Şimdi Ara

Irelia Rehberim (Detaylı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
8
Favori
11.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Irelia Rehberim (Detaylı)
    Irelia - the Will of the Blades

     Irelia Rehberim (Detaylı)
    4800 veya
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    880


    Statlar:

    Can:
    456 (+90 seviye başına)
    Mana:
    230 (+35 seviye başına)
    Saldırı Gücü:
    56 (+3.3 seviye başına)
    Saldırı Hızı:
    0.665 (+3.2% seviye başına)
    Hareket Hızı:
    345
    Can Yenileme:
    7.5 (+0.65 seviye başına)
    Mana Yenileme:
    7 (+0.65 seviye başına)
    Zırh:
    15 (+3.75 seviye başına)
    Büyü Direnci:
    30 (+1.25 seviye başına)

    Hikayesi:

    Runeterra üzerindeki en nefes kesici ve ölümcül dövüş sanatlarının birçoğunda Ionia imzası vardır; bu sanatlar, Ionia'lıların aydınlanma peşinde koştuklarının göstergelerinden sadece biri. Ancak ortaya çıkan en muhteşem bıçak dövüşü stili, bir yabancının müdahalesinin ürünüydü. Usta Lito, öğretileri neredeyse her şehir devletin ileri gelenleri tarafından rağbet gören bir kılıç ustasıydı. Sanatı çok iyi korunan bir sırdı; Lito'nun elinde kılıçların can bulduğu söylenirdi. Bu büyük usta Runeterra'nın en iyi hekimlerini bile şaşkınlığa sürükleyen, beklenmedik bir hastalığın pençesine düştü. Öldüğünde, ardında oğlu Zelos ve kızı Irelia'yı ve gerçekten eşi bulunmaz bir silah bıraktı. Ionia ordusuna katılarak çavuş olan Zelos, Ionia'yı işgale hazırlanan Noxus'a karşı Demacia'dan destek almak için yola koyuldu. Zelos geri dönene kadar evini korumakla görevli olan Irelia, saldıran Noxus güçleri karşısında bir başınaydı.

    Ionia'lılar başlangıçta takdire şayan bir şekilde savaştılarsa da, kısa süre sonra Ionia kanı Noxus çizmelerinin altında toprağa kızıl izler bıraktı. Ionia halkı teslim olmak için hazırlanıyordu; ancak genç Irelia babasının devasa bıçağını kaldırıp kardeşi dönene kadar dayanacağına ant içtiğinde, herkese ilham vererek Placidium'daki Büyük Direniş'in fitilini ateşledi. Ancak meydana gelen savaşın tozu dumanı içinde, Noxus'un kara büyüsü ile lanetlendi. Irelia can çekişirken, Yıldızların Çocuğu Soraka genç kızın yitip giden ruhunu tutmak için son bir çaba sarf etti. Yurdundan vazgeçmek istemeyen Irelia, ölümün kıyısından döndü; babasının kılıcı ise yanıbaşında havaya yükseldi. Kılıcın aniden canlanması karşısında kılı bile kıpırdamayan Irelia, soğukkanlı bir şekilde ön saflara doğru koşmaya başladı. Kılıç çevresinde dans ediyor, dehşet içindeki Noxus askerlerini kolayca biçiyordu. Katliama uğrayan işgalciler Placidium'dan çekilmek zorunda kaldı. Irelia, Ionia Muhafız Alayı'nın Kaptanı olarak tayin edildi ve zamanı geldiğinde, anayurdunu savunmak için Adalet Meydanlarına gitti.

    'Kılıç, kanla resim yapan bir fırça gibi dalgalanıyor.'
    -- Bir Noxus Saha Raporundan alınmıştır.


    Summoner Spelleri:

     Irelia Rehberim (Detaylı)
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    (Core speller bunlardır, genelde her irelia oyuncusu bunları seçer.)
     Irelia Rehberim (Detaylı)
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    (Yine duruma göre tercih edebilirsiniz.)
     Irelia Rehberim (Detaylı)
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    (Karşıdaki takım setup'una göre seçilmelidir.)

