Şimdi Ara

İpod Touch 3G 32 GB Wifi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende başlıktaki gibi 3G 32 GB Wifi var yaklaşık 2 aydır.Versiyonunu 3.0.1 den 4.1 e yükselttim ve cyndia ile jailbreak yaptım şimdi ben bu versiyonla bluetoothu kullanamıyorum, yani bluetooth açılıyor ama hiçbir bluetooth cihazını tanımıyor.Ayrıca Wifi de normalde telefonumun gördüğü Wifi leri görmüyor bunun nedeni acaba versiyon olabilirmi? birde bu aralar 4.2 versiyon çıkmış bunu yüklmeye karar veremedim sorunlu gibi geldi internette gördüğüm yorumlarda.Sizce ne yapmalıyım. Eski veriyona döndürmenin yolu ne?



  • bluetooth cihazları tanımıyor derken ? zaten ipod/iphone'lar bluetooth ile çevredeki cihazları normal tellerin gördüğü gibi görmez.
    ama mesela bir oyunu bluetooth ile 2 ipod/iphone arasında oynayabilirsin. oyuna girdiğin vakit o zaman görürsün. ( örn: touch4 oyunu) .

    bence dikkatinden kaçmış. ios update etmeden ve jb etmeden önce de bluetooth'un aynı vaziyetteydi .

    wifi konusuna gelince telefon hangi telefon? mesela iphone 4 ipod 4g den daha iyi çekiyor wifisi. anteni dışarıda olduğu için. eğer eskiden gördüğü wifileri aynı uzaklıktan dahi göremiyorsa o zaman ağ ayarlarını bir sıfırla öyle dene.
  • bluetooth olayını anladım hocam gerçekten bilmiyordum ve hala bilmediğim bir sürü şey var cihazla ilgili, telefon samsung jet bi cafede falan oturduğumda telefonun gördüğü wifilri ipod görmüyor en basitinden cafenin wifi bağlantısını değilde başka wifileri görüyor:S..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.