Şimdi Ara

iRiver Clix-2 Ayrıntılı İncelemesi (Tüm Konular Buraya) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
33.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feelindivine

    Kardeşim anlaşılan izolasyondan feragat etmeyi düşünüyorsun. Earbud türü kulaklıklar da düşünebilirsin. Yuin inanılmaz popüler özellikle ve kafaüstü büyük kulaklıklar gibi ses verdiği söyleniyor (Ben de bir tane ısmarladım kendime çok merak ediyorum). Ancak sen ille kafaüstü alacağım diyorsan Grado Sr 60 ve Koss Portapro'dan sonra Px 100'ü öneririm (ses kalitesi açısından tabii ki). Görünüm açısından Portapro neyse de Grado'lar bana kötü gelmiyor bilemiyorum. Ancak Px 100 görünüm açısından en iyisi, yalnız dışarı sağlam bir oranda ses verir. Çok net, arka plandaki her şeyi duyabileceğin, sıcak bir sesi vardır. İzolasyon istiyorum diyorsan Px 200'e geçip ses kalitesinden büyük ölçüde feragat edeceksin onu da önermem.



    Şu anda elimde Sennheiser mx500 var, ama basları o kadar sağlam bir kulaklık değil. Dediğim gibi metal,rock ve blues dinliyorum. Sesleri net olarak duymam lazım. Bu Yuin dediğin kulaklık sanırım sennheiser cx ler gibi kulağın ta içine kadar girmiyor, kullanamıyorum çünkü onları. Aslında en güzeli mx500 gibi olacak ama ses kalitesi süper olacak. Yuin i nerden aldın ve aldığın yerin linkini yazarmısın buraya dostum.




  • Yuin şuan Dunya'nın en iyi earbud ureticisi.www.head-direct.com sitesinden sipariş verebilirsin. Ben OK2 modelini aldım. OK modelleri yaz indiriminde. Buarada head-fi.com'dan bu kulaklıklarla ilgili yorumlara bakabilirsin.

    OK serisi Yuin'in yeni nesil kulaklıkları, ses kalitesi olarak PK'lardan üstün ve hybrid yani hem kulağın içine kadar girecek şekilde(senin cx300 dediğin gibi), hem de normal mx 500 gibi kullanılabiliyor. Ancak ilk olarak earbud şeklinde kullanmak için tasarlanmış yani Mx 500 gibi. PK ise eski seri. PK2'nin fiyat performans oranı yuksektir. PK1 Ampflikator yeni ses yükselticisiz kullanılamıyor.(Yerini OK1 aldı şu an) Dünya'nın en iyi earbud'ı olduğu söyleniyor inanılmaz bir sahne derinliği varmış. Empedansı çok yüksek olduğu için Amfi gerektiriyor. PK3 ise en zayıf halka olarak görünse de yine Sennheiser'ın earbud'larından iyi bir kulaklık.

    Yuin'ler bir grup ses sevdalısı, odyofil Çin'li mühendis tarafından özenle üretiliyor. Safkan Çin malı onu bir söyleyeyim. Ancak kalitesiz Çin malı değil. Zaten fiyatlarından da anlayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 5 Ağustos 2008; 16:02:14 >




  • Abi yorumları okusam bile alamayacağım bi kulaklıkmış Yuin, çünkü çok pahalı :D Yani zaten 200 dolara falan maletmeye çalışıyorum clix2 ile birlikte, büyük ihtimal px100 alacağım. Ama yolda sorun olurmu bilmiyorum, metroda falan dinlerken yanımdaki rahatsız olabilir, oof of. Peki bendeki mx500 le px100 arasında çok fark var mı?
  • Çok fark var. Sen Px 100'ü Türkiye'den alacaksan o da çok pahalı ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 5 Ağustos 2008; 16:34:21 >
  • Yok ikisini de Amerikadan sipariş edicem, Amerikadaki arkadaşımın adresine gidecek. O da eylül de getirecek Türkiye'ye. iRiver clix-2 alacağım kesin ama kulaklığa karar verebilmiş değilim. Px100 yakın duruyor, ama işte dışarıdan çok ses alıp veriyorsa px200 alayım diyorum. Bu seferde sesten feragat etmiş olacağım. Başka seçenekler de çok pahalı görünüyor şu an.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metuserkan

    Yok ikisini de Amerikadan sipariş edicem, Amerikadaki arkadaşımın adresine gidecek. O da eylül de getirecek Türkiye'ye. iRiver clix-2 alacağım kesin ama kulaklığa karar verebilmiş değilim. Px100 yakın duruyor, ama işte dışarıdan çok ses alıp veriyorsa px200 alayım diyorum. Bu seferde sesten feragat etmiş olacağım. Başka seçenekler de çok pahalı görünüyor şu an.