    Rune Build:

     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Greater Quintessence of Attack Damage (Büyük Saldırı Gücü) X3
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Greater Quintessence of Lifesteal (Büyük Can Çalma) X3
    (Eğer lifesteal rune varsa onu tercih etmeniz daha iyi olur çünkü hem W'dan gelen sustain hem de başlangıçta Doran's Blade alırsanız gelecek olan lifesteal ile çok yüksek bir sustaine sahip olup rakibinizi çok rahat oyundan düşürebili Yine de Lifesteal rune yoksa AD tercih etmeniz mantıklı olur.)
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Greater Mark of Attack Damage (Kırmızı Saldırı Gücü) X9
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Greater Seal of Armor (Sarı Zırh) X9
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Greater Glyph of Magic Resist (Mavi Büyü Direnci) X9
     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Greater Glyph of Scaling Magic Resist (Mavi seviye başına Büyü Direnci) X9
    (Aslında ikisi de Irelia için uygun fakat sadece bir tanesine sahipseniz onu koyabilirsiniz.)

    //Bir kaç tane opsiyonel rune yazmamın sebebi hem elinizde yoksa seçmeniz gerekeni belirtmek hem de farklı taktiklere göre yapılandırmaktır. Aslında saldırı hızı runeları da tercih edilebilir ek olarak çünkü ne kadar saldırı hızı olursa W'yu o kadar fazla kullanmış oluruz. Ben genelde Lifesteal runelerini seçiyorum çünkü başlangıçta Doran's Blade aldığımda verdiği Attack dmg. az da olsa runelardaki ad eksikliğini kapatıyor. Hem de Doran's Blade&W&Lifesteal Rune olacağı için çok fazla bir Lifesteal oranına sahip oluyor. Bunun sayesinde Lane'de daha uzun süre kalabilir, Eğer haritanın üst köşesindeyseniz canınız hiç inmeden ve hızlı bir şekilde golemleri alabilirsiniz. Aslında rune'larla ilgili söyleyecek pek bir şey yok.

    Bu arada Quint Lifesteal + Flat Magic resist olan sıfırdan bir rune sayfası dizecekseniz hepsi toplamda 11890 IP tutuyor. (Eğer yeni başladıysanız veya yeni hesap kasıyorsanız bu runeları almanızı tavsiye ederim çünkü hem adc hem de toplane için kullanabilirsiniz. Jungle için de viable fakat başka tercihler daha doğru olur ona.)

    Evet rune build kısmının da sonuna geldik şimdi birazcık skilleri falan tanıyalım ve onlar hakkında yorum yapalım.

    Skill Build:

     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Ionian Fervor (Pasif)

    For each nearby enemy champion, Irelia reduces the duration of stuns, slows, taunts, fears, snares, immobilizes, blinds and silences. RANGE: 1200 (sight range)

    1 CHAMPION: 10%
    2 CHAMPIONS: 25%
    3 CHAMPIONS: 40%

    //Pasif Skill (Türkçe Açıklaması)
    Irelia'nın çok güçlü olması ve sayısız nerf yemesi aslında bu skillden dolayı da denebilir. Riot bunu pasifi nerflemedikçe Irelia hala güçlü kalacak. Açıklamak gerekirse; 1200 range'e kadar yakında olan her düşman şampiyon için tenacity kazanıyoruz. Yani stun, slow, taunt vb. aklınıza gelecek her türlü crowd-control'ün etki süresini azaltıyoruz. Daha açık konuşmak gerekirse pasifi sayesinde bize atılan stun vb. skillerin etki süresi daha az oluyor. 3 şampiyona kadar stackleniyor bu etki yani 10%,25%,40% diye yükseliyor. 3 şampiyondan sonra bu etki artmıyor maalesef.

     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Bladesurge (Q)

    RANGE: 650COOLDOWN: 14 / 12 / 10 / 8 / 6 COST: 60 / 65 / 70 / 75 / 80 MANA

    ACTIVE: Irelia dashes forward to strike her target, dealing physical damage. This applies on-hit effects. If it kills the target, Bladesurge's cooldown refreshes and refunds 35 mana.

    PHYSICAL DAMAGE: 20 / 50 / 80 / 110 / 140 (+ 100% AD)

    //Q Skill (Türkçe Açıklaması)
    Bu skill sayesinde 650 range içindeki düşman bir target'a atlayabiliyoruz. Fiziksel hasar vuruyor ve on-hit effectleri uyguluyor. On-hit effecti kısaca açıklamak gerekirse; Wits End, Botrk, Tiamat vb. itemler bizim Q skill'imizle de çalışıyor. On-hit effect sağlayan itemlerehttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Category:On-hit_effect_items adresinden göz atabilirsiniz. Ayrıca eğer Q ile zıpladığımız rakip, minion vb. target ölürse skill'in cd'si sıfırlanıyor ve bize 35 manasını geri veriyor. Bu da karşı takıma trickler yapmak için çok uygun bir skil o yüzden. Canı az minionlara atlayarak kaçabilir veya kovalayabilirsiniz. Ayrıca AD'nin %100'ünden ölçek aldığı için yüksek bir hasar veriyor. Skill'i upgrade ettiğinizde de cd'sinin düşmesi bizim için bir artı fakat az da olsa her seviyesinde biraz daha çok mana harcıyor.

