
  • buralarda bulamayacağımı anladım,ebaydan alacağım gibi görünüyor. Yalnız,ben aletin kaçıncı jenerasyon olduğunu bilmiyorum.Ürünü 2.el almıştım,alırken de dikkat etmemişim,neresine bakarak kaçıncı jenerasyon olduğunu anlayacağım? Ona göre ebay'dan sipariş vereceğim.
    bu arada ilgin için saol blackduck
  • şimdi internetten bakın en yeni model ipodun kasa ölçüsü ince kasa sizinki de öyleyse benmki gibi bir 6g ama daha kalıncaysa 5g falandır
  • Elimde ipod classic 80 ve 160 gb 6.nesil modele uygun orjinal ekran var. İstanbul içi elden alınabilir. 35 lira. Kendi ipoduma almıştım. elimdeki fazla olanı satıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.