Şimdi Ara

ipod kullanan arkadaşlar bir fikir verin lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir mp3 almayı düşünüyorum aklımda 2 tane model var "ipod nano 5g 8gb veya ipod touch 3g 8 gb." bu konuda pek çok soru sorulmuş onlarıda inceledim ama benim sorularım biraz daha farklı;

    -müzik dinlemek için alıcam ana neden bu
    -fazla oyun oynamam yani olsada olur olmasada
    -cep telefonumda wifi var yani internete istediğim yerden girebiliyorum aslında ortamda wifi oldukça
    -öle aman aman bir müzik arşivim flnda olmadığı için 8 gb. yeterli olduğunu düşünüyorum (birde maddi olarak kasmasından kaçıyorum :) )
    -dizi film izleme olayıda öle hergün kullanıcağımı sanmıyorum (yani bu da olsada olur olmasada :) )
    -birde nanoda radyo olması ona bir + katıyor diğerinde olmamsı benim için bir eksiklik olsada oda uygulama desteğinden kapatıyor.

    şimdi bu şartları göz önüne alınca ipod touch sizce yinede almalımıyım? forumda dragonstory nickli arkadaşın fiyatı uygun geldi ve bu 2 model arası fark 70 lira olması beni kararsızlığa itiyor ipod touch un beni düşündüren yanı taşıması yollarda hergün 2 saatım geçiyor birde spor salonunda fln taşımasında, ağırlığında sorun olurmu diye düşündürüyor, önümüz birde yaz kışın hadi monta fln koyuluyor bir sorun yokta yazın cebe fln koysak telefon,ipod touch taşıması nasıldır o kadar para vericem adam gibi canını çıkararak kullanmazsam koyar bana, kullanan arkadaşlar bu konuda bir fikir verirse çok sevinirim. birde genel amacım müzik dinlemek olduğu için touch un diğer özellikleri çok çok iyi olmasına rağmen taşımada zorluk çıkarırmı endişem biraz bu,biraz da wifi zaten telefonumda var,pek çok şeyi telefonda yapabiliyor (mail,gps fln gibi ). touch gelişime çok açık ilerde pek çok başka uygulama flnda gelir ama şu koşulda geniş ekranda internette gezinmek ve oyun oynayıp film izlemek dışında pek bir getirisi olmuyacak gibi duruyor.(veya bana ölyle geliyor) neyse bayağa bir uzadı kısacası bu şartlar altında yinede ipod touch alınırmı kullanan arkadaşlar (hatta ikisinide kullanan arkadaşlar varsa çok daha süper olur :) ) bir yorumda bulunursa çok sevirinirm. şimdiden cevap veren vermeyen herkese teşşekürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elest -- 29 Nisan 2010; 0:51:00 >







  • Dediğine göre zaten telefonun sana yetiyor o halde nano al ama bir mp3 çalara o kadar para verilmeza yani sadece müzik dinlemek için. Daha ucuza yada aynı fiyata daha yüksek kapasiteli hafızası olan ürünlerden alabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Dediğine göre zaten telefonun sana yetiyor o halde nano al ama bir mp3 çalara o kadar para verilmeza yani sadece müzik dinlemek için. Daha ucuza yada aynı fiyata daha yüksek kapasiteli hafızası olan ürünlerden alabilirsin.

    bilgehan arkadaşım yorum için teşekkürler öncelikle.bende daha düşük fiyatlı bir mp3 çalar alma fikriyle çıktım aslında yola ama fiyatlara (hafıza,ses,radyo ve kullananların memnuniyeti bazında) bakınca 200-250 arası değişiyor. daha düşük fiyatta tavsiye edebileceğin bir marka model varsa paylaşırsan sevinirim.
  • Hepsi Burada'ya girin ve Elektronik> MP3 Player kategorisine gelin ve fiyat aralığını 200-350TL yapın ve Hafıza olarak 8GB seçerseniz karşınıza 260TL civarı birkaç tane seçenek gelecektir. Eğer 2. el iPod Touch olsun diyorsanız 1. Nesil 16GB iPod touch bu adreste 200TL bence çok uygun. Sizin bütçeniz civarında ve artan parayla iyi bir kulaklık alabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.