Şimdi Ara

iriver e150 için kulaklık tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun araştırmalar sonucunda bütçemi de göz onünde bulundurarak iriver e150 ye karar verdim. oncelikle sizce fiyat olarak denklerine göre nası ? doğru bi seçim mi ? çoğunlukla dinlediğim müzik tarzı orta tempolu elektronik müzik. vokal ve tiz seslere, zil seslerine filan onem veriyorum ancak belli olcüde basslar da önemli tabi. buna uygun olarak 40-50 dolar civarı hangi kulaklığı tavsiye edersiniz ? bir de e150 ile s100 arasında ne fark var inceledim özelliklerini fiyat farkına yol açacak bi fark göremedim ses kalitesi olarak filan mı bariz fark var ?



  • Creative ep-630 veya Sennheiser cx-300 II.Şahsen ben Creative aurvana in ear kullanıyorum.Çift armatürlü ve 46 ohm olduğu için kimse eline su dökemez fakat , alıcaksan biraz daha para ver forumda satılan dışarıda bulamayacağın kulaklıklar al.
  • ep-630 ve cx-300 ii fiyat olarak uygun gayet bana ikisi arasında bi fark varmıdır oncelikli olarak hangisini onerirsin? ep630i stereo headset diye bir model var bi de, ep-630 ile arasında 10 pound filan var kalite fark eder dersen onu da alabilirim çok bi fark yok çünkü. ama aurvana biraz tuzlu sanki
  • kardeşim ep630i cihazının klasiğinden farkı microfonunun olması.Bussines bi insan değilsen,yada microfon lazım değilse klasiği almanı tavsiye ederim karar senin.Ep630 un Cx300 e göre Hz aralığı daha geniş fakat 2 sini dinlemeden farkı anlayabileceğini düşünmüyorum.Sen Ne alırsan al da Disbritör garantisi olmasına dikkat et.Yoksa Piyasada Sennheiserin yüzlerce çakması var.Kesinlikle arkasında dibritör garantisi olmayan ürün alma adam ne derse desin.Artık Creative yada Sennheiser sana kalmış bişey.Zaten bu başlangıç yavaş yavaş onlarıda beğenmeyip piyasada bulamayacağın ithal yurtdışından getirtmek istediğin ürünler çıkıcak.Zamanla ne dediğimi iyice anlarsın arkadaşım.
  • hocam çok teşekkür ediyorum ilgin için. ikisinden birini aldırayım madem farketmez diyosan.630i ye de gerek yokmuş ozaman
  • arkadaşım eğer almadıysan e150 almanı tavsiye etmem; çok kullanışsız bir alet, şarkı değiştirmek gibi basit bir işlem bile çok can sıkıcı oluyor. bu saatten sonra kullanımı bu kadar zor bir alete para vermeye gerek yok. ben aldım ve pişmanım. ses konusunda beni yanıltmadı, her zamanki gibi çok kaliteli ama bu kadar kullanışsız olacağı aklıma gelmezdi. iriver çok sevdiğim ve takip ettiğim bir marka ama bu üründe beni üzdü. bence yeni modelleri beklemelisin en azından deneme imkanı bulup ona göre karar vermelisin.
  • hadi yaa.. henüz almadım ama zamanım çok çokk daraldı karar vermek için bu fiyat ayarında yada maksimum 50 pound (100-120 tl civarı) daha fazla katıp alabileceğim bişey önerebilir misin peki ? iriver düşünüyorum yine yada cowon.
  • valla ben de araştırmadayım tekrar iriver'ın farklı bir modelini almak istiyorum ama pek bulunmuyor yeni modelleri, dediğim gibi kullanmadan test etme şansı bulursan çok iyi olur. ses konusunda şüphen olmasın pişman olmazsın, tek sorun kullanımla ilgili. bir de ekleyeyim şarjı çok gitmiyor. e200 olabilir belki.
  • benzer fiyat ile s100 ve b30 var iriver için. bunları da göz önünde bulundurabilirsin. ben şahsen görmeden almayacağım bir daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.