     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Hiten Style (W)

    COOLDOWN: 15 COST: 40 MANA

    PASSIVE: Irelia's autoattacks restore health.
    HEALTH RESTORED: 5 / 7 / 9 / 11 / 13

    ACTIVE: Irelia's autoattacks deal additional true damage for 6 seconds. Hiten Style's passive on-hit health restore is doubled for the duration.

    TRUE DAMAGE: 15 / 30 / 45 / 60 / 75
    HEALTH RESTORED WHILE ACTIVE: 10 / 14 / 18 / 22 / 26

    //W Skill (Türkçe Açıklaması)
    Bu skill ilk fulleyeceğimiz ve çok kullanışlı olan bir skill. Bol sustain ve true damage verdiği için her anlamda işimize yarıyor. Hem aktifi hem de pasifi olan bir skill. Pasife gelecek olursak; Vuruş başına hp veriyor, lifesteal denebilir buna. Skill'i her upgrade ettiğimizde verdiği hp'nin artması da büyük bir artı bizim için. Aktif ise; Normal saldırılarımız ek olarak true-damage vuruyor, yani direk rakibin armor'unu yok sayarak hasar veriyor. Diğer bir özelliği ise bu skill aktifken on-hit olarak kazandığımız hpleri iki katına çıkarıyor. Aktifken yenilenen hp miktarının da artması büyük bir artı bence. Ek olarak; On-hit effectine sahip bir skill yani Spirit Visage vb. itemler ile yenilenen hp miktarını arttırabiliriz.

     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Equilibrium Strike (E)

    RANGE: 425 COOLDOWN: 8 COST: 50 / 55 / 60 / 65 / 70 MANA

    ACTIVE: Irelia pierces her target, dealing magic damage and slowing the target by 60% for the duration. If the target has a higher health % than Irelia, she stuns the target for the same duration instead.

    MAGIC DAMAGE: 80 / 130 / 180 / 230 / 280 (+ 50% AP)
    DURATION: 1 / 1.25 / 1.5 / 1.75 / 2

    //E Skill (Türkçe Açıklaması)
    Bu skill bizim slow-stun skillimiz. Eğer karşımızdaki rakipten % olarak daha çok hp'ye sahipsek karşı taraf slow yiyor. Ama karşıdaki rakibin daha fazla hp'si varsa belirli bir süreliğine stunlanıyor. Bu skill'i upgrade ettiğimizde verdiği damage ve stun&slow süresi de artıyor. Yani hem kaçmak hem de kovalamak için kullanışlı bir skill. Verdiği hasar çok fazla değil fakat bize gereken cc'yi sunuyor.

     Irelia Rehberim (Detaylı)
    Transcendent Blades (R)

    RANGE: 1000 COOLDOWN: 70 / 60 / 50 COST: 100 MANA

    ACTIVE: Irelia summons 4 spirit blades and fires one in a line towards the cursor, dealing physical damage to all enemies it passes through. Irelia is healed for 25% of the damage dealt to champions and 10% of the damage dealt to minions and monsters.

    PHYSICAL DAMAGE PER BLADE: 80 / 120 / 160 (+ 50% AP) (+ 60% Bonus AD)

    Within the next 15 seconds, Transcendent Blades can be used up to three more times at no cost.

    MAXIMUM PHYSICAL DAMAGE TO ONE TARGET: 320 / 480 / 640 (+ 200% AP) (+ 240% Bonus AD)

    //R Skill (Türkçe Açıklaması)
    Bu bizim ultimiz, bastığımızda 100 range içinde mouse'u tuttuğumuz bölgeye bıçak atıyor. Bu skill'e basıp 15 saniye içinde 3 kere daha kullanabiliyoruz. Toplamda 4 bıçak atıyor. Ayrıca güzel bir yanı ise şampiyonlara vurduğu hasarın %25'ini bize heal olarak veriyor. Eğer ultiyi minion veya jungle'daki canavarlara kullanırsak %25 yerine %10 heal veriyor.

