Şimdi Ara

ipod sync, mevcut uygulamaları siler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ipod u alalı kısa bi zaman oldu bu jb,cydia vs. herşeyi çözdüm de şu sync olayını bi türlü anlayamadım. installous üzerinden bi kaç tane oyun-uygulama indirdim. şimdi boyutu büyük bi uygulama indirmek istiyorum ama bunu ipod'dan indirmek uzun sürecek o yüzden pc den indirip ipod a atmak istiyorum. Bunun için sanırım sync yapmam gerekecek. daha önce sync olayını kullanmamiştim (daha doğrusu bir kere nedir ne değildir bakayım diye yaptığımda bütün müziklerim gitti bidaha da bulaşmadım). bugün fotoğraflarda denedim app lerde denemeden once.mevcut fotoğraflara ilaveten yeni bir foto atmak istedim (bir önceki fotoları attığım klasorden farklı bi klasordeki fotoyu almaya çalıştım) ancak önceki fotoğrafların hepsi gitti ve sadece son attığım fotoğraf kaldı cihazda. Simdi app i bilgisayardan indirip ipod a atmaya kalktığımda da muhtemelen aynı şey olacak sanırım.bunun önüne nasıl geçerim yani mevcut uygulamaları koruyarak itunes üzerinden yeni uygulama nasıl atarım ? Forumda açıldı mı bu tarz bi başlık bilmiyorum ama iki-üç saat aramama rağmen sync in bu işleviyle iligi net bir şey bulamadım.







  • İpod taki fotoğraflar eşitlemek istediğin klasörde yoksa silinir müziklerde aynı şekilde itunes kitaplığında yoksa müziklerde gidecektir.
  • hocam cevabınız için teşekkürler ancak fotoğrafları sync ederek bunları test etmiş oldum zaten ilk gönderimde de belirttiğim üzere. asıl merak ettiğim appler de bu şekilde mi olacak. daha önce yüklediğim tüm app.ler ipod üzerinden app store ya da installousdan yüklendi şimdi bilgisayara indirmiş olduğum bir app i sync ederek yüklediğimde cihazdaki tüm yüklü uygulamalar silinip yerine sadece son yüklemeye çalıştığım son uygulamamı gelecek ? eğer öyle ise buna bir çözüm var mıdır?
  • Sanırım silinmemesi için bilgisayarı yetkilendirmen gerekiyor. Store menüsü altındaki authorize this computer seçeneğine tıklaman gerekiyor. app store dışında indirdiğin uygulamaları eşlemek için appsync diye bir program var galiba yanlış yazmış olabilirim onu yüklemen gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.