Şimdi Ara

iRiver'ın yeni MP3 çaları T5 ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Müzik severler için geliştirdiği MP3 çalar ve taşınabilir medya oynatıcılarıyla yakından tanıdığımız iRiver firması, T5 modelinin üzerindeki örtüleri kaldırdı.


    77.5 × 24.5 × 14.3 mm boyutlarında ve sadece 26 gram ağırlığında tasarıma sahip T5, 2 GB ve 4 GB olmak üzere iki farklı kapasite sunuyor.


    MP3'ün yanısıra WMA formatındaki dosyaları oynatabilen T5'de, 96 x 32 piksel


    monochrome

    ekrana yer verilmiş. Ekran, dinlemek istediğiniz şarkıları görmek, bazı ayarlar yapmak için yeterli görünüyor. Dahili FM radyo alıcısının yanında ses kaydı için mikrofona sahip MP3 çalarlar, iRiver'ın belirttiğine göre 13 saate varan müzik keyfi vaadediyor. Ayrıca T5, USB belleklerde olduğu gibi bilgisayar bağlantısı için ara kabloya ihtiyaç duymuyor.


    4 GB'lık modelin 65$'lık fiyatla Japonya'da siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulduğu ifade edilmekte. 2 GB'lık versiyonla ilgili açıklama yapılmadı.








  • iriver herşeyi güzel yapıyor ama keşke bide şu pil performansını artırsa
  • t 10 modelini kullandım daha önce... şimdiye kadar kullandığım en kaliteli mp3 player diyebilirim.. bir adet aa pille çalışıyordu ve bimden aldığım pillerle40-50 saat mp3 dinliyordum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cihansevencan

    t 10 modelini kullandım daha önce... şimdiye kadar kullandığım en kaliteli mp3 player diyebilirim.. bir adet aa pille çalışıyordu ve bimden aldığım pillerle40-50 saat mp3 dinliyordum..

    Kaç tanesiyle ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.