Şimdi Ara

iRiver Clix-2 Ayrıntılı İncelemesi (Tüm Konular Buraya) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
33.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iriver'ların ses çıkışının çok az olduğunun dan şikayet eden şimdiye kadar hiç duymadım.. Örnek olarak; philips mp3 player'ların çoğun da ses çıkışı > (L)3mW + (R)3mW
    iriver T60'ta ses çıkışı (L)17mW + (R)17mW
    Avrupa için üretilmiş iriver da ses kısıtlaması var mı bilmiyorum fakat Amerika dan getirilen iriver'ların ses çıkışları normalin üzerinde diyebilirim..
    Cowon D2'lerin ses çıkışları çok yüksek ve çoğu kimse zaten ancak orta ses dinleyebiliyor.. Cowon D2 yi çok yüksek volüm de dinlersen zaten kulakların ileri de sağır bile olabilir..
    Avrupa birliği de bu yüzden mp3 playerlar da ses kısıtlaması yapıyor.. Alman'ların meşhur markası Vibez de bile ses çıkışı > (L)7.5mW + (R)7.5mW
    Sonuç olarak;Ben T60'ın ses çıkışın dan ve ses tonlama kalitesinden çok memnunum.. Samsung'un T9 modelini de kullanıyorum ses çıkışları T60'la hemen hemen aynı ama.. Ses lkalitesi dersen T60 çok çok daha güzel.. Ama kesin olan bir şey var kendi kulaklığı berbat.. earbud kulaklık olarak;mx360'la muıhteşem uyumlu.. Kanal içi olarak;cx300 de çok iyidir ama cx500 çok daha iyimiş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Aralık 2008; 11:47:47 >




  • clix2 4gb satan varsa alıcıyım
  • @frux

    frux dediklerin doğru çıktı. sorun beraber gelen kulaklıkla ilgiliymiş. arkadaşımdan cx300 aldım. 30'un üzerine çıkmıyorum. bambaşka bir ses kalitesi var bu alette. düşük kbps'ye sahip şarkılarda bile çok iyi performans veriyor. hatta en büyük avantajı bu sanırım. yanına bir de cx500 alırsam voltranı tamamlamış olurum.

    yalnız albümart'larla başım biraz belada. 500x500 olarak tagladiğim kapaklar albümkapaklarını büyük gösteren themelerde işe yaramıyor. albüm kapaklarını büyük göstermesi için ne yapabilirim?
  • Clix2'in ses çıkışı eski H10'lara göre falan hafif düşük gibi. Ama yine de bence gayet yeterli. Ben MX200 kulaklıkla ortalama 25'te falan dinliyorum. 40. seviyeyi kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Bazı mp3 dosyaları düşük sesle kaydedildiği için 35'in üstüne çıkmak gerekebiliyor.

    Sonuç olarak Clix'in sesi eski Iriverlara göre az bi şey düşük de olsa yine de son sese ihtiyaç duymayacağınız bir ses yüksekliği var.
  • arkadaşlar cumartesi günü xp'den vista ultimate sp1'e geçtim. İşletim Sistemi 32 bit. Iriver plus programını kurmama rağmen mp3 çalara şarkı atamadım. Bilgisayar mp3 çaları tanıyor, fakat cihazın hafızasına şarkı atamıyorum. Windows XP yüklüyken iriver plus programı yüklü olmamasına rağmen cihazın hafızasına şarkı atabiliyordum.

    Bu sorunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
  • merak ediyorum bilgisayarlarımızmı daha kaliteli sese sahiptir yoksa clix 2 mi.
  • bilgisayarına taktığın ses kartına göre değişir.
  • mesela leptoplardaki standart ses kartı diyelim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilhanirem

    yalnız albümart'larla başım biraz belada. 500x500 olarak tagladiğim kapaklar albümkapaklarını büyük gösteren themelerde işe yaramıyor. albüm kapaklarını büyük göstermesi için ne yapabilirim?


    temadan temaya fark olur mu bilemiyorum ama granderojo diye bir tema kullanıyorum...
    album kapagını clix in kısa kenarına oturtacak şekilde büyük gösteriyor...
    1000x1000 kapak açtığını bile hatırlıyorum...

