Şimdi Ara

IPTV Dolandırıcılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kaçak IPTV almamanız için başlıca sebepler;


    1. Çoğu satıcı "Herhangi bir donma-kasma yapmamaktadır." tarzı açıklamalar yapsa da, bunun bir garantisi yok. Çoğu, özellikle maç yayınlarında ya donuyor, ya da pat diye kesiliyor.
    2. Yine çoğu satıcı deneme sürümlerinde hep sağlam server'ları kullanıcıya sunuyor, fakat sattıktan sonra ise en dandik server'ı veriyor.
    3. Müşteri hizmetleri ise hak getire! Çoğunun bir WhatsApp hattı var, fakat çoğu ya ilgilenmiyorlar, ya da direk engelliyorlar.
    4. Ürünü alırken hiçbir sorun yaşamazken, iş kullanmaya geldiğinde sorunların ardı arkası kesilmez.
  • Forumda mevcutmuş konu başlığı tam açacaktım :)


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158405573


    Opaaaa olaylara bak iyimi! Seminerler bitti döndüm yuvaya bakayım ne oluyor dedim dakka 1 gol 1 sıcak ramazan pidesi gibi hahahah.


    Şeref yoksunu bu biziz 3-4 hafta önce bazı hesapları patlatmıştı ve sahipleri hemen duruma ayıkmış ve müdahale etişlerdi. Şimdi algı oluşturmak için iptvboxpro için mi ayısını yapıp sahiplerinin benzer itirazlar ile rezil olmasını ve güven sarsmasını sağlamaya mı çalışıyor???


    Soru işaretinin cevabı ayan beyan belli. Hiç bir firma olumlu ve iyi bir yorum bırakan müşte(LE)ri inkar eder mi?


    Etiklik bu işte hak yememiş yemeyen adamsınız. Hizmetlerinizden dolayı zaten takdir ediyordum gerçekten ama şimdi bir kez daha takdirimi kazandığınızı söyleleyim. Zaten ben de bu biziz denen şeref yoksununu tarafında dolandırıldım ve hakaretlere uğradım şahsi gıcıklık ve kinim de mevcuttur konuyu takip edenler vakıftır konuya bilirler!


    Buyurun delikanlı has ve gerçekten doğru davranış! Para versen yazdıramayacağın olumlu yorumu bulup ta benim değil benimle alkan yok diyorsa bu adam doğru adamdır! Yorumlar silinir diye sahiplerinden belki ben ekran görüntüsünü alıp yine kanıt niteliğinde ekledim!


    Bu şekilde milletin bilgilerini çalıp işler yapan kişiler siz onlara bilgilerinizi ödeme dekontu bile olarak verseniz neler neler yapmazlar! UZAK DURUN BİZİ DENEN BU ŞAHISA SAKIN BİLGİ VS VERMEYİN ÖDEME YAPMAYIN DEKON GÖNDERMEYİN EMAİL TELEFON VS VERMEYİN. İLETİŞİMDEN BİLE UZAK DURUN!



    IPTV Dolandırıcılığı




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.