Şimdi Ara

iriver clix 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    arkadaslar clix 2 2 gb 289 ytl ye normal mi pahalı mı sizce?



  • 4 gb modelini almanı öneririm.. 320-350 ytl arası satılıyor.. Doğubank'tan alırsan belki 300 liraya bile bırakırlar.. Forum da bir arkadaş 300'e almış..
  • anladım sevgili frux cevabın için cok tesekkur ederim kardesim.peki cihaz normal elektrikten sarj olmuyor di mi sanırım sadece usb den sarj oluyor yani normal paketinde sarj aleti çıkmıyor diye biliyorum dogru mu ?
  • Kendi şarj adaptörü yok.. usb ile pc'den şarj oluyor.. Piyasa da swichmod şarj adaptörleri var ama ne kadar güvenilir bilinmez..
  • Evet 4 GB'ı Doğubank'ta 320 YTL idi 2 hafta önce, şimdi kurdan dolayı bir miktar artmış olabilir, bilemiyorum.
  • arkadaslar bir de duyduguma gore içerisindeki pil çıkartılamıyormuş.e pilin ömrü bittigi zaman aletin de mi omru bitmis olacak acaba? :S
    ayrica ben gittigidiyordan almayı dusunuyorum ama fiyatlar baya cosmus 4 gb lıklar 330 civarı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 18 Nisan 2008; 15:31:21 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: madog11

    arkadaslar bir de duyduguma gore içerisindeki pil çıkartılamıyormuş.e pilin ömrü bittigi zaman aletin de mi omru bitmis olacak acaba? :S
    ayrica ben gittigidiyordan almayı dusunuyorum ama fiyatlar baya cosmus 4 gb lıklar 330 civarı.


    iriver clix 2'nin pili değişebilir ama Türkiye de Yetkili servisi yok.. polimer lion pil ortalama 3 yıl kadar gider..
    Ben tek bu yüzden iriver t60 tercih ettim zaten.. AAA kalem pille çalışıyor.. Pilin bitti.. En yakın bakkaldan al yola devam..
    Video izlemek senin için çok önemli değilse; iriver t 60_ 4gb al gitsin.. fiyatı 180-200 arası.. İnan iki model arasın da pek ses farkı yok..




  • vallaha ben de ses kalitesi konusunda takıntı var(azıcık audiophile lik) elimdeki imkanlarla en iyi sesi almaya calisiyorum.bir çok testte iriver clix 2 en iyi ses kalitesine sahip olmasının yanı sıra bazıları için dunya uzerindeki en iyi ses kalitesine sahip mp3 player olarak bile geçiyor bir fransız mp3 sitesi de kendisini en iyi ses kalitesine sahip mp3 player seçmişti.açıkçası video onemli degil ama t60 dan sanırım daha iyi ses kalitesi::)(buarada kulaklık olarak sennheiser dan cx 300 ve px 100 ikilisini kullanıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 18 Nisan 2008; 20:45:48 >
  • ses konusundaki takıntıyı çok iyi bilirim bendede var odyofillik tüm piyasayı araştırdım en iyi ses kalitesinin trekstor vibezde olduğunu anladım ve bu cihaz 400-450 civarı baya pahallıydı nt deki kampanyadan 193 e aldım emin ol ses kalitesi o konuştuğunuz mp3 playerlerden açık ara daha iyi sigmatelin efsane ses çipini kullanıyor çapraz ses geçişi var ses frekansı için hz tarzında filtre ayarlıyabiliyorsunuz yani ister derin bass ister frekansı yükselterek sert bass elde edebilirsiniz çok süper bir cihaz yani acayip ayrıntılı müzik çalma özelliği var ilk başlarda bende samsung u3 düşünüyordum sonra biraz daha bekliyeyim t60 alırım dedim sonra kampanyayıda duyunca organix dedim ve en son zirvedeyim trekstor vibezle bence almışken birkere al paraya kıy en iyisini al kafan rahat olsun gözün diğer cihazlarda olmaz bir ses hastası için çok iyi bir duygu taki daha kalitelisi çıkana kadar

    bu arada px100 varmış sende nasıl bir kulaklık biraz açıklarmısın mesela cx300 le ses olarak karşılaştırırsan bass lar nasıl dolu dolu geliyormu memnunmusun vibeze almayı düşünüyorumda cihaz 32ohm destekliyor bu kulaklık hakkında iyi şeyler duydum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 18 Nisan 2008; 21:43:36 >




