Şimdi Ara

Iran,Arabistan vs...'den daha kötü durumdayız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Visions of Humanity'nin yaptığı insana verilen değer ve halk arasındaki karde$lik bazında dünya sıralamasında 115.ciyiz.

    Sıralama:

    http://www.visionofhumanity.org/gpi/results/rankings/2008/


    Dü$ündümde listeye tamamen katılcam zaten Türkiye'den sonra gelen ülkeler genelde Afrika ülkeleri olmu$...Demokrasi ve ki$isel özgürlüklerin olmadığı bir ortamda halk karde$liği olmayacaktır doğal olarak.Ortalıkta $öyleyiz böyleyiz diye ahkam kesmek yerine gerçekleri görmenin zamanı gelmedi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 22 Mayıs 2008; 12:16:17 >



  • halkların kardeşliği palavrasından bahsediyosan hiç yorulma bence.. kan damlayan ağızlardan dökülen barış, kardeşlik, kelimeleri hiç yakışmıyor kardeş dediğimiz insanlara..
  • Cok normaldir bu ülke böyle gelmiş böyle gidiyor kardeş falan yalan herken bi bölücülük yapma peşinde en uç örnekler veriliyor bir tartışma ortamı olduğunda.

    Bkz Tuncay özkan silahla tehdit etti....http://www.cafesiyaset.com/haber/20080522/Tuncay-Ozkan-silahla-tehdit-etti.php

    İnsanlar seninle aynı düşüncede olmadığı gerekçesiyle kimsinki sen silahla tehdit ediyorsun.Katliammı yapcan gel yap sıkıyorsa.Faşistliğin öde gideni budur işte.Peşinden koştuğunuz adamın ne mal oldugunu gördük hergün kanalında küfürler ettiği adamlara sattı kanalını dolandırıcı.
    İşte vatan millet sakarya naralarıyla yola çıkan bu adamın yapmaya çalıştığı bölücülük değilde nedir.bizkackişiciler siz kimsizniz?? insanları biz bu kadarız diye yaptığınız faaliyet bölücük deilde nedir?.Dağdaki çoban diye insanları küçümseyerek yaptığınız bölücülük olmuyormu.?

    dedimya bu böyle gelmiş böyle gidiyor normal artık değisceginede benim umudum yok artık umrumdada deil deiştirmeye çalışmak.

    edit: ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teylo1987 -- 22 Mayıs 2008; 12:12:55 >




  • Neredeyse 100'den fazla kritere göre belirlenmi$ bu değerler...Peki sizce bu kadar kötü bir durumda olmamızın sebebi ne olabilir?Demokrasinin lafta olmasımı acaba?
  • önce tüketime yönlendirdiler.sonra hem devlet hem kişi olarak borç içine itildik.bu durumdada alt kesim geçim için,üst azınlık daha fazla tüketim için

    paradan başka bi şey düşünmez olduk.en önemlisi milli değerlerimiz yok oluyor.en son akrabanızı ne zaman ziyaret ettiniz bi düşünün.bizleri hep suni krizlerle

    yalandan şeylerle oyalıyorlar.japonya gibi kendi geleneklerimize sahip çıkmalıyız.birde çalanın,rüşvet yiyenin,iş bitiricinin yanına kar kalmamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.