Şimdi Ara

Iriver model önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba..

    incelemelerim sonucu iriverda kaldım.cowon s9 la spınn arasında gıdıp gelınce burada buldum soluğu.
    Istedıgım ozellıkler aşagıdadır.bu ozellıklerde herhangı bır ırıver tavsıyesıde alabılırımç

    -En cok onem verdigim ozelligi kaliteli ses cikisi olmasi.su ana kadar bircok mp3 player kullandim trekstor creative ipod iriver sony vs vs..
    trekstor vibez kullandim ve kendisine hayran oldum.su anda aslina bakilirsa ayni ses kalitesini yakalamaya calisyorum.ama uretilmiyor diye biliyorum.

    -cok buyuk olmasin yani bir telefon buyukligunde olabilir nitekim vibez de o boyuttaydi.mesela iphone gibi olmasin.cok farketmez mp4 oynatmasi vs.. spınn ne elde kaba durdugunu cok yer kapladıgı hakkında veya rahatsız edıcı bır yapısı olup olmadıgı hakkında pek fikrım yok.ırıver lar arasındakı muhtemel kıyasımda budur nıtekım

    -menusu kullanisli olsun artist dizme kolay parcaya ulasma gibi
    -artik hepsi sarjli oldu pilli sarjli pek farketmez.
    -Fiyat araligi cok onemli degil..kaliteli olduktan sonra her turlu tavsiyenizi merakla bekliyorum.Tekrar diyeyim onceligim ses kalitesi.. ve boyutunun devasa olmaması..sonuc olarak muzık dınlerım sadece.

    Tesekkurler







  • arkadaşlar siparişi onerınıze gore hemen verıcem..lutfen bı goz atın..
  • arkadaşlar amerıkadan bı sıteden sıparıs verıcem 153 dolara buldum..stokta az kalmıs spınn...ne dersınız..
    yanında kulaklık cks70 mı gıder...
  • beyler bi kiside onermioo yaw..nasi istir bu
  • hocam ben hiç iriver kullanmadım ama e50 baya ince ve şık duruyor..sana 4 gb yeterse bence al derim.şu anda fiyatı 235 tl gibi..ekranı 1,8"..fena sayılmaz..şu srs wow hd efekti nasıl bişey onuda bilmek lazım..
  • iriver cılar çok yavaş ya.ben cowon kullanmadım daha once ırıver da gayet ıyı ses kalıtesı var bılıyorum..ama spınn j3 s9 arasında gıdıyorum.. cowonun medıa olarak daha kuvvetlı oldugunu duydum nıtekım sarj olarakta..su an j3 gıbı duruyor.
  • hımm.sen param var diyorsan tabiki j3 al..gördüğüm kadarıyla bu üçünün arasında en iyi j3..yani param olsa ben j3 alırım..s9 da iyi ama j3 ün dizaynı enfes bence..yani 4x4 lük..peki bu cowonlar türkiye'de nerde satılıyo..veya hangi internet sitesinde satılıyor..
  • turkıyede bi site var satan ama pahalı bıraz unuttum sımdı ısmını..ben yurt dışından alıcam..j3 ü...
  • İriver Clix2 tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum.Bir ara satma düşüncem vardı iyiki satmadım satmamda.İriver kullanışı ve tasarımı muhteşem.kullanımı çok rahat .Cebimde sarkı geçisi filan çok rahat yapabiliyorum.Amoled ekran olduğu için renkler çokcanlı video 30 fps destekliyor.Ses kalitesi harika.Flac desteklemesi şu zamanda belki sana eksiklik gelebilir.Bir çok tema ve oyun yeralıyor.Font desteği var.Radyosu süper çekiyor ve kayıt yapıyor.v.s
  • İriver E30 2GB, FM, 1.8'' ekran, 17mw ses gücü & 52 saat pil ömrüyle 140 TL arasındaki MP3-MP4 önerimdir. Mağazada denemiş biri olarak fiyatına göre güzel bir DAP. Sony B512lerden hem kalite hem de pratiklik olarak daha iyi.. Tek kötü yanı var dersem kutudan çıkan kendi kulaklığı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the spooks

    İriver E30 2GB, FM, 1.8'' ekran, 17mw ses gücü & 52 saat pil ömrüyle 140 TL arasındaki MP3-MP4 önerimdir. Mağazada denemiş biri olarak fiyatına göre güzel bir DAP. Sony B512lerden hem kalite hem de pratiklik olarak daha iyi.. Tek kötü yanı var dersem kutudan çıkan kendi kulaklığı olur.


    Kesinlikle katılıyorum.Hatta ben yaz başında 109 liraya almıştım kampanya fiyatıyla.Yanına birde usbden şarj edebilen bir şarj aleti alırsanız daha iyi olur.
    Creative ep serisi kulak içi kulaklık önerimdir.
    Sennheiser street 2(tam hatırlayamadım ama ismi böyle birşeydi) ile muhteşem ikili oluştururlar.
    Trekstore ve sonyi kullandım.eski m p 3 çalarım samsung ypu2 den daha kötü sesi vardı nitekim trekstore 6 ay dayanabildim, iriverdan hiç pişman değilim.
    Yalnız video ve resim işini unutun.Özellikler arasında var gibi görünse de aslında yok .Çünkü o küçük ekranda ne video izlenebilir-ki kkendi convertardan bir video attım,çalıştıramadı- ne de resim görüntülenebilir.Ancak müzik konusunda fiyatına göre çok iyi diyebilirm kesinlikle....
    sennheiser incelemesi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_28929033/tm.htm
    Fiyatı ve diğer özellikleri:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenncx200ii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 6 Mart 2011; 0:58:52 >




  • Arkadaşlar ben de bi iriver almayı planlıyorum mediamarkt da e50 nin fiyatı 180 tl. ellerinde e50 ve e150 vardı sanırsam bunlardan hangisini tavsiye edersiniz e30 e50 e150?
  • Eğer pilin dayanma süresine dikkate alıyor ve ekranın büyüklüğü, türü önemli değilse (kısaca mp3 ağırlıklı düşünüyorsanız) İriver E30 ve İriver E50 tam size göre. Pil dayanma süreleri 52-54 saat civarı, boyutları da ufak.

    İriver E100 - E150 ve E200 ürünleri ise mp4 ağırlıklı cihazlar gibi. Şarj süreleri 17 saat civarı, ekranları 2,4 inç ve boyutları da cep telefonuna daha yakın. Bunların bir avantajları da hafıza kartı yuvasına sahip olmaları.

    Hangi İriver modeli konusunda ben de karar veremedim henüz. Bir taraftan hafiflik ve şarj süresi (E30 - E50) bir taraftan hafıza genişlebilirliği ve fonksiyonellik (E100-E150-E200). Zor karar olacak.
  • peki ses kalitesinde e serisi ve spinn fark edermi hangisi daha iyidir yoksa aynımıdır
  • Spinn bana göre en iyisi şuana kadar...

    quote:

    Orijinalden alıntı: freestyler26

    peki ses kalitesinde e serisi ve spinn fark edermi hangisi daha iyidir yoksa aynımıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.