    Build Order&Açıklamalar:

     Irelia Rehberim (Detaylı)


    //Skill fulleme sırasını W>Q>E olarak yapabiliriz.

    //İlk olarak Q açmamızın sebebi olası bir durumda Q ile kaçabilmemizdir. Mesela karşı tarafın junglerı buff kesip top lane'e gank attı diyelim. Onu gördüğünüz gibi Q ile ona atlayıp uzaklaşabilirsiniz. Çoğu zaman yaptığım bir şeydir, özellikler karşı takımda gap closer'ı olan jungler falan varsa atladığınızda o da size atlıyor ve yer değiştirmiş oluyorsunuz

    //İkinci olarak E açmamızın sebebiyse Irelia'nın diğer top laner champlara göre ilk 3 seviyesinin daha zayıf olmasından dolayı. Eğer bizim jungler rakibe gank atıcaksa, rakibi E ile stun veya slowlayabilirsiniz. Aynı şekilde karşı jungler veya top lanerdan kaçmak için de kullanılabilir bu skill.

    //W fullememizin sebebi hem verdiği sustain hem de attığı true damage'den dolayı. Bu sayede karşıdaki rakiple trade girerken hem yüksek damage atmış hem de canımızı doldurmuş olacağız her vuruş başına.

    Skiller hakkındaki kısmı da bitirdiğime göre şimdi Masteries bölümüne geçelim.

    Masteries&Açıklamalar:

    Ofansif 21-9-0:
     Irelia Rehberim (Detaylı)


    //Kuleye %5 ek hasar vermeyi açtım ki daha hızlı kule alalım, ayrıca critic hasar bölümüne vermemin sebebiyse; hem daha çok critical damage olması. Hem de kritik atınca saldırı hızı kazanmamız. Ayrıca Trinity alacağımız için critic atma ihtimalimiz daha yüksek olacak. Ofansif kısım için başka açıklama duyduğum yer kalmadı.

    Defansif 9-21-0:
     Irelia Rehberim (Detaylı)


    //Aslında burada açıklayacak pek bir şey yok fakat %5 Tenacity veren kısmı özellikle açtım. Pasifimiz ile iyi gidiyor çünkü. Ek olarak hp veren ve damage azaltan kısımlara verdim ki daha sağlam bir seçim olsun.

    Karşıdaki rakibe göre seçebilirsiniz masteries. Rehberin diğer kısımlarında hangi rakibe karşı nasıl oynayacağınızı falan da yazacağım zaten. Ona göre tercihinizi yaparsınız. Şimdi de item build kısmına göz atalım.

    Item Build:

    Başlangıç:

    = Verdiği bonus statlar ve heal işimize yarıyor. Eğer jungler'ın gank gelemeyeceği şekilde oynarsanız güzel bir seçim olabilir, özellikle Lifesteal rune varsa çok iyi gider birlikte. Ama unutmayın jungler'lar earlyde top lane'e gank atmayı severler. Karşıdaki takım setup'una göre seçip, seçmeme kararı size kalmış. Ben oyun stilimden dolayı bu itemle başlıyorum genelde.

    = Bu da ek bir başlangıç. Flash sayesinde mana regene sahip olacağımız için bolca skill kullanabiliriz aslında. Yanında bir de ward alabileceğimizden dolayı iyi bir seçim.

    (X4) = Karşıda skillerinden kaçmamız gereken champ varsa veya karşı jungler mobil ise bu başlangıç tercih edilebilir.

    (X2)
    = Bu başlangıcı tiamat alıcaksanız tercih ediyorum ben. Çünkü aldığımız regen itemlarını birleştirmek için sayılı item var. Yine de böyle başlayıp o itemları Warmog için saklayabilirsiniz. Pek tercih etmesem de olabilir.

    Başlangıç itemlarını karşıdaki rakibe göre veya size mantıklı geleni seçebilirsiniz, ben kendi oyun stilimden dolayı Doran's Blade ile başlıyorum fakat bu size kalmış bir şey.

    Bot Çeşitleri:

    = Karşıda çok ad champ varsa seçilmelidir. Verdiği armor ve dmg block iyi bence.
    = Pasifimize çok uyum sağlayan bir bot. Karşıda çok ap varsa veya cc varsa kesinlikle tercih etmeniz lazım.

    //Diğer botları pek tercih etmiyorum. Çünkü bu iki bot karşı takıma göre yeterince resist veriyor.

