Şimdi Ara

iRiver'dan çok fonksiyonlu yeni medya oynatıcısı: D31

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Taşınabilir medya oynatıcılarıyla tanınan iRiver, Dicple serisi dahilinde hazırladığı yeni portatif çoklu ortam oynatıcısını kullanıma sunuyor. Firmanın D31 kod adını taşıyan yeni oynatıcısının en önemli özelliklerinin başında 480x272 piksel çözünürlüğünü destekleyen 4.3" boyutundaki dokunmatik ekranı gösteriliyor. İki farklı versiyonu olan D31'in ilk modelinde DMB desteğine ve 4GB'lık dahili bellek kapasitesine sahipken, Edu versiyonunda ise DMB desteği sunulmuyor ancak dahili bellek kapasitesinin 8GB'a çıkartıldığı belirtiliyor.


    Daha yüksek depolama alanı için microSD bellek kartı desteği sunan taşınabilir medya oynatıcısının USB 2.0 arabirimi üzerinden PC senkronizasyonu gerçekleştirebildiği belirtiliyor. Her iki versiyonu da FM radyo alıcısına sahip olan D31'in radyodan kayıt yapabildiği gibi el yazısı tanıma yeteneği de bulunuyor. Personal Information Manager (PIM) yani Kişisel Bilgi Yöneticisi olarak ta kullanılabileceği belirtilen medya oynatıcısının bu doğrultuda takvim ve programlayacı gibi özelliklerle donatılması da dikkatlerden kaçmıyor. Tabii ana işlevi medya oynatmak olan D31'in destek verdiği dosya formatları oldukça önemli.


    Yapılan açıklamalaraa göre D31 MP3, WMA, ASF ve OGG gibi müzik dosyalarını çalabiliyor, AVI ve WMV gibi video dosyalarını oynatabiliyor ayrıca JPEG, GIF, BMP ve PNG gibi resim dosyalarını da gösterebiliyor. Öte yandan TXT, DOC, XLS, PPT, HWP, CSD ve PDF formatındaki dökümanlara da destek veren D31'in 1,350mAh lityum-iyon pil kullandığı ve 35 saate kadar müzik, 5 saate kadarsa video oynatımı gerçekleştirebildiği belirtiliyor. Sözlük olarak ta kullanılabilecek D31 ilk olarak Kore'de rafları süslemesi beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.









  • harika ama sadece medya oynatmak yetmemiş gibi duruyor.
  • divx oynatmıyor galiba bu kötü olmuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alito

    divx oynatmıyor galiba bu kötü olmuş.


    divx zaten avi formatıdır aslında.
  • Pardon nesi harika anlamadım arkadaşlar bana gösterirmisiniz? Cowon O2 da 4.3" ekrana sahip 480x272 ekranı var. Ses olarak MPEG1 Layer 1/2/3, WMA, AC3, OGG Vorbis, AAC, FLAC, BSAC, True Audio, WavPack, G.726, PCM çalabiliyor. Video olarak da AVI,WMV,ASF,MP4,MKV,OGM,MPG/MPEG,DAT,MTV çalıyor ve DivX 3.11/4/5/6,Xvid,MPEG-4 SP/ASP,WMV 9/8/7,H.264,M-JPEG,MPEG1 video codeclerini destekliyor. En önemlisi 1280x720 30 fps video oynatabiliyor hem de hiç convert etmeden. Üstelik iRiver D31 gibi de takoz değil. Altyazı desteği de var ve 8 saat video oynatıyor. Eskiden iRiver'ı severdim ama artık iyice saçmaladılar. Bir defa yukarıdaki cihaz o kadar büyük ki insanlar bunu video izlemek için ve ekranı büyük diye alırlar. Ama video desteği o kadar az ki saçmalamışlar. Avi ve Wmv oynatıyormuş. İyi de en yaygınlardan MP4,MKV ve Mpeg i nasıl atlamışlar. Madem yapacaksınız düzgün yapın bir işi...
  • madem qwerty klavyeli böyle takoz birşey yaptın bari wifi koy da internete girsin,o tuşlarla takvim,sözlük mü kullanıcak millet.olmamış diyor 10 üzerinden 2 veriyoruz
  • ekranı tam psp ekranı çözünürlügüde aynı + wireless yokmu yoksa ne anlamı kalacakki
  • Bu markayı cok beyeniyorum mp3 leri ve daha bir suru seyi var ve çok kalitelilerr
  • Yakında iriver GSM sektörüne de girerse şaşırmam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.