Şimdi Ara

iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
5
Favori
37.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 8o gb ipod clasc var 2. el satın aldım aldıgım kişi ispanyolca yapmıs :D neden bilmem ara kablosu olmadı için su anda bişe yapamıorum ama alıcam bugun yarın ve ben yenı aldıgım için format atmak istiorum neler yapmam lazım nasıl turkce veya ıngılızce yapabilirim.?????
  • 9 eylülde çıkan yeni 160 gb classic ler kaçıncı jenerasyon oluyor?Kuzenime aldırtcam fakat bundan 2 jenerasyon önceki classıclerde de vardı 160 gb ondan almasından korkuyorum bilmeden...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Àhmet

    9 eylülde çıkan yeni 160 gb classic ler kaçıncı jenerasyon oluyor?Kuzenime aldırtcam fakat bundan 2 jenerasyon önceki classıclerde de vardı 160 gb ondan almasından korkuyorum bilmeden...

    3. jenerasyon classic. Zaten şimdiye kadar piyasaya 2 tane 160 gb'lık classic çıktı. Biri 1. diğeri 3. nesil ve 3. nesil olanlar daha ince.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexis corday

    Arkadaşlar bende 8o gb ipod clasc var 2. el satın aldım aldıgım kişi ispanyolca yapmıs :D neden bilmem ara kablosu olmadı için su anda bişe yapamıorum ama alıcam bugun yarın ve ben yenı aldıgım için format atmak istiorum neler yapmam lazım nasıl turkce veya ıngılızce yapabilirim.?????





    itunes programını indir (itunes9 çıktı) sonra ipodunu pcye tak itunes otomatik çalışacak çalışmazsa açarsın. itunes ingilizce olduğu için solda ipodunu takığında devices de ipodun gözükecek ismini bilemiyorum ona tıklayacaksın orda summaryde versiyon diye arka fonu giribi yer olacak orda restore diye bi seçenek olacak ona tıklyıp ipodunu fabrika ayarlarına geri döndürebilrisinki ipodun içindeki yazımlımı internetten indirecek internet bağlantısı olan bi bilgisayardan yaparsan iyi olur.




  • ipod 80 gb black
  • yeni itunes 9 yüzünden yami pod çalışmıyor arkadaşlar tavsiye edebileceğin yami pod tarzı program varmi?
  • arkadaşlar ben vatan computerden ipod classic 160 gb almak istiyorum acaba kaçıncı nesil vatandakiler yoksa yeni nesilleri mi bekliyim bunlar yeni nesil değilse
  • Yeni nesil iPod Classic 160 gb
  • Yaklaşık 3 gün önce İpod Classic 160 GB Siyah aldım benide ekleyin

    Bir sorum olacak arkadaşlar,
    İşyerinde ve evimdeki PC'lere i tunes kurdum ikisinden de veri aktarırken ipod içindeki verilerin silinmesini nasıl engellerim ?
  • ipod u bilgisayara bağladığın zaman itunes üzerinde "manually manage music and videos" seçeneğini işaretlemen lazım. aksi takdirde hangi itunes kurulu bilgisayara takarsan ordaki dosyaları ipod a taşırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seckinds

    ipod u bilgisayara bağladığın zaman itunes üzerinde "manually manage music and videos" seçeneğini işaretlemen lazım. aksi takdirde hangi itunes kurulu bilgisayara takarsan ordaki dosyaları ipod a taşırsın.

    Teşekkür ederim
    Bu ara film arşivimi ipod'a göre uyarlıyorum bitince full dolacak
  • Merhaba. bende 3. nesil 160 gb siyah olandan aldım sıfır. 675 tl 12 taksit. Gerçekten çok kaliteli bir cihaz. bu minicik aletin içine nasıl 160 gb lık harddisk sığdırmışlar anlaşılır şey değil. Birde dosya yüklerken hardsikin sesi çok güzel geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetsirli

    Merhaba. bende 3. nesil 160 gb siyah olandan aldım sıfır. 675 tl 12 taksit. Gerçekten çok kaliteli bir cihaz. bu minicik aletin içine nasıl 160 gb lık harddisk sığdırmışlar anlaşılır şey değil. Birde dosya yüklerken hardsikin sesi çok güzel geliyor

    İyi günlerde kullan bildiğim kadarıyla cihazın içinde 80 GB'lık iki plaka halinde 1.8 inçlik HDD var,benim HDD çok hafif bir titreşim dışında ses çıkarmıyor.
  • 60 gb beyaz classic! yaklasık 1.5 yıldır kullanıyorum.2 gundur arızalı..forumda da gorebılırsınız, cozmeye calısıyoruz!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ATLI

    60 gb beyaz classic! yaklasık 1.5 yıldır kullanıyorum.2 gundur arızalı..forumda da gorebılırsınız, cozmeye calısıyoruz!

    Sana cevap yazdım inşallah kısa zamanda düzelir.
    Bu arada classic 160GB için uygun fiyatlı silikon kılıf arıyorum (20-30tl arası) tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
    İstinyepark applestore 85tl dedi aklım uçtu
  • iPod classic 160 GB Black 7th Generation

    Yazın listeye babacanlar
  • iPod classic 160 GB Silver 7th Generation.

    Beni de ekleyen
  • Hayırlı olsun arkadaşlar

    Bu arada arşiv yükleme devam ediyor şu an 42 filmdeyim 15.5 GB yer tutuyor demekki bu meret daha çok film alır.
  • herkese selamlar arkadaslar bende ipod video 30gb var ve malesef uzun zamandan berı kullanamıyorum. hold tusu calısmıyor ve kulaklıktan tek bant yayını yapıyor malesef uzun zamandır. netten ulastıgım kısıler euro uzerınden fıyat werıyor we ucuk rakamlar acaba sızlerın arasında teknık parcalara ulasabılecegım teknık destek saglayan yer war mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatlakkihremit

    herkese selamlar arkadaslar bende ipod video 30gb var ve malesef uzun zamandan berı kullanamıyorum. hold tusu calısmıyor ve kulaklıktan tek bant yayını yapıyor malesef uzun zamandır. netten ulastıgım kısıler euro uzerınden fıyat werıyor we ucuk rakamlar acaba sızlerın arasında teknık parcalara ulasabılecegım teknık destek saglayan yer war mı ?

    Aşağıdan teknik servisleri ara fiyat al

    http://www.bilkom.com.tr/apple/content.php?cat_id=226




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.