    Oyun Başı İçin Alınabilecek İtemlar:

    = Hem verdiği statlar hem de yeni movement speed özelliği çok iyi oldu. Zaten core itemlardan biri Trinity olduğu için oyunun başında almak iyi olur.
    = Çok işinize yarayacağını sanmıyorum fakat Botrk için early'de bu itemi alıp yüksek sustain ile rahat farm yapabilirsiniz. Kısacası sadece yüksek lifesteal'a ihtiyacınız olduğunda tercih edin.
    = Bu itemi karşınızda saldırı hızına bağlı champlar olduğunda almanızı tercih ederim. Fiora vb. champlara karşı çok işe yarayan bir item.
    = Spirit Visage çıkmayı düşünüyorsanız bunu erkenden alın, yanına bir kaç item daha satın alabilirsiniz.

    //Oyun başı için Phage+Vampiric gibi bir başlangıç iyi olabilir aslında, aynı şekilde Warden's Mail + Vampiric de olabilir. Bu itemlar karşıdaki rakibe göre alınmalıdır. Hangisini tercih edeceğinize siz karar verin.

    Core Itemlar:
    = Irelia'nın kesinlikle core itemı denebilir. Verdiği statlar falan olsun her şeyiyle uygun bir item.
    = Hem verdiği as çok işimize yarıyor hem de lifesteal itemı. Ayrıca pasif ve aktifi de uygun. Bunu da almayı unutmayın.
    = Karşıda AP yoksa almanızı o kadar tavsiye etmiyorum onun yerine Zephyr falan alınabilir ama bunu da core kısmına yazalım bare. Hem on-hit olduğu için skillerimizle iyi gider.
    = Her şeyiyle iyi bir item. Biraz daha tanky olmak istiyorsanız core bu yani.
    = Hem çok hp doldurmak hem de magic resist sahibi olmak için tamamen en uygun item.

    //Core item yazdım ama hepsini her oyun almanız gerekmiyor. Tabii Trinity ve Botrk bu durumda istisna kalıyor, onları her oyun almanız lazım bence.

    Opsiyonel Itemlar:
    = Hem saldırı hızı veriyor hem de tenacity. Saldırı hızı W skillinden dolayı işimize çok yarar, tenacity'de pasifimizle birlikte iyi olur. İsterseniz alabilirsiniz.
    = Karşıda true damage vuran varsa, hp eksiğiniz çoksa tercih edebilirsiniz. Hem regen de sağlıyor.
    = Hem hp hem de armor veriyor, pasifi de güzel. Tanky olmak için alınabilir. Ayrıca damage de vurduğu için fena olmaz.
    = Karşı takım full ad team falansa alabilirsiniz, iyi gider onlara karşı.
    = Hem slow veriyor hem de dmg+hp. Hepsine ihtiyacınız varsa bu item iyi gider.
    = Hem armor hem mr. Ayrıca aktif effecti de çok işimize yarayabilir.

    Hasar vermek için opsiyonel:
    = Fazla damage itemi yazmadım, iyi gidebilir.
    = Bunu da tercih edebilirsiniz.
    = Armor pen ve damage için iyi bir item.

    //Oyunun gidişatına veya karşı takımdakilere göre bunları tercih edebilirsiniz.

    Örnek Build:


    // Karşıda hem ad, hem ap, hem de tank olduğunu düşünürsek bu build ile hem düzgün hasar verebilir hem de tanklayabilirsiniz. Ek olarak Guardian Angel falan tercih edebilirsiniz.







    Eklenecekler Kısımlar:
    Teamfight'da focuslanmak.
    Kime karşı nasıl oynanır.
    Nasıl taktikler izlemeliyim.







  • Sağolasın uğraşmışsında , hangi ligde oynayarak hazırladın bu buildi.Millet ona göre baksın yanlış anlama lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emphaty

    Sağolasın uğraşmışsında , hangi ligde oynayarak hazırladın bu buildi.Millet ona göre baksın yanlış anlama lütfen.

    Ben Diamondda oynuyorum. Yazdığım rehber her lig için uygun bence. Daha ekleyeceğim kısımlar falan da var.
  • tebrikler dostum çok iyi açıklamışsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I love her

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emphaty

    Sağolasın uğraşmışsında , hangi ligde oynayarak hazırladın bu buildi.Millet ona göre baksın yanlış anlama lütfen.

    Ben Diamondda oynuyorum. Yazdığım rehber her lig için uygun bence. Daha ekleyeceğim kısımlar falan da var.

