Şimdi Ara

İriver T5 - İriver T80- NexT T3 veya Next T5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sadece müzik dinlemek için bir mp3 almayı düşünüyorum.
    Aradığım özelliklerin ses kalitesinin kaliteli olması, boyutların ufak olması, pil şarj süresinin olabildiğince dayanabilmesi, FLAC oynatabilmesi, tuşların rahat kullanılabilmesi ve cepte rahat taşınması. Kısaca flash diske benzeyen Mp3 çalarlardan düşünüyorum.
    Şu an bu tanımlara uygun olarak gördüğüm İriver T5, İriver T7, İriver T80 (Türkiyeye henüz gelmedi sanırsam) ya da Next'in T3 veya T5 modelleri. Buraya Sansa Clip de dahil olabilir ama onu düşünmüyorum, her ne kadar kaliteli olsa da.
    Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?



  • Next'in m6-sl modeli haricindekilerin sesi berbat bence hiç yaklaşma derim...

    İriver'larda ses genel olarak birbirine yakındır belki t80'de az-buçuk bi fark olabilir...O nedenle tipi hoşuna gideni alabilirsin...
  • Sansa Clip düşünmüyor demişsin fakat SD kart destekli flac oynatabilen , sesi ve kalitesi iyi olan 180 lira altı bi cihaz bulamassın ben bi daha düşün derim Sansa Clip+ yı.
    Genişmarkette Sandisk Sansa Clip + 4Gb 100 lira .
  • Tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar, özellikle de Next'in modelleri hakkında tavsiyeniz çok yardımcı oldu. NEXT M6-SL zaten benim için başka kategoride sayılır. (medya oynatıcı istemiyorum, zaten Archos 5'im var, ona gerek yok)

    Sansa Clip+ nin de metnini çok iyi biliyorum, ona da itirazım yok ama boyutlarını tam bilemiyorum, sanırsam ilk Clip'ten büyük, cebe girerse cep telefonu gibi gözükür herhalde, o yüzden flash disk boyutunu aşmayan T5 gibi, sesi de güzel bir cihaz düşünüyorum. Sansa'ların kalitesini biliyorum ama onların da o tarz bir aleti yok herhalde.

    Diyeceksiniz SONY'nin de o tarz modelleri mevcut, ama onlar da FLAC oynatamıyor. Ayrıca daha önce vardı birkaç şarjdan sonra arıza yaptı, o yüzden SONY'den de uzağım.

    Next'in T3 ve T5 ini eledim, İriver T5 de piyasada bulunamaz herhalde, yeni T80 i bekliyeceğim ya da İriver'in E30, E50, T6 modellerini ve Sansa Clip+i de düşüneceğim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.