    ancak bazı dosya transferlerinde (iriver plus 3) album kapakları taglerde olmasına rağmen clix ekranında çıkmıyor...
    bir id3tag editör programıyla şarkılardaki kapak dosyalarını seçip yeniden ekleyerek clix e attığımda bir sorunla karşılaşmadım...
    genelde 300x300 kullanıyorum ancak 500x500 de olanlar var ve sorun yaşamadım...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ax

    mesela leptoplardaki standart ses kartı diyelim.



    clix 2 daha iyi sese sahiptir, standart ses yongalarının verdiği sesten.
  • yukarıdaki soruma cevap verebilecek yok mu?

    tekrar yazıyorum:

    xp'den vista ultimate sp1'e geçtim. İşletim Sistemi 32 bit. Iriver plus programını kurmama rağmen mp3 çalara şarkı atamadım. Bilgisayar mp3 çaları tanıyor, fakat cihazın hafızasına şarkı atamıyorum. Windows XP yüklüyken iriver plus programı yüklü olmamasına rağmen cihazın hafızasına şarkı atabiliyordum.

    Bu sorunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
  • update edeyim dedim en son bu ekran çıktı. ne yapmam lazım. lütfen yardımmmmmmmmmmm


     iRiver Clix-2 Ayrıntılı İncelemesi (Tüm Konular Buraya)



    https://store.donanimhaber.com/c5/05/ef/c505efe544091e7222dc863656a8d9f0.jpg
  • cancel de.zaten en yüksek versiyon yüklüymüş.
  • xp'den vista ultimate sp1'e geçtim. İşletim Sistemi 32 bit. Iriver plus programını kurmama rağmen mp3 çalara şarkı atamadım. Bilgisayar mp3 çaları tanıyor, fakat cihazın hafızasına şarkı atamıyorum. Windows XP yüklüyken iriver plus programı yüklü olmamasına rağmen cihazın hafızasına şarkı atabiliyordum.

    Bu sorunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?

    @ax,

    cancel dedim, ama meselem çözülmedi.
  • Iriver clix 2 incelemesi kaybolmus , ozelliklerini ve incelemesini genel hatlariyla bir kere daha yapabilir misiniz
  • clix 2 satan varsa talibim..

    ipod classic le takas da yapabiliriz..

    tercih sizin..

    tesekkurler..
  • iriver clix 2 için üretilmiş en güzel taşıma çantasını satıyorum..

    aşşağıdaki linkte inceleyebilirsiniz ürünü. siyah ve deridir. ünlü fransız noreve markadır.iriver clix 2 için özel olarak üretilmiş.ve birinci sınıf bir üründür

    http://www.pocketables.net/2007/06/review_noreve_i.html


     iRiver Clix-2 Ayrıntılı İncelemesi (Tüm Konular Buraya)


     iRiver Clix-2 Ayrıntılı İncelemesi (Tüm Konular Buraya)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 3 Şubat 2009; 10:27:21 >




  • merhaba arkadaşlar.atık bende bir iriver clik 2rhapsody sahibi olduğumdan aranıza katılmanın faydalı olabilceğini düşündüm. yardımlarınız için şimdiden teşekkür derim
    ilk sorun olarak, kendi kulaklığının ses kalitesi beni tatmin etmediği için yeni bir kulaklık aldım (v-moda vıbe.) fakat yinede tatmin olmadım acaba müzikleri hdd klasörlerinden attığım içinmi
    ve video atabilmek için irivir plus 3 yükledim fakat video convert etmiyor yanlışmıyım yoksa müzikleride transfer etmiyor
    yada nasıl bir convert programı kullanmalıyım bildiğiniz bir konvert programı varsa link atarmsınız daha hiç video izleyemedim ya
  • Arkadaşlar istanbulda nerede satıldığını bilen varmı. Ben daha önce T 20 kullanıyordum. kadıköy yazıcıoğlu işhanında garantili satan bir yer vardı ordan almıştım. Clix 2 8 gb almayı düşünüyorum. Satıldığı yeri söylerseniz sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Trex87

    Arkadaşlar istanbulda nerede satıldığını bilen varmı. Ben daha önce T 20 kullanıyordum. kadıköy yazıcıoğlu işhanında garantili satan bir yer vardı ordan almıştım. Clix 2 8 gb almayı düşünüyorum. Satıldığı yeri söylerseniz sevinirim.

    türkyede hiç bir mağazada satılmıyor sadece internet üzerinden satılıyor ben gittigidiyordan almıştım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.