Şimdi Ara

İpod Hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ipod klasik 160 gb veya 80 gb modelleri hdd olarak kullanılabiliyormuş ancak sormak istediğim windows xp ye aleti taktığımızda aleti otomatik olarak görüyor ve bilgileri hemen içine atabiliyor muyuz yoka her taktığımız bilgisayara itunes i mi yüklememiz gerekiyor?Eğer i tunes yüklemek gerekiyorsa çok da kullanışlı omadığını düşünmeye başlayacağım. Ayrıca microsoft un Zune diye bir modeli çıkmış 30 gb ve radyolu acaba bu da yüklemeleri sadece programla mı yapıyor.Yakında bir alet almayı düşünüyorum ama benim için kullanım rahatlığı önemli önceki mp3 playerim samsung yhj 70 20 gb nin kullanımı çok rahattı bilgisayara takar takmaz Xp aleti hdd olarak görüyor ve dosyaları sürükle bırak şeklinde yükleyebiliyordum.



  • evet ipod'unu hdd olarak kullanabilirsin, ama ipod dan müzik dinlemek, video izlemek veya fotoğraflara bakmak için itunes kullanman lazım.
    örneğin video arşivini sürükle bırak tekniği ile ipoda atarsın fakat izleyemezsin, itunes dan atman lazım(ki video izlmek için ipod un çözünürlüğüne convert etmen lazım).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.