    Irelia alınca denerim , sağol tekrar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Claverius

    tebrikler dostum çok iyi açıklamışsın

    Sağolasın. Bu arada irelia şu anda çok sağlam. Elo kasmak istiyosanız oynayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I love her

    quote:

    Orijinalden alıntı: Claverius

    tebrikler dostum çok iyi açıklamışsın

    Sağolasın. Bu arada irelia şu anda çok sağlam. Elo kasmak istiyosanız oynayabilirsiniz.

    solotopta iyi olsam alıcam ama değilim mid deyince troll müsün diyorlar :)
  • Bayağı emek harcamışsın, çok iyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Claverius

    quote:

    Orijinalden alıntı: I love her

    quote:

    Orijinalden alıntı: Claverius

    tebrikler dostum çok iyi açıklamışsın

    Sağolasın. Bu arada irelia şu anda çok sağlam. Elo kasmak istiyosanız oynayabilirsiniz.

    solotopta iyi olsam alıcam ama değilim mid deyince troll müsün diyorlar :)

    Mid irelia belki oynayabilir ama tek escape skill'i q olduğu için biraz zor. Mid lane'in mekaniği farklı sonuçta. Karşı mid'de fazla cc yoksa oynayabilirsin bence

    @SingedFTW
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I love her -- 14 Eylül 2013; 16:46:21 >




  • Lazimdi boyle bir sey eline saglik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irelia yi çöp yapmak istiyorsanız yapacağınız ilk şey 21-9 ile oynamak .

    Onun dışında büyükler 3x lifesteal gördüm sevindim gerçekten irelia ile birlikte çok iyi kombine oluyorlar.

    Bunun yanı sıra büyükleri 3x flat hp yapabilirsiniz. Dorans shield ile başladığınızda , 9-21 ile birlikte 770 gibi bir hp ile başlıyorsunuz .

    Last whisper alman gerçekten çok çok çok ama çok saçma. İrelia gücünü AD den almaz , true dmg ten alır . Ve sen gidip last whisper alın demişsin. Last whisper daha çok skillerinin gücü ad den gelen şampiyonlara alınır . Zed , Rengar , Pantheon VB . İrelia ya bu yaptığın 2 hata çok ölümcül onun dışında beğendim , emeğine sağlık.
  • Tam zamanında diyebilirim.
    Riven free olunca patlama oldu ireliaya karşı ezilenler bırakacaktır.
    Bu sayede ireliaya karşı bişeylerde öğrenirim. :)
  • Irelia aldım fakat buildinden oynanış stiline kadar hiçbir fikrim yoktu. Sakın yanlış anlama cidden emek olduğu çok belli ancak kafama çok bir açıklık getirmedi be hocam. Şöyle lane deyken nasıl bir yol izlenmeli TF lerde rolümüz görevimiz nedir açıklarsan sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkuaz

    Irelia aldım fakat buildinden oynanış stiline kadar hiçbir fikrim yoktu. Sakın yanlış anlama cidden emek olduğu çok belli ancak kafama çok bir açıklık getirmedi be hocam. Şöyle lane deyken nasıl bir yol izlenmeli TF lerde rolümüz görevimiz nedir açıklarsan sevinirim.

    Onları daha yazıcam rehberin altında yazıyo eklenecekler kısmı diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I love her

    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkuaz

    Irelia aldım fakat buildinden oynanış stiline kadar hiçbir fikrim yoktu. Sakın yanlış anlama cidden emek olduğu çok belli ancak kafama çok bir açıklık getirmedi be hocam. Şöyle lane deyken nasıl bir yol izlenmeli TF lerde rolümüz görevimiz nedir açıklarsan sevinirim.

    Onları daha yazıcam rehberin altında yazıyo eklenecekler kısmı diye.

    Tamam takip o zaman
  • Ellerine sağlık konu fav'ladım irelia almayı düşünüyorum zaten .
  • Valla Irelia'ya tank dizseniz bile iş yapar. Rolünü falan soranlar olmuş. Klasik assasin veya offtank görevi. Rehber de iyi olmuş. Emeğine sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 14 Eylül 2013; 17:16:39 >
  • Güzel rehber olmuş dostum ellerine sağlık. Zamanında geri vermiştim. Hüzünlendim.
  • şakacı rehber bekleniyor
  • Önlerden.6k birikti 1 haftadır düşünüyorum ne alayım diye.Elo Boost herosu lazım bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.