    Px100 iyi seçim ozaman. Aslında en iyi seçimin Clix2:). Bence Dunya üzerindeki en iyi kişisel medya oynatıcısı.
  • Yaa altyazı ekleme imkanımız var mı peki clix2 de, srt sub falan destekliyor mu? Birde Amerika'da en ucuz nerde bulurum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metuserkan -- 5 Ağustos 2008; 16:45:14 >
  • Ben sadece mp3 player olarak kullanıyorum. Filmlerle ilgilenen arkadaşlar cevap verirler. Bu arada sizler clix2 için hangi video dönüştürücü programı kullanıyorsunuz? Ben de artık video atayım diyorum:).
  • Cd'den çıkan Movie Converter yeterli mi ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feelindivine

    Cd'den çıkan Movie Converter yeterli mi ?


    Kendi soruma kendim cevap vereyim. Super programı oldukça iyi video conversion için.

    Cihazın kasasıyla ilgili yorum yapmak istiyorum; ben de ne olur ne olmaz diye kılıf alanlardanım ancak kılıf cepte ciddi bir kalınlaşma yaratıyor uzun zamandır kılıfsız, direk pantolon ya da şortun cebinde tasıyorum, aletin kasası gerçekten çok sağlammış 4 aydır kullanıyorum bir çizik dahi yok. Allah muhafaza yere düşürülmediği sürece bir problem yasanmayacak gibi geliyor.
  • bu aletin pilinin ömrü tükenince ne yapıcaz. yeni pil takılabiliyor mu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coupant

    bu aletin pilinin ömrü tükenince ne yapıcaz. yeni pil takılabiliyor mu


    Aldığımız yere geri göndereceğiz başka çare yok. Ancak pilin tamamen bitmesi 3,4 sene alacaktır bence.
  • Bu batarya sorunu benimde canımı sıkıyordu.Alet hakkında biraz araştırma yaptım.Belki şu link batarya sorunları hakkında size yardımcı olabilir.
    Ebay-Burası-Clixle bi
    Adam batarya dükkanı açmış.
  • Yakında benim Clix'im de geliyor, şeffaf kılıf nereden bulabiliriz bu alete?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuducuk

    Yakında benim Clix'im de geliyor, şeffaf kılıf nereden bulabiliriz bu alete?


    hocam bende bu şeffaf kılıf olayına sardırdıydım, şimdi vazgeçtim, ( bu arada ebay'de dolu, ama en ucuzu 13 dolara filan geliyo takribi 15 ytl filan yani)

    şimdi dandik kese şeklinde telefon kılıfı aldın onu kullanıyorum, sebebide zaten alet öyle hemen çizilecek bir şekilde değil kaplaması falan, en fazla parmak izi olur, zaten dinlerken hep elimde, onun dışında da o kılıfta tutuyom, gayet güzel.

    Bu arada hayırlı uğurlu olsun.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ıspanak


    quote:

    Orjinalden alıntı: fuducuk

    Yakında benim Clix'im de geliyor, şeffaf kılıf nereden bulabiliriz bu alete?


    hocam bende bu şeffaf kılıf olayına sardırdıydım, şimdi vazgeçtim, ( bu arada ebay'de dolu, ama en ucuzu 13 dolara filan geliyo takribi 15 ytl filan yani)

    şimdi dandik kese şeklinde telefon kılıfı aldın onu kullanıyorum, sebebide zaten alet öyle hemen çizilecek bir şekilde değil kaplaması falan, en fazla parmak izi olur, zaten dinlerken hep elimde, onun dışında da o kılıfta tutuyom, gayet güzel.

    Bu arada hayırlı uğurlu olsun.


    Çok teşekkürler.
    Yine de içim rahat etmiyor. Saatçilere filan gitsem üzerine şöyle kaliteli bir jelatin çekme hizmeti veriler mi acaba?




  • Şimdi Amerika'dan sipariş etmiş olan arkadaşlara bişey danışmak istiyorum :) Benhttp://www.bhphotovideo.com/ diye bir siteden alıyorum. UPS Ground la kargoluyorlar ve 5 iş günü tutuyor. Benim arkadaşım Amerika'da Mcdonaldsta çalışıyor direk oranın adresini vericem. Yalnız şöyle bir sorun var arkdaşımın onların kargoyu getirdiği saatte orda olmama gibi bi durumu olabilir. Eğer kargo yollandığında arkadaşımı orda bulamazlarsa ne olur? Ertesi gün tekrar mı getiriyolar yoksa arkadaşımın o kargo şirketine gitmesimi lazım?
  • emektar 256 mb muvoslimi ve sennheiser mx200 ün başına gelmedik kalmamıştı, hatta en son ikisi birlikte çamaşır makinasına bile girmişlerdi ama bozulmamışlardı.bir kaç gün önce otobüste unutmam üzere artık yeni bir mp3 player ve kulakluğa ihtiycım oldu.neyse işte hikaye kısmını geçelim...

    Clix2 almaya karar verdim ve doğubankta buldum cihazı.Hatta arkadaşım da alıcak 2 tane alıcaz ama sahte olmasından korkuyoruz.Sahtesiyle gerçeğini net bir şekilde ayırlabileceğimiz bir gösterge var mı; yoksa dinleyip kulağımıza mı güvenecez.?
  • clix2 nin sahtesini nasıl yapmışlar

    hayret
  • yaparlar üstat. ben de elimdeki sahte mi değil mi hala emin değilim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.