  • shadowshooter ın incelemesine bakarsan neredeyse bir tutmus clix i vibez le ses kalitesi konusunda.buarada efektlerin hiç biriyle ilgilenmem sadece flat eq'da dogal ses kalitesi onemlidir benim için.trekstor vibez in ses kalitesinin iyiliğini duydum ancak inanılmaz rezil bir gorunumu var ve ben sahsen sadece mp3 çalar degil bir pmp ariyorum.yani fotolarımı saklayabilecegim ve video izleyebilecegim bir araç.pmp segmentinde en iyi ses kalitesine sahip urun clix diye duydum ben.ikincisi px100 cx300 den daha iyi.o da segmentinin en iyi kulakligi sennheiser ın aşırı pahalı odyofil kulaklıklarıyla ilgilenmiyorsan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 18 Nisan 2008; 22:15:09 >
  • audiophile ha=)
    iriver h340 önerirdim ben de var ama artık piyasada yok=)
    pmp de isterim diyorsun.
    >Cowon A3< diyorum o zaman ben de sana.Tv den kayıt filan da var mükemmel bir alet ve iriver kadar kaliteli bir sesi var.
    Zaten dünyadaki en iyi 3 mp3 playerın iriver h340 cowon a3 ve trekstor vibez olduğuna inanıyorum.bi vibezim eksik şimdilik=)
  • Trekstor Vibez'i hiç dinlemedim,onun için hakkında yorum yapamam.. ama bir ay kadar evvel nt mağazaların da trekstor organix'ler indirime girmişti..
    Forum da çok meth ediyorlardı,iriver t60 mp3 player'ım olmasına rağmen ucuz diye bir tane aldım.. (69 ytl) Bir hafta kadar kullandım.. Donanım ve görüntü olarak güzel bir cihaz ama ses olarak hayal kırıklığına uğradığım için bir arkadaşıma aldığım fiyata sattım.. Bilmiyorum belki de ses rengi benim kulak zevkime uygun değildi..!
  • ben suan gunun sartlarinda acikcasi clix 2 kadar guzel bir pmp gormedim arkadaslar.gerçekten insanın agzının suyunu akıtan bir player insan turkiye'de garantisinin olmadigini, bozuldugu zaman neler olabilecegini bile dusunemiyor umursamiyor.ve koca turkiye de neden iriver distributorlugunu yapan bir firma yok bunu da anlamış degilim gerçekten ilginç.ben de sizle ses kalitesine gore mp3 playerlarin siralandigi linki paylasmak isterim.(12 tane pmp)

    http://www.teknomag.com/index.php/post/3103/12-mp3-calarin-ses-kalitesi-karsilastirmasi/
  • Kaç yıldır iriver'in distribütörlüğü alacak bir firma yok şu koskoca ülkede ama adamlar Türkçe menü yapıyor. Bu gerçekten utanılacak bir durum. Sanırım Koreliler Türklere karşı bir vefa borçları olduğunu düşünüyor, yoksa neden Türkçe menü koysunlar ki?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: madog11

    ben suan gunun sartlarinda acikcasi clix 2 kadar guzel bir pmp gormedim arkadaslar.gerçekten insanın agzının suyunu akıtan bir player insan turkiye'de garantisinin olmadigini, bozuldugu zaman neler olabilecegini bile dusunemiyor umursamiyor.ve koca turkiye de neden iriver distributorlugunu yapan bir firma yok bunu da anlamış degilim gerçekten ilginç.ben de sizle ses kalitesine gore mp3 playerlarin siralandigi linki paylasmak isterim.(12 tane pmp)

    http://www.teknomag.com/index.php/post/3103/12-mp3-calarin-ses-kalitesi-karsilastirmasi/

    vibez yok o olsaydı büyük ihtimal birinci sırada o olurdu bu vibezi almadan önce organix i baya beğeniyordum ne yalan söyliyeyim iriverlerden daha iyi sesi vardı tabi her modeli değil ama nebileyim insan en kalitelisini dinledikten sonra diğerleri tatmin etmiyor ama keşke diyorum vibezin özellikleri ve ses kalitesi organix veya t60 gibi ürünlere sığdırılmış olsa mükemmel olurdu kanımca benim için sadece ses kalitesi önemli video resim ekran vs. önemli değil aştım artık ben onları ben işlevliliğe bakıyorum




  • Clix 2'nin çok güzel ayrıntılı bir incelemesi var.. (Ama ne yazık ki Fransızca)>>http://labo.generationmp3.com/2007/05/11/test-et-video-iriver-clix-2/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Nisan 2008; 22:35:14 >
  • Arkadaslar clix2'yi aldım.Vallaha ne diyecegimi bilemiyorum.Kısaca alete asik oluyorsunuz.Gerisi için shadowshooter'ın incelemesiyle tıpatıp aynı şeyleri dusunuyorum oraya basvurabilirsiniz.
  • Bu meredin şarj aleti nerden bulunur. İlla usb'den mi şarj etmek zorundayız. Bilgisayar teknik serviste kaldım sap gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 21 Nisan 2009; 8:56:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.