Şimdi Ara

İpod touch 6 incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsoldier

    Ben 4sten note 4e gectim. Butcemi 6 icin ayirmistim ama acil birnedenden dolayi o parayi harcamak zorunda kalmistim. 5s eskimeye basladigi ve note 4de tam fiyatini hakeder seviyeye indigi icin nkte almistim. Ama sorun su ki iosta satin aldigim uygulamalar atil kalmis durumda.

    Ipad mini dusundum, hic begenmedim. Ipad air alayim dedim, yanimda surekli tasiyamayacagimdan vazgectim. Note zaten buyuk ustune birde ipad zor gelir.

    İpod + android en mantıklısı gibi hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, benim cihazı hali hazırda kullanan arkadaşlara bir sorum olacak..bu cihazla açık alanda koşu yaparken hem müzk dinlemek hem de özellikle nike plus gibi bir uygulamayla koşarken aldığım mesafeyi kayıt altına almak istiyorum.ancak yanımda telefon taşımayacağım bunu yaparken dolayısıyla ipod un internet erişimi olmayacak. bunu sim kart olmayan bu tarz bir cihazla yapabilir miyim?ipod internet olmadan nike plus gibi uygulamalarda koştuğunuz alanı ve mesafeyi çevrimdışı olarak kaydedebiliyor mu? eğer oluyorsa ipod touch alacağım ancak olmuyorsa iphone 5s almayı düşünüyorum.Siz kullanıcı arkadaşların bu konudaki bilgisi ışığında alacağım cihaza acil olarak karar vereceğim...Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.