Şimdi Ara

ipod touch 4g sürekli beyaz ekran !!---çözüldü----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iki gündür sürekli kendine reset atıp duran bir ipod um vardı bugunde tiny umbrella ile bembeyaz ekranlı bir ipodum oldu hiçbir şekilde sönmüyor güç tuşu home tuşu ve ses açma tuşları kombinasyonları aralıksız olarak 2 dakika sürelerince denendi. bilgisayardan çıkarıyorum beyaz ekran takıyorum itunes zaten görmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatilgazli -- 21 Mart 2012; 14:39:10 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: firatilgazli

    iki gündür sürekli kendine reset atıp duran bir ipod um vardı bugunde tiny umbrella ile bembeyaz ekranlı bir ipodum oldu hiçbir şekilde sönmüyor güç tuşu home tuşu ve ses açma tuşları kombinasyonları aralıksız olarak 2 dakika sürelerince denendi. bilgisayardan çıkarıyorum beyaz ekran takıyorum itunes zaten görmüyor.

    Garantisi varsa direk grantiye ver bekleme
  • malesef yurtdışı ve faturada yok elimde
  • faturaya gerek varmı ki? seri numarasından bakılıyor sanırım yurtdışı bile olsa uluslar arası 1 yıl garanti var 1 yıl oldumu alalı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firatilgazli

    malesef yurtdışı ve faturada yok elimde

    Ben de arkadaşıma aldırmıştım ABD'den özellikle de söyledim fatura almasını ama alışveriş yaptığın yerde fatura verilmiyormuş...
  • sorun çözüldü defalarca denemelerden sonra internetten ifaith ile 5.0.1 yedeği indirildi daha sonra itunes un host dosyalarında değişiklik yapıldı 16xx türlü hatalar veren itunes kapatılıp ireb ile hata giderildi ve shift+geri yükle diyerek indirilen dosya ipod a yüklendi. yeni ipod olarak kuruldu hayırlı olsun bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firatilgazli

    sorun çözüldü defalarca denemelerden sonra internetten ifaith ile 5.0.1 yedeği indirildi daha sonra itunes un host dosyalarında değişiklik yapıldı 16xx türlü hatalar veren itunes kapatılıp ireb ile hata giderildi ve shift+geri yükle diyerek indirilen dosya ipod a yüklendi. yeni ipod olarak kuruldu hayırlı olsun bakalım.

    sevindim adına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.