Şimdi Ara

IPOD NANO'YA GÜÇLÜ RAKİP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPod Nano’ya güçlü rakip

    Hürriyet İnternet

    SanDisk, 8 Gigabaytlık flaş belleğe sahip yeni bir MP3 çalar piyasaya sürerek bu alanda bir rekora imza attı. Flaş bellekli bir MP3 çalara göre oldukça yüksek depolama alanıyla dikkat çeken ürün 2 bin şarkıyı hafızasında barındırabiliyor. Düşük fiyatıyla da dikkat çeken ürüne karşı MP3 çalar piyasasının lideri Apple’ın nasıl bir strateji geliştireceği ise merak konusu.



    Flaş bellek piyasasının önde gelen isimlerinden SanDisk, yüksek kapasiteli bir MP3 çalar piyasaya sürerek bu alandaki rekabeti bir adım ileri taşıyor. Flaş bellek tabanlı bir MP3 çalar için oldukça yüksek sayılabilecek 8 Gigabayt gibi bir depolama alanına sahip olan Sansa e280’in kapasitesi 2 GB’lık bir MicroSD kartla 10 GB’ye kadar da çıkarılabiliyor. Ürün, fiyat/kapasite dengesine göre değerlendirildiğinde, Apple’ın aynı kulvardaki popüler ürünü iPod Nano’ya göre önemli avantajlar sunuyor.




    Ürün, Sansa ailesinin önceki üyelerine göre daha ılımlı bir dijital hak yönetimi sistemi kullanıyor. e280 kullanıcıları istedikleri MP3 veya WMA formatındaki müzik dosyalarını yanlarında taşıyarak dinleyebiliyorlar. Sansa e280’nin diğer özellikleri arasında dijital bir FM radyo alıcısı bulunuyor. Kullanıcılar ayrıca, radyodan veya mikrofonu sayesinde dışarıdan ses kaydı yapabiliyorlar.



    Flaş bellekler, bazı MP3 çalarlarda bulunan sabit disklere nazaran daha az kapasite sunuyorlar. Fakat bunun yanında, düşük enerji tüketimi sayesinde kullanıcılar aygıtlarını daha rahat bir şekilde kullanabiliyorlar.



    Sansa e280’in SanDisk tarafından açıklanan fiyatı 249 dolar. Apple’ın 4 GB’lık iPod Nano’su da aynı fiyattan satılıyor.


     IPOD NANO'YA GÜÇLÜ RAKİP




    http://www.hurriyet.com.tr/teknonet/4959272.asp?m=1&gid=69&srid=3053&oid=1







  • hımm.

    İyi reklam olursa ülkemizde tutulabilir
  • hoş bişeye benziyor
  • 8 GB ve Flaş bellek olması çok iyi
  • Forumda bu cihazla ilgili bir konu vardı,gerçekten çok hoş bir cihaz olduğunu düşünüyorum,özellikle tasarımı IPod nano'ya göre çok daha hoş bence...
  • güzel aletmiş walla benden + puan aldı şık bir tasarımı var sanırım tek eksiği click wheel tarzı bir kontrol aygıtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.